MBA-programma's

Een MBA-programma is uitermate geschikt als je meer kennis in een vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Een MBA-programma kun je al in 6 maanden afronden. Mocht je er na afloop van de module voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

Gefilterd op:

7 opleidingen en cursussen gevonden in MBA-programma's Studieduur Lesgeld
MBA-programma Marketingmanagement
Het MBA-programma Marketingmanagement van NTI is echt iets voor jou wanneer jij je wilt verdiepen in marketing. Een kwaliteit studie van enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Internationaal management
Wil jij kwaliteiten ontwikkelen op managementniveau? Het MBA-programma Internationaal management is dan echt iets voor jou! Al in enkele maanden af te ronden.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Informatiemanagement UWV voucher €2500,-
Wil jij meer leren over informatiemanagement op managementniveau? Dan past het MBA-programma Informatiemanagement van NTI uitstekend bij jou!
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Human Resource Management
Wil je meer weten over HRM op managementniveau? Dan past het MBA-programma Human Resource Management uitstekend bij jou! Af te ronden in enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Financieel management
Het MBA-programma Financieel management van NTI geeft je inzicht in de mogelijkheden om te sturen op realisatie van financieel resultaat en rendement.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Operations management
Het MBA-programma Operations management leert je alles over organisatiemanagement. Deze module kun je in een korte tijd afronden. Je kunt elke dag starten.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Strategisch management
Wil jij je kennis op het gebied van strategisch management vergroten? Start met het MBA-programma van NTI! Inclusief leerzame praktijkdag!
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
Volgende 7 opleidingen en cursussen