Nieuws

 • Daarom werkt NTI met het Blended Learning-leerconcept

  10 juli 2018 Geplaatst in: Algemeen

  Vroeger leerden we op school. In een klas. Uit een boek. Maar nu zijn er veel meer mogelijkheden om kennis tot je te nemen en je vaardigheden te ontwikkelen. NTI maakt gebruik van het unieke Blended Learning-leerconcept.

 • Nieuw bij NTI: Kort MBO

  05 juni 2018 Geplaatst in: MBO

  Wil je verdiepende kennis opdoen over een beroep, maar ben je niet in staat om een volledige MBO-opleiding te volgen? Kies dan voor Kort MBO!

 • HBO Voeding en Diëtiek: een student vertelt

  09 april 2018 Geplaatst in: HBO

  Eén van onze studenten van de opleiding Voeding en Diëtiek is geïnterviewd door het Voeding magazine. Femke vertelt over haar ervaring.

 • Meer banen op mbo-niveau

  19 februari 2018 Geplaatst in: MBO

  Wil jij een MBO-opleiding volgen? Dan is dit je kans! Werkgevers staan te springen om mbo’ers en het aantal mbo-vacatures is dan ook sterk aan het toenemen.

 • HBO SPH, MWD en TBK: Subsidie tot €10.000!

  31 januari 2018 Geplaatst in: Algemeen, HBO

  Door een subsidieregeling kan jij een aantal erkende HBO-opleidingen bij NTI met € 10.000,- korting volgen. Voorwaarde is dat je nog geen bachelor- of masterdiploma in het reguliere onderwijs behaald hebt. 

 • Beoordeling HBO Integrale Veiligheid door de NVAO

  16 januari 2018 Geplaatst in: HBO

  Recentelijk heeft de NVAO de HBO Bacheloropleiding Integrale Veiligheid van Hogeschool NTI onder de loep genomen. Met trots kunnen wij mededelen dat het eindoordeel van de NVAO zeer positief is.

 • Meer banen in de kinderopvang

  27 december 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Het aantal kinderen dat naar de kinderopvang gaat stijgt en daardoor zijn er meer banen voor Pedagogisch medewerkers. Goed nieuws dus als je graag in de kinderopvang wilt werken.

 • Leen je HBO-studiekosten bij DUO tegen gunstige voorwaarden

  20 september 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Wil jij een wettelijk erkende opleiding HBO Associate DegreeHBO Bachelor of Master bij NTI volgen? Goed nieuws! Dankzij een overheidsregeling kun jij onder zeer gunstige voorwaarden een studielening bij DUO krijgen. 

 • Vind makkelijk een baan als online marketeer of data-analist

  12 september 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Bedrijven in de e-commerce hebben moeite om aan nieuwe werknemers te komen. Vooral de vraag naar hoger opgeleid personeel is groot. Wil jij graag werken in de online marketing en inspelen op deze groeiende vraag? NTI biedt unieke korte programma’s (3-12 maanden) op hbo-niveau in dit vakgebied.

 • Haal alsnog je HAVO- of VWO-diploma

  19 juni 2017 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  Heb jij je HAVO- of VWO-examen niet gehaald? Geen nood! Bij NTI haal je de vakken die je nodig hebt om jouw diploma compleet te maken. NTI helpt jou om een mooi cijfer te halen voor de vakken die je niet gehaald hebt, zodat je alsnog je diploma in ontvangst kunt nemen.

1 2 3 4 5 9