Voeding, sport en gezondheid

Vind je goede voeding belangrijk, hou je van sporten of wil je je ontwikkelen op medisch vlak? Bij NTI kun je aan de slag met een erkende opleiding in de richting van voeding, sport en gezondheid. Volg bijvoorbeeld de opleiding Voedingshulpverlener, AALO Fitness docent of de Sportmassage-opleiding.

Gefilterd op:

15 opleidingen en cursussen gevonden in Voeding, sport en gezondheid Studieduur Beoordeling
Gewichtsconsulent
Help mensen in hun strijd tegen overgewicht: start de opleiding Gewichtsconsulent! Erkend & Flexibel bij NTI. De Gratis Studiegids of Proefles ontvangen?
8 of 12 maanden
Voedingsleer
Wil je alles weten over het belang van goede voeding en voorkomende voedingsproblemen? Start dan met de NTI-opleiding Voedingsleer! Start vandaag nog.
7, 9 of 11 maanden
AALO Fitness Docent
Met deze opleiding word je AALO Fitness Docent. De opleiding wordt afgesloten met een erkend AALO examen. Inclusief 3 praktijkdagen en examen.
6 of 10 maanden
Sportmassage
De Sportmassage-opleiding maakt van jou een professioneel sportmasseur met een officieel erkend diploma. Schrijf je vandaag in en start morgen!
15 of 20 maanden
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden
Basis Medische Vakken
Wil je in de nabije toekomst in de gezondheidszorg aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de interessante NTI-opleiding Basis Medische Vakken.
8, 12 of 16 maanden
Basisopleiding Fitness Docent
Heb je altijd al in een sportschool willen werken? De Basisopleiding Fitness Docent is de perfecte voorbereiding op de opleiding AALO Fitness Docent.
4, 6 of 8 maanden
Verzorgen
Ouderen, zieken of gehandicapten verzorgen is belangrijk werk! Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de korte en leerzame NTI-cursus Verzorgen!
3 maanden
Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie
Heb jij interesse in het menselijk lichaam? Leer alles over het bekken, de heupen, knieën en voeten in deze korte en leerzame cursus Anatomie van het NTI.
3 maanden
Zorg voor de huishouding voor verzorgenden
Wil je leren hoe je zorgvragers helpt in de huishouding, bijvoorbeeld bij kraamzorg of thuiszorg? Met deze NTI-cursus leert het je in enkele maanden!
3 maanden
Volgende 10 opleidingen en cursussen
1 2