NTI Zakelijk

#1 #2

De ideale partner voor bedrijven

NTI Zakelijk is uitgegroeid tot de ideale partner in onderwijs voor bedrijven. Wij bieden u opleidingen zonder verzuim; perfect te combineren met een baan. Bent u benieuwd naar het opleidingsaanbod? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u een ruim aanbod opleidingen op verschillende niveaus, van korte cursus tot volledige masteropleiding.

Duidelijk prijskaartje

Bij NTI zakelijk krijgt u een duidelijk prijskaartje. Wij bieden u een voordelig all-inclusive pakket. Daarnaast ontvangt u aantrekkelijke korting bij meerdere inschrijvingen.

Het vertrouwde adres voor cursussen en opleidingen

NTI Zakelijk is hét vertrouwde adres voor een breed aanbod van cursussen en opleidingen. NTI combineert de voordelen van thuisstudie met begeleiding, klassikaal onderwijs en e-learning. Daarnaast is het aanbod erkend door het Ministerie van Onderwijs en hebben de volledige hbo- en masteropleidingen een nvao-accreditatie (of de aanvraag hiervoor loopt). U bent dus verzekerd van uitstekende kwaliteit. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Over NTI Zakelijk

NTI Zakelijk, onderdeel van NTI, is het snelst groeiende opleidingsinstituut voor bedrijven in Nederland. Met ruim 850 opleidingen is er altijd een opleiding die bij uw medewerker past. Meer weten over de voordelen?

de voordelen van NTI zakelijk

Maak in onderstaande video kennis met Erik Steenwelle, directeur van NTI Zakelijk.