Blog

Student Gerdien maakte een carrièreswitch van de mode naar dokterassistent

Student Gerdien heeft altijd in de mode gewerkt. Na een verdrietige periode voor haar gezin heeft ze besloten een carrièreswitch te maken. Nu volgt ze sinds vorige zomer een mbo-opleiding om doktersassistent te worden. De opleiding verloopt erg goed en ze mag binnenkort al met haar stage beginnen. 

Lees verder...


Maak kennis met student Laura en ontdek hoe zij de Associate Degree Jeugdwerker ervaart!

Laura werkt in de kinderopvang en is nu bezig met een Associate Degree. In haar werk vindt ze het belangrijk echt iets te betekenen voor kinderen en hun ouders. Nu volgt ze een opleiding die goed aansluit bij haar huidige werkveld waardoor ze al het geleerde direct kan toepassen in de praktijk. Het belangrijkste aan haar ideale baan?

Lees verder...


Student Ishana vertelt over haar opleiding MBO persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Toen Ishana klein was wist ze het al, ze zou later in de zorg gaan werken. Nu volgt ze een mbo-opleiding die daarbij aansluit en wil ze na afronding ook nog een hbo-opleiding volgen.

Lees verder...


Elisabeth is trouwambtenaar en volgt nu de vakopleiding Weddingplanner

Student Elisabeth is besmet met het huwelijksvirus en wil als trouwambtenaar de bruidsparen graag een volledig trouwpakket kunnen aanbieden. Om dat professioneel te doen volgt ze nu een opleiding die haar daar bij helpt.

Lees verder...


Liesbeth studeert graag en volgt na HBO Rechten nu de Vakopleiding Schuldhulpverlener

Liesbeth vindt studeren het leukste wat er is. Na twee hbo-opleidingen, waaronder HBO Rechten, volgt ze nu de vakopleiding Schulphulpverlening. Ze vertelt over haar ervaringen met beide opleidingen en verklapt hoe zij zich motiveert.

Lees verder...


Student Samantha volgt de opleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie naast haar baan

Een mbo-opleiding vond ze te makkelijk, dus koos Samantha ervoor een hbo-opleiding te volgen naast haar baan in de administratie. Nu kan ze helemaal in haar eigen tempo studeren zodat ze straks meer baangarantie en zekerheid heeft.

Lees verder...


Voorkom het woord ‘werkstress’ in jouw woordenboek

Is het niet gewoon een makkelijk hip woord dat we snel noemen? Stress kennen we allemaal wel.

Lees verder...


Studeren met belastingvoordeel

Tijdens crisis of economisch lastigere tijden is het aantrekkelijk om je persoonlijk inkomsten en uitgaven weer eens onder de loep te nemen.

Lees verder...


PSV-talente Romée Leuchter verdiept zich in de psyche van sporters

Vanaf haar vierde is Romée Leuchter al gek op voetbal. Ze traint en werkt er hard voor om haar droom, voetballen bij Oranje uit te laten komen. Naast voetballen volgt ze de opleiding Sportpsychologie bij NTI. In deze blog vertelt ze over haar leven als voetbalster en de studie bij NTI. 

Lees verder...


Claudia over haar opleiding Communicatie vanuit Duitsland

Claudia is voor haar sport naar Duitsland verhuisd en heeft veel gereisd. Toch wilde ze graag een Nederlandse opleiding volgen vanuit Duitsland en is zo bij NTI uitgekomen. Ze vertelt over haar leven in Duitsland en wat haar motiveert haar studie te halen.

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 13