Management

Goede managers zijn overal gewenst, of dat nu in de evenementenbranche, muziekbranche, sportbranche of het bedrijfsleven is. Met een veelzijdige managementopleiding van het NTI haal je op jouw moment een officieel erkend diploma.

Gefilterd op:

6 opleidingen en cursussen gevonden in Management Studieduur Beoordeling
Nemas Middle management® (NMM)
De opleiding Nemas Middle Management van het NTI leert je alle belangrijke onderdelen van leiding geven op middenkaderniveau. Schrijf je vandaag nog in!
8, 10 of 12 maanden
Officemanager
Wil je graag secretariële vaardigheden aanleren zodat je managementassistent, secretaresse of personal assistant wordt? Volg dan de cursus van het NTI
9, 12 of 15 maanden
Teambuilding
Wil je gedrag in groepen (beter) leren kennen en om leren gaan met verschillende situaties in groepen? Volg dan nu de cursus Teambuilding van het NTI.
6 maanden
Nemas® Basiskennis management (NBM)
De Nemas Basiskennis Management opleiding volg je bij het NTI. Haal het erkende Nemas-diploma in al enkele maanden. Studeer flexibel bij het NTI!
6, 8 of 10 maanden
Start je eigen evenementenbureau
Na Evenementen opleiding kun jij direct je eigen bedrijf starten. Je hebt alle kennis in huis van een topondernemer én evenementenorganisator. Lees verder!
7, 9 of 11 maanden
Praktijkdiploma Commercieel ondernemer UWV voucher €2500,-
Wil jij een succes maken van je bedrijf? Kies dan voor de opleiding Ondernemer. Leer in korte tijd alles over het ondernemerschap en marketing. Lees meer!
9, 11 of 13 maanden
Volgende 6 opleidingen en cursussen