HBO Bachelor opleidingen

Alle opleidingen van Hogeschool NTI zijn door het Ministerie van OCW erkend en bezitten de belangrijkste kwaliteitsstempel: de NVAO-accreditatie. Je bent verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend bachelor-diploma.

Onze hbo-opleidingen hebben een studieduur van 3-6 jaar, maar je betaalt maximaal 3 jaar.

Gefilterd op:

41 opleidingen en cursussen gevonden in HBO Bachelor opleidingen Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Toegepaste psychologie nvao
Wil jij HBO Toegepaste Psychologie studeren? Dat kan op jouw moment bij NTI! Waar en wanneer jij wilt. Wil je een gratis studiegids of proefles ontvangen?
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK) nvao
HBO Technische bedrijfskunde deeltijd met tot €10.000 korting? Dat kan bij NTI! Leer alles over bedrijfsprocessen en behaal een officieel erkend diploma.
48 maanden Vanaf € 74,17 p/m
HBO Bachelor Rechten nvao UWV voucher €2500,-
Met een diploma HBO Rechten kun jij o.a. juridisch adviseur of hbo-jurist worden. Behaal je erkende Bachelor titel bij NTI. Je kunt elke dag starten!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao
Wil jij Voeding en diëtetiek deeltijd volgen? Bij NTI bepaal je zelf wanneer en waar je studeert met HBO Voeding en diëtetiek. Vraag de gids aan!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) nvao
Haal je bachelor of Social Work bij NTI en kies voor de NVAO-geaccrediteerde HBO-Maatschappelijk Werk en Dienstverlening! Start vandaag nog!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie voltijd nvao
Psycholoog worden? Schrijf je dan in voor de NTI HBO-opleiding Psychologie Voltijd. Bij NTI kun jij studeren op jouw moment. Gratis studiegids ontvangen?
48 maanden Vanaf € 259,50 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) nvao
Met de HBO SPH opleiding bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Het is makkelijk te combineren met je werk. Behaal je Bachelor of Social Work!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Counseling nvao
Droom jij van een eigen counselingpraktijk? Dan is de Counseling opleiding van Hogeschool NTI perfect voor jou! Vraag snel onze gratis studiegids aan.
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Pedagogiek nvao
Pedagogiek studeren? Schrijf je in voor HBO Pedagogiek van NTI. Deze opleiding kun jij volgen waar en wanneer jij wilt! Een gratis Studiegids of Proefles?
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Human Resource Management nvao
HBO Human Resource Management: een uitdagende en dynamische opleiding. Schrijf je vandaag in en start morgen al!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie nvao
Wil jij aan de slag in de financiële sector? Volg de opleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie bij NTI. Schrijf je vandaag nog in en start morgen!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor European studies nvao
Zoek je een HBO European studies deeltijd? Bij het NTI studeer je altijd op jouw eigen manier. Behaal je Bachelor titel bij het NTI. Vraag de gids aan!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) nvao UWV voucher €2500,-
Heb jij zowel interesse in sociaal werk als in de wet? Dan past HBO Sociaal juridische dienstverlening (SJD) bij jou. Start vandaag nog!
36 maanden Vanaf € 157,20 p/m
HBO Bachelor Management
HBO Management studeer jij op jouw moment bij NTI! Flexibel en met een erkend diploma. Wil jij de gratis studiegids ontvangen?
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Integrale veiligheid nvao
Wil jij bijdragen aan een veiligere samenleving? Schrijf je dan vandaag nog in voor de opleiding HBO Integrale veiligheid van Hogeschool NTI!
36 maanden Vanaf € 154,50 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER nvao
HBO Bedrijfskunde MER volg je bij NTI. Binnen 3-6 jaar heb jij een erkend HBO Bachelor diploma. Bekijk nu het studieprogramma en schrijf je in!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie nvao
Studeer Kinder- en jeugdpsychologie bij Hogeschool NTI en behaal je Bachelor of Applied Psychology. Bekijk het studieprogramma en start vandaag nog!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao
Tijdens HBO Toegepaste psychologie - E-mental health staat online coachen en adviseren centraal. Schrijf je nu in en begin morgen al!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Coaching nvao
Droom jij van een carrière als coach? Dan is HBO Psychologie - Coaching van Hogeschool NTI iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie nvao
Ben je geïnteresseerd in menselijk gedrag binnen organisaties? Dan is HBO Psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie van NTI iets voor jou!
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao
HBO SPH - Jeugdzorgwerker leidt jou op tot een professional in de jeugdzorg. Je behaalt een bachelordiploma in 3/4 jaar. Vraag nu de gratis studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - E-mental health nvao
Er is steeds meer vraag naar E-health. Help mensen op afstand en behaal binnen 3 tot 6 jaar je Bachelor of Applied Psychology bij het NTI.
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement nvao
Met HBO Fashion leer jij alle ins en outs over modemanagement. Behaal je Bachelor titel met deze mode opleiding. Je kunt elke dag starten.
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Integrale veiligheid - Criminologie nvao
Wil jij als veiligheidsdeskundige aan de slag? Liggen jouw interesses bij criminologie en victimologie? Dan is HBO Criminologie van NTI iets voor jou!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Integrale veiligheid - Veiligheid in de publieke sector nvao
Complexe vraagstukken oplossen m.b.t. veiligheid? Volg dan deze HBO-opleiding en behaal je erkende Bachelordiploma bij het NTI. Incl. vakliteratuur.
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector nvao
HBO Integrale veiligheid van het NTI is als een van de beste beoordeeld door studenten. Behaal je Bachelordiploma. Incl. vakliteratuur. Lees meer.
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening - Welzijn en zorg voor ouderen (MWD) nvao
Lijkt het jou leuk om met ouderen te werken en hun sociale leven te verbeteren? Volg dan de HBO MWD opleiding - Welzijn en zorg voor ouderen van NTI!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening - Hulp- en dienstverlening nvao
Is uitdagend en belangrijk werk in de hulpverlening iets voor jou? Kies dan voor de HBO MWD opleiding - Hulpverlening van Hogeschool NTI!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening - Cultuur en Maatschappij (MWD) nvao
Ben jij maatschappelijk betrokken en geïnteresseerd in cultuur & maatschappij? Volg dan de HBO MWD opleiding - Cultuur & Maatschappij van Hogeschool NTI!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Rechten voltijd nvao
Wil jij flexibel studeren, maar wel met veel structuur? Dan past HBO Rechten Voltijd bij jou. Vraag hier de gratis studiegids of proefles aan!
48 maanden Vanaf € 259,50 p/m
HBO Bachelor Management in de zorg nvao
Ben jij (aankomend) manager in de zorg- en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Dan is HBO Management in de zorg iets voor jou!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs (PABO) nvao
Word die onmisbare leerkracht voor kinderen in het basisonderwijs met de Lerarenopleiding basisonderwijs (pabo) van het NTI! Schrijf je nu in.
   
HBO Bachelor Bouwkunde nvao UWV voucher €2500,-
Zie jij jezelf als dé toekomstig specialist op het gebied van het ontwikkelen en realiseren van ruimten? Schrijf je dan in voor HBO Bouwkunde van NTI!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Fysiotherapie nvao
Wil jij fysiotherapeut worden? Met de opleiding Fysiotherapie van het NTI wordt jij dé professional op het gebied van beweging. Schrijf je nu in!
   
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Hulpverlening nvao
Sociaal Pedagogische Hulpverlening met specialisatie Hulpverlening van het NTI: schrijf je nu in en profiteer van aantrekkelijke acties en kortingen!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Bouwkunde - Architectuur nvao
Volg de opleiding HBO Bouwkunde – Architectuur bij het NTI en behaal al binnen 3-6 jaar de titel Bachelor of Engineering (B Eng).
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugd nvao
HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening - Jeugd: schrijf je nu in en profiteer van aantrekkelijke acties en kortingen! Je kunt elke dag beginnen.
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Human Resource Management - Bedrijfskundig HRM nvao
HBO Human Resource Management - Bedrijfskundig HRM van het NTI: word een echte hr-specialist! Nu inschrijven=profiteren van kortingen.
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Human Resource Management - Human behaviour nvao
HBO Human Resource Management - Human behaviour van het NTI: flexibel studeren waar en wanneer jij wilt. Schrijf je in en profiteer van kortingen!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Makelaardij nvao
Aan de slag als makelaar of taxateur? Start HBO Bachelor Bedrijfskunde MER – Makelaardij van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER – Sportmanagement nvao
HBO Bedrijfskunde MER – Sportmanagement volg je bij NTI. Leer alles over sport en ondernemen! Vraag nu de gratis studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
Volgende 41 opleidingen en cursussen