Nieuws

 • Wall of Fame: de succesverhalen van onze studenten

  Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  Pssst, heb je al een kijkje genomen op onze Wall of Fame? De Wall of Fame is een verzamelplaats voor succesverhalen van NTI-studenten. Wij zetten onze studenten graag in de spotlight, omdat het échte doorzetters zijn, vol motivatie. Zij volgen hun dromen, zetten stappen, en nemen de regie in eigen handen. En dat mag gevierd worden!

 • Black Friday en andere manieren van voordelig studeren

  Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  Per 2024 wordt het STAP-budget stopgezet. De laatste aanvraagmogelijkheid was op 15 november 2023, wat betekent dat het niet meer mogelijk is om een opleiding te volgen met STAP. Maar niet getreurd! Bij NTI zijn er genoeg alternatieven waarmee je nog steeds extra voordelig kunt studeren.

 • Let op: 15 november laatste kans op het STAP-budget!

  Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBO

  De STAP-regeling is veranderd: alleen erkende opleidingen komen in aanmerking voor de €1000 subsidie. Misschien heb jij hierdoor wel meer kans op het krijgen van het STAP-budget. De eerstvolgende en laatste aanvraagronde is op 15 november.

   

   

   

 • 15 november laatste kans op €1.000 STAP-subsidie voor jouw opleiding!

  Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBO

  Op 15 november start de laatste ronde van het STAP-budget. Na 2023 stopt het STAP-budget, wil jij je laten om- of bijscholen? Zorg dan dat jij op 15 november klaar zit met je STAP-bewijs!

 • CEDEO-erkenning NTI Zakelijk opnieuw verlengd!

  Geplaatst in: Algemeen

  De CEDEO-erkenning van NTI Zakelijk is opnieuw verlengd! Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit.

 • Verbeter jouw Nederlands met deze nieuwe cursussen

  Geplaatst in: Algemeen

  Heb jij moeite met de Nederlandse spelling en grammatica? Of wil je jouw schrijfvaardigheid verbeteren? Volg één van de vier nieuwe cursussen en word een kei in Nederlands!

 • Nieuw! Erkende mbo-opleidingen in de commercie.

  Geplaatst in: MBO, Algemeen

  Zie jij jezelf wel werken in de commerciële sector? Met onze vier gloednieuwe mbo-opleidingen kun je in september al van start met jouw dromen! Word e-commerce specialist, ga aan de slag als junior accountmanager, laat je breed opleiden als commercieel medewerker of combineer het met hr als consulent commerciële arbeidsbemiddeling. De erkende opleidingen van het NTI MBO-College helpen jou naar een erkend mbo-diploma!

 • MBO Sociaal werker meest gezochte mbo-opleiding van dit jaar

  Geplaatst in: MBO, Algemeen

  In het afgelopen studiejaar zochten toekomstige mbo-studenten het vaakst op de opleiding MBO Sociaal werker. Dat blijkt uit de cijfers van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Vorig studiejaar stond MBO verpleegkundige nog bovenaan. Deze is een plaatsje gezakt naar de tweede plek. De populariteit van MBO Sociaal werker is in lijn met de alsmaar groeiende vraag naar hulpverleners in het sociale domein.

 • Een opleiding volgen onder werktijd | Nieuwe wetgeving

  Geplaatst in: Algemeen

  Een nieuwe Europese richtlijn binnen het arbeidsrecht geeft jou als werknemer meer rechten. Je kunt nu een opleiding volgen onder werktijd én de baas betaalt. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Check hier wat deze verandering inhoudt en wat dit voor jouw opleiding betekent.

 • Ruim 30 nieuwe opleidingen in ons aanbod

  Geplaatst in: Algemeen, HBO

  Zoek je een opleiding die je helpt aan een beter cv, meer kennis of de juiste skills voor je carrière? Bij NTI heb je nu nog meer keus, want we hebben ruim 30 nieuwe hbo-programma's toegevoegd! Van Social media en Human dynamics tot Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Sociale psychologie. Ook kun je je alvast voorinschrijven voor de nieuwe erkende HBO Bachelor Social work! Check de nieuwe opleidingen en studeer in je eigen tempo!

1 2 3 4 5 9