Nieuws

 • Tip! Ontvang €1.000 STAP-subsidie voor jouw opleiding

  Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBO

  De overheid introduceerde in 2022 het STAP-budget, een subsidie voor het volgen van een opleiding. Vanaf 2 mei kun je €1.000 subsidie aanvragen voor een opleiding of cursus bij NTI. Per jaar mag je één opleiding volgen met het STAP-budget, waarvoor je maximaal €1.000 subsidie kan krijgen. Hiermee volg je een opleiding bij NTI extra voordelig of soms zelfs geheel kosteloos.

 • MBO Keuzedelen ook als losse cursus te volgen

  Geplaatst in: MBO

  Wie een volledige mbo-opleiding volgt, kan zich met een mbo keuzedeel verdiepen in een bepaalde beroepsvaardigheid. Bij NTI kun je deze keuzedelen ook los volgen!

 • Vrouwen zijn steeds vaker hoger opgeleid

  Geplaatst in: Algemeen

  De afgelopen 40 jaar is er veel veranderd in het werk- en opleidingsniveau van vrouwen in Nederland. Daarmee is ook het gemiddelde inkomen van vrouwen enorm gestegen. Dit is sinds 1977 met wel 60% toegenomen. Meer vrouwen hebben een baan en de werkende vrouw maakt ook meer uren. En wat misschien nog wel een veel grotere rol speelt is dat vrouwen hoger opgeleid zijn. Met een hogere opleiding stijgt het salaris namelijk ook.

 • Nieuwe Cursus: Uitgaan voor Beginners

  Geplaatst in: Algemeen

  Vanaf eind deze week bieden we een nieuwe cursus aan: Uitgaan voor Beginners. Nu bars en discotheken weer open zijn blijkt uit een rondvraag dat we het uitgaan een beetje zijn verleerd. Voor de jongeren die nog nooit zijn uitgegaan én voor de oude(re) generatie die wel een opfriscursus kan gebruiken lanceren we vrijdag deze compleet nieuwe cursus.

 • Steeds meer studenten kiezen voor een Associate degree

  Geplaatst in: Algemeen, HBO, Algemeen

  Steeds meer studenten kiezen voor tweejarige hbo-opleidingen, meldt Vereniging Hogescholen (8 oktober 2021). Ook bij NTI is deze trend duidelijk zichtbaar. Het aantal aanmeldingen voor Associate degrees is bij NTI zelfs met 50% gestegen het afgelopen jaar!

 • Wees slim en vraag de SLIM-subsidie aan!

  Geplaatst in: Algemeen

  Werkgevers in het MKB kunnen nu gebruikmaken van de SLIM-regeling. Wil jij investeren in de groei en ontwikkeling van je werknemers? Kijk dan hier wat de SLIM-subsidie voor jou kan betekenen. Aanvragen kan alleen in september dus wacht niet te lang.

 • Nieuw in ons aanbod: Leidinggeven aan millennials en 30 andere opleidingen!

  Geplaatst in: Algemeen, HBO

  We hebben niet stilgezeten deze zomer. De afgelopen maand hebben we ruim 30 nieuwe opleidingen en cursussen toegevoegd aan ons aanbod, waaronder de cursus Leidinggeven aan millennials. Want FlexibelStuderen® betekent ook dat er voor ieder type student een passende opleiding hoort te zijn!

 • MBO studenten volgen speciale vaccinatietraining

  Geplaatst in: Algemeen

  300 NTI studenten van de opleidingen MBO Doktersassistent, Verzorgende IG en Verpleegkundige volgen een speciale vaccinatietraining voor het Covid-19 vaccin.

 • Corona-update: alle opleidingen gaan gewoon door

  Geplaatst in: Algemeen

  Bij NTI werken wij er hard aan om ons onderwijs zoveel mogelijk als gebruikelijk door te laten gaan. Gelukkig kunnen al onze opleidingen gewoon van start en kunnen onze studenten grotendeels door met hun studie. Hier lees je de belangrijkste wijzigingen.

 • NTI is ISO 27001-gecertificeerd!

  Geplaatst in: Algemeen

  NTI is opnieuw ISO-gecertificeerd. Na onze ISO 9001-certificering voor kwaliteitsmanagement, hebben wij nu ook het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging.

1 2 3 4 5 10