Marketing en communicatie

Wil je groeien in jouw vakgebied, maar wel studeren in jouw eigen tijd? Start dan snel met één van de erkende Marketing en Communicatie opleidingen van het NTI. Bekijk het onderstaande overzicht en selecteer de opleiding die bij je past.

Gefilterd op:

21 opleidingen en cursussen gevonden in Marketing en communicatie Studieduur Beoordeling
Online marketing UWV voucher €2500,-
Online marketing opleiding is een must voor elke marketeer. Je leert o.a. over zoekmachinemarketing, social media. Bekijk de studie inhoud en start!
4, 6 of 9 maanden
Beroepsfotograaf
Met deze opleiding fotografie leg jij de mooiste momenten vast. Bekijk het studieprogramma. Je kunt vandaag nog beginnen. Vraag de gids aan.
12, 15 of 18 maanden
Omgaan met cultuurverschillen
Vind je het lastig om te communiceren met mensen met andere achtergronden? De NTI-cursus Omgaan met cultuurverschillen zal daar verandering in brengen!
5, 7 of 9 maanden
NIMA A Communicatie
Haal het erkende NIMA-diploma met de cursus NIMA A Communicatie van het NTI. De cursus bereidt je goed voor op het examen van NIMA. Start vandaag nog!
9, 12 of 18 maanden
Zakelijke communicatie Duits
Communiceer je regelmatig met Duitstalige relaties? Dan biedt deze cursus van het NTI uitkomst voor je. Verbeter in korte tijd je vaardigheden!
6 maanden
Zakelijke communicatie Frans
Heb je behoefte aan extra kennis op het gebied van Franstalige zakelijke communicatie? Kies dan voor NTI en verbeter je vaardigheden in enkele maanden!
6 maanden
Zakelijke communicatie Engels
Wil je beter communiceren je met buitenlandse relaties? Start dan vandaag nog de NTI-cursus Zakelijke Communicatie Engels en word beter in je werk.
6 maanden
NIMA A Marketing
Het NIMA A Marketing diploma is de sleutel die veel deuren opent in het marketingvak. Start daarom nu met cursus NIMA A Marketing bij het NTI.
9, 12 of 18 maanden
Communicatiemedewerker
Wil je medewerker Communicatie worden in een bedrijf? Start dan met de NTI-cursus Communicatiemedewerker en leer de belangrijkste aspecten van het vak.
5, 7 of 9 maanden
Journalistiek schrijven
Wil je in de nabije toekomst journalist worden? Bij het NTI volg je op je flexibel en voordelig de uitgebreide opleiding Journalistiek schrijven.
8, 12 of 16 maanden
Volgende 10 opleidingen en cursussen
1 2 3