Nieuws

 • Nieuw! Erkende mbo-opleidingen in de commercie.

  Geplaatst in: MBO, Algemeen

  Zie jij jezelf wel werken in de commerciële sector? Met onze vier gloednieuwe mbo-opleidingen kun je in september al van start met jouw dromen! Word e-commerce specialist, ga aan de slag als junior accountmanager, laat je breed opleiden als commercieel medewerker of combineer het met hr als consulent commerciële arbeidsbemiddeling. De erkende opleidingen van het NTI MBO-College helpen jou naar een erkend mbo-diploma!

 • Vanaf 3 juli weer €1.000 STAP-subsidie voor jouw opleiding

  Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBO

  Op 3 juli start de eerstvolgende ronde van het STAP-budget. Hiermee kun je subsidie aanvragen ter waarde van €1.000 voor jouw opleiding. Ben jij toe aan iets nieuws? Wil je je misschien laten om- of bijscholen? Zorg dan dat jij op 3 juli klaar zit met je STAP-bewijs!

 • MBO Sociaal werker meest gezochte mbo-opleiding van dit jaar

  Geplaatst in: MBO, Algemeen

  In het afgelopen studiejaar zochten toekomstige mbo-studenten het vaakst op de opleiding MBO Sociaal werker. Dat blijkt uit de cijfers van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Vorig studiejaar stond MBO verpleegkundige nog bovenaan. Deze is een plaatsje gezakt naar de tweede plek. De populariteit van MBO Sociaal werker is in lijn met de alsmaar groeiende vraag naar hulpverleners in het sociale domein.

 • Ben je leraar en wil je studeren? | Maak gebruik van de Lerarenbeurs

  Geplaatst in: Algemeen

  Vanaf 1 april is het weer mogelijk om via DUO een Lerarenbeurs aan te vragen. De beurs is beschikbaar voor leraren die werken in het primair-, voortgezet-, middelbaar- en hoger beroeps -onderwijs. Naast leraren komen ook intern begeleiders, zorgcoördinatoren, ambulant begeleiders en remedial teachers in aanmerking voor de beurs. Werk jij in een van deze beroepen en wil je graag een opleiding volgen? Lees dan vooral verder!

 • Een opleiding volgen onder werktijd | Nieuwe wetgeving

  Geplaatst in: Algemeen

  Een nieuwe Europese richtlijn binnen het arbeidsrecht geeft jou als werknemer meer rechten. Je kunt nu een opleiding volgen onder werktijd én de baas betaalt. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Check hier wat deze verandering inhoudt en wat dit voor jouw opleiding betekent.

 • Ruim 30 nieuwe opleidingen in ons aanbod

  Geplaatst in: Algemeen, HBO

  Zoek je een opleiding die je helpt aan een beter cv, meer kennis of de juiste skills voor je carrière? Bij NTI heb je nu nog meer keus, want we hebben ruim 30 nieuwe hbo-programma's toegevoegd! Van Social media en Human dynamics tot Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Sociale psychologie. Ook kun je je alvast voorinschrijven voor de nieuwe erkende HBO Bachelor Social work! Check de nieuwe opleidingen en studeer in je eigen tempo!

 • Steeds meer studenten kiezen voor een Associate degree

  Geplaatst in: Algemeen, HBO, Algemeen

  Steeds meer studenten kiezen voor tweejarige hbo-opleidingen, meldt Vereniging Hogescholen (8 oktober 2021). Ook bij NTI is deze trend duidelijk zichtbaar. Het aantal aanmeldingen voor Associate degrees is bij NTI zelfs met 50% gestegen het afgelopen jaar!

 • MBO Keuzedelen ook als losse cursus te volgen

  Geplaatst in: MBO

  Wie een volledige mbo-opleiding volgt, kan zich met een mbo keuzedeel verdiepen in een bepaalde beroepsvaardigheid. Bij NTI kun je deze keuzedelen ook los volgen!

 • Vrouwen zijn steeds vaker hoger opgeleid

  Geplaatst in: Algemeen

  De afgelopen 40 jaar is er veel veranderd in het werk- en opleidingsniveau van vrouwen in Nederland. Daarmee is ook het gemiddelde inkomen van vrouwen enorm gestegen. Dit is sinds 1977 met wel 60% toegenomen. Meer vrouwen hebben een baan en de werkende vrouw maakt ook meer uren. En wat misschien nog wel een veel grotere rol speelt is dat vrouwen hoger opgeleid zijn. Met een hogere opleiding stijgt het salaris namelijk ook.

 • Nieuwe Cursus: Uitgaan voor Beginners

  Geplaatst in: Algemeen

  Onderstaande 1 april grap was een groot succes! Ben jij erin getrapt? Het kan natuurlijk zo zijn dat je oprecht geïnteresseerd bent in deze cursus - die dus helaas niet doorgaat. Lees in dat geval vooral verder en volg de gratis proefles voor wat inspirerende tips voor jou en je vrienden!

  Vanaf eind deze week bieden we een nieuwe cursus aan: Uitgaan voor Beginners. Nu bars en discotheken weer open zijn blijkt uit een rondvraag dat we het uitgaan een beetje zijn verleerd. Voor de jongeren die nog nooit zijn uitgegaan én voor de oude(re) generatie die wel een opfriscursus kan gebruiken lanceren we vrijdag deze compleet nieuwe cursus.

1 2 3 4 5 9