Losse modules

Mis je tijdens jouw werk of jouw dagelijks leven kennis over een bepaald onderwerp? Start dan een MBO-module bij het NTI. De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op MBO-niveau te verdiepen in onderwerpen als Nederlands, Rekenen en Ondernemersschap. Een vooropleiding is niet nodig!

Gefilterd op:

5 opleidingen en cursussen gevonden in Losse modules Studieduur Beoordeling
MBO-module Psychologie
Wil je meer kennis over psychologie? Start dan met de MBO-module Psychologie en rond de opleiding in 8 maanden af! Je kunt elke dag starten!
8 maanden
MBO-module Nederlands 2F
De module Nederlands 2F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast de module en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden
MBO-module Nederlands 3F
De module Nederlands 3F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast de module en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden
MBO-module Rekenen 2F
De module Rekenen 2F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden
MBO-module Rekenen 3F
De module Rekenen 3F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden
Volgende 5 opleidingen en cursussen