Nieuws

 • Nieuwe MBO-opleidingen in de ICT, zorg en dienstverlening!

  Geplaatst in: Algemeen

  Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in software development? Of wil je je verdiepen in de veelzijdige wereld van facilitaire dienstverlening? Dan hebben we goed nieuws! NTI heeft nieuwe erkende MBO-opleidingen gelanceerd waarmee je je kunt specialiseren in deze vakgebieden.

 • Veel werk voor fitnessinstructeurs, advocaten en docenten!

  Geplaatst in: Algemeen

  Zit je eraan te denken om advocaat te worden? Of wil je graag voor de klas staan als docent aardrijkskunde? Dan heb je geluk, want precies deze banen zijn toegevoegd aan het rijtje van 'meest kansrijke banen', meldt het UWV. Oftewel, dit jaar is dé kans om behoorlijke carrière te maken in deze vakgebieden!

 • NTI helpt met vervanging STAP-budget 2024

  Geplaatst in: Algemeen

  Hoewel het STAP-budget niet meer beschikbaar is, kun je alsnog jouw droomopleiding voordelig volgen bij NTI.

 • Nieuwe opleiding: AI voor beginners

  Geplaatst in: Algemeen

  AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Overal om ons heen worden computersystemen zoals ChatGPT ingezet om talloze teksten en afbeeldingen te generen. Wil jij alles te weten komen over AI? Dan zit je helemaal goed met onze nieuwe opleiding AI voor beginners!

 • 2024: hét jaar om jouw dromen waar te maken!

  Geplaatst in: Algemeen

  2024 is aangebroken. Wil jij dit jaar een sterke start maken door je te verdiepen in een nieuw vakgebied? Of wil je graag als goede voornemen eindelijk dat erkend diploma halen? Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen!

 • Dit zijn de 23 populairste opleidingen van 2023

  Geplaatst in: Algemeen

  Het einde van 2023 nadert, een jaar gevuld met talloze succesverhalen van ambitieuze NTI-studenten. Maar het jaar wordt ook gekenmerkt door onze flexibele opleidingen, die je de vrijheid geven om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Benieuwd naar welke thuisstudies dit jaar het meest populair waren? We hebben de 23 meest succesvolle opleidingen voor je op een rijtje gezet! ✨

 • Een opleiding volgen onder werktijd | Nieuwe wetgeving

  Geplaatst in: Algemeen

  Een nieuwe Europese richtlijn binnen het arbeidsrecht geeft jou als werknemer meer rechten. Je kunt nu een opleiding volgen onder werktijd én de baas betaalt. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Check hier wat deze verandering inhoudt en wat dit voor jouw opleiding betekent.

 • Vrouwen zijn steeds vaker hoger opgeleid

  Geplaatst in: Algemeen

  De afgelopen 40 jaar is er veel veranderd in het werk- en opleidingsniveau van vrouwen in Nederland. Daarmee is ook het gemiddelde inkomen van vrouwen enorm gestegen. Dit is sinds 1977 met wel 60% toegenomen. Meer vrouwen hebben een baan en de werkende vrouw maakt ook meer uren. En wat misschien nog wel een veel grotere rol speelt is dat vrouwen hoger opgeleid zijn. Met een hogere opleiding stijgt het salaris namelijk ook.

 • Korting voor NTI-studenten op software, hardware en meer via Surfspot!

  Geplaatst in: Algemeen

  Als student van NTI krijg jij kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten.

 • Leen je hbo-studiekosten bij DUO tegen gunstige voorwaarden

  Geplaatst in: Algemeen

  Wil jij een wettelijk erkende opleiding HBO Associate degreeHBO bachelor of master bij NTI volgen? Goed nieuws! Dankzij een overheidsregeling kun jij onder zeer gunstige voorwaarden een studielening bij DUO krijgen. 

1 2