Nieuws

 • Nieuwsflits: afgestudeerde HBO'ers vinden binnen no time een baan

  Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO

  Ben je bezig met een HBO-opleiding? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want uit onderzoek blijkt dat afgestudeerde HBO-studenten binnen drie maanden een baan vinden, en dat met een goed salaris.

 • Wil je jouw eigen bedrijf starten? Dat kan!

  Geplaatst in: Algemeen

  Droom jij ervan om een creatieve kapperszaak te beginnen? Of ambieer je misschien een carrière als zelfstandig life coach? Wij zijn er om je te begeleiden bij het opzetten van jouw eigen onderneming, waarin jij je hart kwijt kan. Met onze opleidingen vergroot je jouw vakkennis en verwerf je tegelijkertijd alle benodigde vaardigheden om een bloeiend bedrijf op te bouwen.

 • Nieuwe opleiding: AI voor beginners

  Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Overal om ons heen worden computersystemen zoals ChatGPT ingezet om talloze teksten en afbeeldingen te generen. Wil jij alles te weten komen over AI? Dan zit je helemaal goed met onze nieuwe opleiding AI voor beginners!

 • 2024: hét jaar om jouw dromen waar te maken!

  Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  2024 is aangebroken. Wil jij dit jaar een sterke start maken door je te verdiepen in een nieuw vakgebied? Of wil je graag als goede voornemen eindelijk dat erkend diploma halen? Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen!

 • Dit zijn de 23 populairste opleidingen van 2023

  Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  Het einde van 2023 nadert, een jaar gevuld met talloze succesverhalen van ambitieuze NTI-studenten. Maar het jaar wordt ook gekenmerkt door onze flexibele opleidingen, die je de vrijheid geven om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Benieuwd naar welke thuisstudies dit jaar het meest populair waren? We hebben de 23 meest succesvolle opleidingen voor je op een rijtje gezet! ✨

 • Wall of Fame: de succesverhalen van onze studenten

  Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  Pssst, heb je al een kijkje genomen op onze Wall of Fame? De Wall of Fame is een verzamelplaats voor succesverhalen van NTI-studenten. Wij zetten onze studenten graag in de spotlight, omdat het échte doorzetters zijn, vol motivatie. Zij volgen hun dromen, zetten stappen, en nemen de regie in eigen handen. En dat mag gevierd worden!

 • Vraag dit jaar weer de SLIM-subsidie aan!

  Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  Werkgevers in het mkb kunnen gebruikmaken van de SLIM-regeling. Wil jij investeren in de groei en ontwikkeling van je werknemers? Kijk dan hier wat de SLIM-subsidie voor jou kan betekenen!

 • CEDEO-erkenning NTI Zakelijk opnieuw verlengd!

  Geplaatst in: Algemeen

  De CEDEO-erkenning van NTI Zakelijk is opnieuw verlengd! Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit.

 • Verbeter jouw Nederlands met deze nieuwe cursussen

  Geplaatst in: Algemeen

  Heb jij moeite met de Nederlandse spelling en grammatica? Of wil je jouw schrijfvaardigheid verbeteren? Volg één van de vier nieuwe cursussen en word een kei in Nederlands!

 • Nieuw! Erkende mbo-opleidingen in de commercie.

  Geplaatst in: MBO, Algemeen

  Zie jij jezelf wel werken in de commerciële sector? Met onze vier gloednieuwe mbo-opleidingen kun je in september al van start met jouw dromen! Word e-commerce specialist, ga aan de slag als junior accountmanager, laat je breed opleiden als commercieel medewerker of combineer het met hr als consulent commerciële arbeidsbemiddeling. De erkende opleidingen van het NTI MBO-College helpen jou naar een erkend mbo-diploma!

1 2 3 4 5 9