Psychologie en counselling

Wil je groeien in jouw vakgebied, maar wel studeren in jouw eigen tijd? Bekijk het onderstaande overzicht. In samenwerking met Stichting Counselling Nederland biedt het NTI de volgende opleidingen aan: stresscounselling, relatiecounselling, schoolcounselling en bedrijfscounselling. 

Gefilterd op:

15 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie en counselling Studieduur Beoordeling
Coaching
Na de cursus Coaching kun jij aan de slag als een professioneel coach, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Bekijk het studieprogramma op de site!
6 maanden
Stresscounseling
Met de opleiding Stress counseling word je professioneel stresscounselor. Je kunt elke dag starten. Bekijk het programma of vraag de gratis studiegids aan.
12, 18 of 24 maanden
Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen
Werk je als docent of jeugdwerker veel met jongeren en wil je je kennis uitbreiden? Leer problemen herkennen en oplossen met deze boeiende NTI-cursus!
6, 9 of 12 maanden
Schoolcounselling
De opleiding Schoolcounselling van het NTI volg je naast een baan en druk sociaal leven. Studeer snel en flexibel met veel persoonlijk contact.
12, 18 of 24 maanden
Bedrijfscounselling
Wil je professioneel bedrijfscounsellor worden? Start dan met de opleiding Bedrijfscounselling en haal het branche-erkende diploma. Lees meer!
12, 18 of 24 maanden
Relatiecounselling
Help anderen met hun relaties en volg de opleiding relatiecounselling. Geen vooropleiding vereist, dus schrijf je vandaag nog in met korting!
12, 18 of 24 maanden
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
6 maanden
Begeleiden
Wil jij mensen helpen? Ervoor zorgen dat ze zelfstandig worden? Leer hoe je kinderen en volwassenen kunt begeleiden in deze korte cursus van het NTI!
3 maanden
Kinderopvang
Wil jij werken in een kinderdagverblijf of in de buitenschoolse of naschoolse opvang? Dan is deze cursus van het NTI de perfecte plek om te starten!
3 maanden
Gehandicaptenzorg
Wil jij mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking verzorgen en helpen zo zelfstandig mogelijk te leven? Volg dan deze cursus van NTI!
3 maanden
Volgende 10 opleidingen en cursussen
1 2