Psychologie

Ben je op zoek naar een cursus psychologie? Stop met zoeken want het NTI biedt je de thuisstudie over psychologie die bij jou past. Meer leren over dit vakgebied kan namelijk op verschillende niveaus. Je volgt de beroepsopleiding, MBO- of HBO-opleiding die bij je past.

Gefilterd op:

23 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie Studieduur Beoordeling
Kindercoach
Help jij kinderen graag op weg? Volg dan de opleiding Kindercoach van het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
4, 6 of 8 maanden
Filosofie
Stilstaan bij de dingen die vanzelfsprekend zijn staat centraal in de uitgebreide cursus Filosofie van het NTI. Leer meer over filosofie en schrijf je in.
7, 9 of 11 maanden
Persoonlijke groei
Leer je persoonlijkheid kennen en ontdek hoe je de wereld bekijkt tijdens de leerzame cursus Persoonlijke groei. Voordelig en gemakkelijk bij het NTI.
6, 8 of 10 maanden
Life coach
Wil je anderen of jezelf leren om meer uit het leven te halen? Start dan met de cursus Life coach! Bij het NTI studeer je flexibel en voordelig!
6, 8 of 10 maanden
Opvoeden
Wit je weten hoe je eventuele opvoedproblemen kunt aanpakken? De cursus Opvoeden van het NTI leert je hoe je kunt omgaan met het gedrag van je kinderen.
3, 6 of 9 maanden
Algemene ontwikkeling
De NTI-cursus Algemene Ontwikkeling is voordelig en flexibel. Spijker in korte tijd je algemene kennis bij zodat je overal over mee kunt praten!
12, 18 of 24 maanden
Stressmanagement
Met de cursus Omgaan met stress van het NTI leer je om te gaan met stressvolle situaties en ontvang je praktische handvatten. Start vandaag nog!
2, 3 of 6 maanden
Communicatie en organisatie in het basisonderwijs
Leer alles over organisatie en communicatie in het basisonderwijs met de cursus Basisonderwijs van het NTI. Schrijf je nu in!
3 maanden
Positieve psychologie
Na de cursus Positieve psychologie kun jij het geluk van anderen en jezelf vergroten. Je kunt studeren op jouw manier. Je kunt vandaag nog beginnen.
3, 6 of 9 maanden
Mediapsychologie
Heb jij interesse in de media en wil je graag weten hoe zij werken? Dan is de cursus Mediapsychologie van het NTI echt iets voor jou! Start vandaag nog.
6 maanden
Volgende 10 opleidingen en cursussen
1 2 3