Blog

6 effectieve studietips voor donkere dagen

Het is najaar. Ofwel, de dagen zijn korter en de avonden langer. Het kan verleidelijk zijn om jezelf binnen op te sluiten tijdens deze donkere dagen, maar laat je niet ontmoedigen! Met deze handige studietips geef je jouw studiemotivatie een boost tijdens de herfst- en wintermaanden.

Lees verder...


Zo maak je met AI hilarische jaarboekfoto's van jezelf

Een grote hit op dit moment is om AI-jaarboekfoto’s van jezelf te maken. Op sociale media worden massaal nostalgische jaren ‘90-kiekjes gedeeld die een app voor je genereert. Wil jij weten hoe je dezelfde transformatie kan ondergaan? Je leest het hier!

Lees verder...


Yentle is vastberaden: 'Door te studeren haal ik het maximale uit mezelf en mijn bedrijf!'

Yentle is gedreven en een succesvolle ondernemer. Om haar bedrijf naar een hoger niveau te tillen, is ze onlangs begonnen met de opleiding Online marketing en sales. Hoe het haar vergaat? Dat lees je hier!

Lees verder...


Miranda: 'Soms knijp ik mezelf om te checken of ik niet droom, maar het is echt waar - ik ben aan het studeren!'

Hoewel Miranda barst van de juridische kennis en ervaring, is ze nooit uitgeleerd. Integendeel, ze heeft de stoute schoenen aangetrokken en is begonnen aan de opleiding Rechten. Enthousiast vertelt Miranda waarom ze deze uitdaging is aangegaan.

Lees verder...


Maak kennis met studiebegeleider Romy

Wanneer je als NTI-student wil sparren over je studiesituatie, motivatie zoekt of praktische vragen hebt over bijvoorbeeld de online leeromgeving, kan je terecht bij onze studiebegeleiders.

Lees verder...


Studenten vertellen over hun opleiding Weddingplanner

Als weddingplanner zorg je ervoor dat iedere bruiloft tot in de puntjes is geregeld.

Lees verder...


Maak kennis met studiebegeleider Robin

De NTI-studiebegeleiders vormen het aanspreekpunt tijdens je studie en helpen je graag met allerlei vragen. Maar wie zijn deze begeleiders eigenlijk en wat doen ze nou precies? Robin introduceert zichzelf.

Lees verder...


Mauwia kiest voor de weg naar de advocatuur

1 op de 3 studenten heeft spijt van hun studiekeuze. De 24-jarige student Mauwia Amhaini was bijna een statistiek. Ze wilde eerst een politieopleiding volgen, maar ze kwam er toch achter dat het leven als agent meer gaat over het schrijven van bonnen dan het redden van levens. Ze wilde nog steeds de juridische kant op, maar er was geen tijd meer om zich in te schrijven bij een reguliere school. Een studie bij NTI kon Mauwia wel elk moment starten, en dat deed ze, ze ging ervoor! 

Lees verder...


Studeren als je kinderen hebt: hoe houd je alle ballen hoog?

Een studie doen is leuk en leerzaam, maar je bent er ook veel tijd aan kwijt. Veel van onze studenten volgen hun opleiding zelfs naast hun drukke gezinsleven. Studeren als ouder is een hele prestatie, het is niet makkelijk om naast de dagelijkse opvoeding van kinderen ook nog tijd te maken voor een opleiding. Dat vergt heel wat discipline en organisatie! 

Lees verder...


Maak kennis met studiebegeleider Eva

De NTI-studiebegeleiders vormen het aanspreekpunt tijdens je studie en helpen je graag met allerlei vragen. Maar wie zijn deze begeleiders eigenlijk en wat doen ze nou precies? Meet the team, te beginnen met Eva!

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 15