Diverse

Voordelig en op jouw eigen manier studeren bij het NTI. Dat kan met de cursussen Detective, Podcasting, Rekenen, Wijzer met Geld of Wijzer met Recht. Leer de fijne kneepjes van het Detective vak door middel van de praktijkgerichte en boeiende NTI-cursus Detective. Of ga bijvoorbeeld voor de populaire cursus Podcasting en maak je eigen radioshow op internet.

Gefilterd op:

6 opleidingen en cursussen gevonden in Diverse Studieduur Beoordeling
Detective
Word detective met de cursus Detective van het NTI. Van observatie tot strafvordering. Met deze cursus beheers je snel de kneepjes van het spannende vak!
4, 6 of 8 maanden
Rekenen
Wanneer je goed wilt leren rekenen is de cursus Rekenen van het NTI echt iets voor jou! Stap voor stap leer je hoe je rekenvraagstukken kunt benaderen.
4, 6 of 8 maanden
Budgetcoach
Met de cursus budgetcoach houd jij meer geld over aan het einde van de maand. Geen vooropleiding vereist. Je kunt vandaag nog starten. Vraag de gids aan!
4, 6 of 8 maanden
Politieke theorieën
Vind jij de politiek bijzonder interessant en wil je je hierin verdiepen? Kies voor de cursus Politieke theorieën van het NTI! Start vandaag nog.
6 maanden
Human Resource Management UWV voucher €2500,-
Interesse in HRM en wil je meer weten over werving & selectie en performance management? Kies dan voor de cursus Human Resource Management van het NTI.
6 maanden
Inleiding Human Resource Management
Wil jij weten wat Human Resource Management (HRM) precies inhoudt? Kies voor de cursus Inleiding Human Resource Management. Geen vooropleiding vereist!
6 maanden
Volgende 6 opleidingen en cursussen