Gezondheid en uiterlijke verzorging

Wil je graag leren hoe je stralend voor de dag kan komen? Start dan met een cursus op het gebied van uiterlijke verzorging! In de meest uiteenlopende cursussen leer je alles over jouw lichaam en geest. Haal je graag het maximale uit het leven? Wacht dan niet langer en vraag een thuisstudie over uiterlijke verzorging aan.

Gefilterd op:

12 opleidingen en cursussen gevonden in Gezondheid en uiterlijke verzorging Studieduur Beoordeling
Kindercoach
Help jij kinderen graag op weg? Volg dan de opleiding Kindercoach van het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
4, 6 of 8 maanden
Thuiskapper Vernieuwd
Leren knippen, kleuren, vlechten en opsteken? Dit en meer komt aan bod in de opleiding Thuiskapper. Oefen met video's en praktijktrainingen. Enthousiast?
8, 10 of 12 maanden
Massage
Geef de NTI-cursus Massage cadeau of volg hem zelf. De benodigde massagetechnieken krijg je tijdens deze cursus snel en eenvoudig onder de knie.
4, 6 of 8 maanden
Barbier Nieuw
Wil jij als barbier aan de slag met het knippen en scheren van herencoupes? Tijdens de cursus Barbier van NTI leer je alles over dit vak. Enthousiast?
4, 6 of 8 maanden
Weddingplanner
Wil jij een bruiloft leren plannen of ceremoniemeester worden? Expert Vivian ter Huurne leert jou de kneepjes van het vak. Volg de Cursus Weddingplanner van NTI!
5, 6 of 7 maanden
Gezond en fit
Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren? Start dan vandaag nog met de cursus Gezond en fit van het NTI. Geestelijk en lichamelijk in topconditie!
3 of 6 maanden
Yoga
De NTI-cursus Yoga leert je onder andere om emotionele stabiliteit te bereiken. Wil jij dit ook? Schrijf je dan in voor deze rustgevende NTI-cursus.
4, 6 of 8 maanden
Gezonde voeding
Met de opleiding Gezonde Voeding leer je alles over de relatie tussen je lichaam en voeding. Bepaal zelf je studietempo. Vraag vandaag de gids nog aan!
2, 5 of 8 maanden
Haarverzorging Vernieuwd
Alles over het verzorgen van je haar leer je in de cursus Haarverzorging van NTI. Leer over diverse behandelingen, producten en stylingtips. Iets voor jou?
4, 6 of 8 maanden
Arbeid en gezondheid
Wil je meer weten over de wetten en regels op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid? Schrijf je in voor de cursus Arbeid en Gezondheid!
6 maanden
Volgende 10 opleidingen en cursussen
1 2