Cultuur en creatief

De creatieve cursussen van het NTI sluiten perfect aan bij een creatieve persoonlijkheid. Ook wanneer je cultureel bent ingesteld heeft het NTI de juiste cursus voor jou! Kies nu voor een culturele of creatieve cursus voor een aantrekkelijke prijs!

Gefilterd op:

15 opleidingen en cursussen gevonden in Cultuur en creatief Studieduur Beoordeling
Korte verhalen en romans schrijven
Tijdens de NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven leer je binnen enkele maanden boeiende essays en verhalen schrijven. Schrijf je vandaag nog in!
10, 12 of 14 maanden
Digitale fotografie
Je leert tijdens de boeiende en leerzame NTI-cursus Digitale fotografie binnen maanden alles over je digitale camera en het maken van creatieve foto's.
6, 9 of 12 maanden
Zelf breien
Leer tijdens de cursus Zelf breien bij het NTI de mooiste creaties maken, begin nu met deze ontspannende en creatieve cursus! Start vandaag nog bij NTI.
4, 6 of 8 maanden
Cartoon- en striptekenen
Met de NTI-cursus Cartoon- en striptekenen leer je binnen een jaar de mooiste cartoons en strips tekenen. Schrijf je vandaag nog in voor deze cursus!
8, 12 of 16 maanden
Zelf kleding maken
Leer je eigen kleding en mode maken met deze leuke en creatieve NTI-cursus! Je leert met zeer veel contact met medecursisten, je mentor en docent!
8, 12 of 16 maanden
Zelf taarten bakken
Wil je de lekkerste taarten bakken? Met de NTI-cursus Zelf taarten bakken leer je stap voor stap hoe je de mooiste taarten zelf maakt! Start vandaag!
2, 4 of 6 maanden
Zelf sieraden maken
Wil jij je eigen sieraden ontwerpen en maken? Dat kan met de voordelige en creatieve cursus van het NTI: Zelf sieraden maken! Start vandaag nog!
4, 6 of 8 maanden
Cultuurgeschiedenis
Start een zoektocht naar het verleden met de uitgebreide cursus Cultuurgeschiedenis van het NTI! Je leert alles over de cultuurgeschiedenis van Europa.
8, 10 of 12 maanden
Wereldgodsdiensten
Tijdens deze boeiende en leuke NTI-cursus leer je veel over de 5 wereldgodsdiensten: christendom, islam, het jodendom, het hindoeïsme en boeddhisme!
4, 6 of 8 maanden
Kinderboeken schrijven
Wil jij voor verschillende leeftijdsgroepen leren schrijven? Volg dan de cursus Kinderboek schrijven van NTI! Vraag snel de gratis studiegids aan!
10, 12 of 14 maanden
Volgende 10 opleidingen en cursussen
1 2