Uiterlijke verzorging en styling

Wil je aan de slag in de boeiende wereld van uiterlijke verzorging en styling? Bij het NTI ben je aan het juiste adres! In een cursus over uiterlijke verzorging en styling kun je bijvoorbeeld aan de slag met haarstyling, visagie, nagelstyling en nog vele andere interessante opleidingen.

Gefilterd op:

12 opleidingen en cursussen gevonden in Uiterlijke verzorging en styling Studieduur Beoordeling
Vakopleiding Nagelstylist
Wil je professioneel nagelstylist worden? Met de leuke en leerzame Nagelstyling opleiding van NTI leer je alles over hand- en nagelverzorging en styling.
6, 12 of 18 maanden
Nagelstylist
Cursus nagelstyling leert je de technieken van acryl-, gel- en fiberglasnagels. Na de cursus kan jij nagels verstevigen en verlengen. Start vandaag nog!
8, 12 of 16 maanden
Modestyling met Tom Sebastian
De opleiding Modestyling met Tom Sebastian van het NTI leert je alles over de moderne mode en over de geschiedenis van de mode. Start vandaag nog!
6, 8 of 10 maanden
Nagelstudio starten
Wil jij je eigen Nagelstudio starten? Zet vandaag de eerste stap om je droom te verwezenlijken en schrijf je in voor de NTI opleiding Nagelstudio starten!
14, 18 of 22 maanden
Haarstyling met Tom Sebastian
Alle ins en outs op het gebied van haarstyling leert beautyspecialist Tom Sebastian je tijdens de veelzijdige NTI-cursus Haarstyling met Tom Sebastian.
6, 12 of 18 maanden
Allround Stylist
Wil je aan de slag met haarstyling, modestyling en visagie? Volg de opleiding Allround Stylist van NTI. Daarin komen alle onderdelen uitgebreid aan bod.
8, 10 of 12 maanden
Allround Mode
Leer alles over modestyling, modegeschiedenis, trends en zelf kleding maken in de cursus Allround mode van het NTI. Schrijf je vandaag nog in!
14, 20 of 26 maanden
Vakopleiding Weddingplanner
Weddingplanner worden? Start de opleiding Weddingplanner van NTI! Geen vooropleiding nodig. Wil je de gratis studiegids ontvangen?
10, 12 of 14 maanden
Vakopleiding Manicure
Verzorg jij graag handen? Wil jij alles weten over de behandeling huid- en nagelziekten? Dan is de vakopleiding Manicure echt iets voor jou!
6, 8 of 10 maanden
Vakopleiding Visagist
Wil jij als visagist aan de slag? Dan is de opleiding Visagist van NTI iets voor jou! Je leert hoe je mensen professioneel opmaakt. Gids ontvangen?
8, 10 of 12 maanden
Volgende 10 opleidingen en cursussen
1 2