Personeel en arbeid, juridisch

Wil je je verdiepen in het bedrijfsrecht of de spil worden op de afdeling personeelszaken? Bij het NTI kun je dit leren. Je gaat aan de slag met een opleiding Juridisch Medewerker Bedrijfsrecht of Medewerker Personeelszaken. In een opleiding op het gebied van personeel en arbeid leer je alles over personeelgerelateerde zaken in een organisatie.

Gefilterd op:

5 opleidingen en cursussen gevonden in Personeel en arbeid, juridisch Studieduur Beoordeling
Medewerker personeelszaken (MPZ®) UWV voucher €2500,-
De opleiding Medewerker Personeelszaken leert je alles om een goede personeelsfunctionaris te kunnen worden. Haal het officiële Associatie diploma met NTI.
6, 9 of 12 maanden
Juridisch secretaresse
Als juridisch secretaresse ben je de spin in het web van een organisatie. De korte opleiding Juridisch secretaresse bereid je voor op deze leuke functie.
3 maanden
Inleiding juridische dienstverlening
Wil jij weten wat jouw rechten zijn? Leer hoe het Nederlands recht in elkaar steekt met de cursus Inleiding juridische dienstverlening van het NTI.
3 maanden
Personeelswerk
Werk jij graag met mensen? In de korte en leerzame cursus Personeelswerk van het NTI leer je hoe je de juiste persoon op de juiste plaats krijgt.
3 maanden
Personeelsmanagement UWV voucher €2500,-
Opleiding Personeelsmanagement: leer het beste uit mensen te halen. Schrijf je nu in voor de opleiding Personeelsmanagement en start morgen!
3 maanden
Volgende 5 opleidingen en cursussen