Nieuws

 • Lerarenbeurs: subsidie voor je NTI-opleiding

  06 april 2017 Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBA

  Ben jij leraar en wil je jouw vakkennis uitbreiden of je ergens in specialiseren? Leraren in het primair- voortgezet-, middelbaar en hoger beroepsonderwijs kunnen bij DUO een Lerarenbeurs aanvragen. Je kunt hiermee een HBO bachelor- of masteropleiding van NTI nog voordeliger doorlopen.

 • Korting op taalopleidingen via je werkgever

  24 februari 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Ben je werknemer en wil je je taalvaardigheid verbeteren via een opleiding? Van 1 januari tot 1 juli 2017 kan jouw werkgever een aanvraag doen voor de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’.

 • CEDEO-erkenning NTI Zakelijk met 2 jaar verlengd

  08 februari 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Opnieuw is NTI Zakelijk erkend door CEDEO. Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit. Deze week ontvingen wij de zeer positieve uitslag. Van onze klanten geeft 97,8% aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over ons maatwerk. 96,6% geeft aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over onze open inschrijvingen. Onze hoogste score ooit.

 • Profiteer van een cadeau naar keuze!

  18 januari 2017 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, MBO

  Als jij je nu inschrijft voor een opleiding of cursus van NTI, profiteer je tijdelijk van ons nieuwe welkomstcadeau. Met de gratis cadeaubon kies jij zelf wat voor cadeau je het liefst ontvangt. 

 • HBO Technische Bedrijfskunde: voucherkorting tot €10.000

  17 oktober 2016 Geplaatst in: Algemeen, HBO, Algemeen

  Door een subsidieregeling kan jij de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde bij NTI met € 10.000,- korting volgen. Voorwaarde is dat je nog geen bachelor- of masterdiploma in het reguliere onderwijs behaald hebt.  

 • Studeren op jouw moment

  16 augustus 2016 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  Vandaag lanceren wij onze nieuwe campagne: “Studeren op jouw moment”. Deze campagne legt de nadruk op het flexibel kunnen studeren, wanneer het jou uitkomt. 

 • Vernieuwde NTI mbo-opleidingen

  02 augustus 2016 Geplaatst in: Algemeen, MBO

  NTI behaalt een belangrijke mijlpaal: al onze mbo-opleidingen zijn herzien volgens de nieuwe kwalificatie-eisen. Op 1 augustus ging een nieuwe wet in, die regelt dat erkende mbo-opleidingen voldoen aan de nieuwste eisen. Hierdoor sluiten onze mbo-opleidingen nu nog beter aan op het huidige werkveld!

 • Interview met directeur NTI

  05 april 2016 Geplaatst in: Algemeen

  In de onderwijswereld wordt steeds vaker gesproken over een ‘talentgerichte benadering’. Een benadering waarbij de talenten en persoonlijke kwaliteiten van de student centraal staan. Ook de directeur van NTI, Jeffrey van Zaalen, is een aanhanger van deze talentgerichte benadering.  

 • Doe een proefles van MBO Bedrijfsadministrateur

  22 februari 2016 Geplaatst in: Algemeen

  Ben je benieuwd naar het lesmateriaal of het niveau van MBO Bedrijfsadministrateur? Doe een gratis proefles!

 • Video over de HBO Startbijeenkomst

  19 januari 2016 Geplaatst in: Algemeen

  Ben jij van plan een hbo-opleiding te volgen bij NTI? Elke hbo-student start zijn of haar opleiding met een leuke en leerzame HBO Startbijeenkomst. Bekijk de video en krijg alvast een voorproefje van deze dag!

1 2 3 4 5 8