Nieuws

 • Profiteer van een cadeau naar keuze!

  18 januari 2017 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, MBO

  Als jij je nu inschrijft voor een opleiding of cursus van NTI, profiteer je tijdelijk van ons nieuwe welkomstcadeau. Met de gratis cadeaubon kies jij zelf wat voor cadeau je het liefst ontvangt. 

 • HBO Technische Bedrijfskunde: voucherkorting tot €10.000

  17 oktober 2016 Geplaatst in: Algemeen, HBO, Algemeen

  Door een subsidieregeling kan jij de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde bij NTI met € 10.000,- korting volgen. Voorwaarde is dat je nog geen bachelor- of masterdiploma in het reguliere onderwijs behaald hebt.  

 • Ontvang tot € 2.500,- subsidie voor veel opleidingen!

  22 augustus 2016 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  Voor een groot aantal NTI-opleidingen kun je tot wel € 2.500,- van je studiekosten vergoed krijgen. Deze subsidieregeling is bedoeld voor opleidingen die opleiden tot een kansberoep: een beroep waarmee je meer kans maakt op de arbeidsmarkt. 

 • Studeren op jouw moment

  16 augustus 2016 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  Vandaag lanceren wij onze nieuwe campagne: “Studeren op jouw moment”. Deze campagne legt de nadruk op het flexibel kunnen studeren, wanneer het jou uitkomt. 

 • Vernieuwde NTI mbo-opleidingen

  02 augustus 2016 Geplaatst in: Algemeen, MBO

  NTI behaalt een belangrijke mijlpaal: al onze mbo-opleidingen zijn herzien volgens de nieuwe kwalificatie-eisen. Op 1 augustus ging een nieuwe wet in, die regelt dat erkende mbo-opleidingen voldoen aan de nieuwste eisen. Hierdoor sluiten onze mbo-opleidingen nu nog beter aan op het huidige werkveld!

 • NTI in Money Talks op RTL Z

  21 april 2016 Geplaatst in: Algemeen

  Voor het programma Money Talks bracht RTL Z een bezoek aan NTI. 

 • Interview met directeur NTI

  05 april 2016 Geplaatst in: Algemeen

  In de onderwijswereld wordt steeds vaker gesproken over een ‘talentgerichte benadering’. Een benadering waarbij de talenten en persoonlijke kwaliteiten van de student centraal staan. Ook de directeur van NTI, Jeffrey van Zaalen, is een aanhanger van deze talentgerichte benadering.  

 • Doe een proefles van MBO Bedrijfsadministrateur

  22 februari 2016 Geplaatst in: Algemeen

  Ben je benieuwd naar het lesmateriaal of het niveau van MBO Bedrijfsadministrateur? Doe een gratis proefles!

 • Video over de HBO Startbijeenkomst

  19 januari 2016 Geplaatst in: Algemeen

  Ben jij van plan een hbo-opleiding te volgen bij NTI? Elke hbo-student start zijn of haar opleiding met een leuke en leerzame HBO Startbijeenkomst. Bekijk de video en krijg alvast een voorproefje van deze dag!

 • Arbeidsmarkt voor mbo’ers in de lift

  07 december 2015 Geplaatst in: Algemeen

  Volg jij een mbo-opleiding of ga je er een volgen? Dan hebben we goed nieuws! Het aantal mbo-vacatures is in de periode maart tot en met augustus 2015  gegroeid vergeleken met dezelfde periode in 2014

1 2 3 4 5 8