Volledige MBO-opleidingen

Het NTI MBO-College heeft voor iedereen de juiste opleiding. Of je nu op zoek bent naar een volledige MBO-opleiding of je slechts kennis wilt maken met een vakgebied, het NTI biedt wat jij zoekt. Wil jij ook een wettelijk erkend diploma halen? Kies dan voor het NTI MBO-College.

Gefilterd op:

30 opleidingen en cursussen gevonden in Volledige MBO-opleidingen Studieduur Beoordeling
MBO Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) UWV voucher €2500,-
Kraamverzorgster worden? Volg de mbo-opleiding Kraamzorg van NTI! Inclusief 12 gratis praktijkdagen! Wil jij de gratis studiegids of proefles ontvangen?
18, 20, 24 of 36 maanden
MBO Verzorgende IG UWV voucher €2500,-
Wil je in de toekomst werken als verzorgende in bijvoorbeeld de thuiszorg? Schrijf je dan in voor de MBO-opleiding Verzorgende IG van het NTI MBO-College.
 
MBO Doktersassistent
Aan de slag in de zorg? Volg de opleiding Doktersassistente van NTI! Je behaalt in korte tijd je mbo-diploma. De Gratis Studiegids of Proefles ontvangen?
18, 24 of 36 maanden
MBO Beveiliger
Wil jij werken in de beveiliging? Start dan de MBO-opleiding Beveiliging en wordt opgeleid tot beveiliger. Wil jij de gratis gids of proefles ontvangen?
12 of 20 maanden
MBO Onderwijsassistent
Wil jij kinderen graag iets bijleren? Volg dan de MBO-opleiding Onderwijsassistent. Bekijk het studieprogramma en profiteer van een hoge korting!
18, 24 of 30 maanden
MBO Apothekersassistent UWV voucher €2500,-
Na de Apothekersassistente opleiding heb jij een MBO-diploma en kun je direct aan de slag! Inclusief lesmateriaal en praktijktrainingen. Vraag de gids aan!
18, 24 of 30 maanden
MBO Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener
Wil je een sociaal maatschappelijke dienstverlener opleiding volgen? Dat kan bij NTI! Binnen 2 jaar heb jij je MBO-diploma. Geen vooropleiding vereist.
20, 24 of 36 maanden
MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT) UWV voucher €2500,-
Met het MBO-diploma Verzorgende IG kun je o.a. aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Behaal je officiële MBO-diploma en vind snel een baan!
18, 20, 24 of 36 maanden
MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) UWV voucher €2500,-
Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Volg dan de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
18, 20, 24 of 36 maanden
MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) UWV voucher €2500,-
Aan de slag in de geestelijke gezondheidszorg? Kies voor de MBO opleiding Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg van NTI! Schrijf je vandaag nog in!
18, 20, 24 of 36 maanden
MBO Juridisch-administratief dienstverlener
Na MBO Juridisch-administratief dienstverlener kun je direct aan de slag bij zakelijke dienstverleners. Vraag de gratis studiegids aan!
24 of 36 maanden
MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang
Wil jij dagelijkse opvang, opvoeding en verzorging aan een groep kinderen bieden? Start dan de MBO-opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang van NTI!
18, 24 of 36 maanden
MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
Aan de slag als persoonlijk begeleider? Schrijf je dan in voor de MBO-opleiding Persoonlijk begeleider van NTI! Profiteer van aantrekkelijke korting!
24 of 36 maanden
MBO Medewerker financiële administratie
Aan de slag als administratief medewerker? Volg dan de Mbo-opleiding Administratief medewerker op niveau 2 van NTI. Vraag de studiegids aan!
12, 15 of 21 maanden
MBO Managementassistent/Directiesecretaresse
Met MBO-opleiding Managementassistent/ Directiesecretaresse van NTI word jij de rechterhand van elke directie. Geen vooropleiding vereist!
18, 24 of 36 maanden
MBO Helpende zorg en welzijn
Na MBO Helpende zorg en welzijn van NTI maak jij het verschil in de levens van mensen. Vraag de gratis studiegids aan!
12, 16 of 24 maanden
MBO Secretaresse
Ben jij een duizendpoot die een bedrijf nodig heeft? Maar nog geen erkend MBO-diploma? Met MBO Secretaresse haal jij een erkend MBO-diploma.
18, 24 of 30 maanden
MBO Financieel-administratief medewerker UWV voucher €2500,-
Aan de slag op een financiële afdeling? Kies dan voor de MBO-opleiding Financieel-administratief medewerker van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden
MBO Bedrijfsadministrateur UWV voucher €2500,-
Wil je opgeleid worden tot administratief medewerker? Kies dan voor MBO Bedrijfsadministrateur. Bekijk het complete studieprogramma op de website.
18, 24 of 36 maanden
MBO Medewerker secretariaat en receptie
Een erkend mbo-diploma voor secretarieel medewerker behalen? Dat kan! Volg de opleiding Medewerker secretariaat en receptie van NTI. Vraag de gids aan!
12, 15 of 21 maanden
MBO Medewerker marketing en communicatie UWV voucher €2500,-
De opleiding MBO Medewerker marketing en communicatie van NTI leert jou alles over marktonderzoek en promotieacties. Start vandaag nog!
20, 24 of 36 maanden
MBO Begeleider gehandicaptenzorg
Behaal een erkend diploma in 20 maanden met MBO Begeleider gehandicaptenzorg. Lees meer en schrijf je in. Nu met korting!
18, 24 of 36 maanden
MBO Assistent dienstverlening en zorg
Na MBO Assistent dienstverlening en zorg kun je al na 1 jaar aan de slag in de zorg of dienstverlening. Vraag de gratis studiegids aan!
10 of 16 maanden
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
Met de erkende diploma 'MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4' op zak kun je aan de slag bij o.a. een kinderdagverblijf. Je kunt elke dag starten! Nu met korting!
18, 24 of 36 maanden
MBO Interieuradviseur
Is interieurdesign jouw passie? Dan is de MBO opleiding Interieuradviseur op niveau 4 van NTI echt iets voor jou! Vraag snel de gratis studiegids aan.
24 of 36 maanden
MBO Medewerker evenementenorganisatie
Droom jij van een carrière in de evenementenwereld? Volg dan de MBO opleiding Evenementenorganisatie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden
MBO Luchtvaartdienstverlener
Mbo-opleiding Luchtvaartdienstverlener? Volg hem bij NTI en word steward, stewardess of hostess. Misschien zit jij over 2 jaar al in de lucht!
24 of 36 maanden
MBO Tandartsassistent UWV voucher €2500,-
Tandartsassistente worden? Volg de mbo-opleiding Tandartsassistente van het NTI. Studeren waar en wanneer jij wilt en elk moment van het jaar beginnen!
18, 24 of 36 maanden
MBO Coördinator beveiliging
Mbo-opleiding Coördinator beveiliging van het NTI: een leidinggevende functie in de beveiliging! Schrijf je nu en profiteer van aantrekkelijke kortingen.
9 of 12 maanden
MBO Begeleider specifieke doelgroepen
Wil jij je inzetten voor het welzijn van mensen? Dan past de opleiding Begeleider specifieke doelgroepen bij jou! Vraag de gratis studiegids aan.
18, 24 of 36 maanden
Volgende 30 opleidingen en cursussen