PC opleidingen

Ben je op zoek naar een computercursus voor de ontwikkeling van jouw computerkennis ? NTI heeft voor jou de juiste opleiding! Een cursus computeren is zeer uitgebreid en bovendien te volgen in jouw eigen tijd.

Gefilterd op:

12 opleidingen en cursussen gevonden in PC opleidingen Studieduur Beoordeling
Webdesign
Volg de cursus Webdesign van NTI en leer zelf een website maken. Al in 6 maanden kun je deze cursus afronden. Schrijf je nu in en begin morgen!
6, 9 of 12 maanden
Apps maken voor beginners Verwacht
Wil jij graag bekend worden met de wereld van apps maken? Schrijf je dan in voor de cursus Apps maken voor beginners. Vraag nu de gratis studiegids aan!
 
Office
Ben je op zoek naar een praktische cursus Office? Volg dan de cursus Office van NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
3, 6 of 9 maanden
Excel
Wil jij beter leren werken met Excel ? Volg de Excel-cursus van NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
2 maanden
Word
Tijdens de praktijkgerichte NTI-cursus Word leer je op een handige en efficiënte manier snel foutloze teksten maken in Microsoft Word. Snel en voordelig!
2 maanden
PowerPoint
Tijdens de praktijkgerichte PowerPoint leer je de meest uitnodigende en flitsende presentaties op de computer maken. Snel en voordelig bij het NTI!
2 maanden
Photoshop
Wil jij in Adobe Photoshop leren werken? Volg dan de cursus Photoshop van NTI. Word een kei in het bewerken van foto’s! Vraag de gratis studiegids aan.
3, 6 of 9 maanden
Basiskennis Windows
De cursus Basiskennis Windows leert je alles over Windows. Ga snel aan de slag en studeer in je eigen tempo. Je kunt elke dag starten. Vraag de gids aan!
3 of 5 maanden
InDesign
Wil je alles weten over grafische vormgeving? De cursus InDesign leert jou dat! Je kunt elke dag starten. Geen vooropleiding nodig. Vraag de gids aan!
3, 6 of 9 maanden
Blind typen voor kinderen
Met de cursus blind typen voor kinderen leer je met 10 vingers typen. Handig voor je schoolwerk en daarbuiten! Schrijf je in en start vandaag nog!
2, 3 of 4 maanden
Volgende 10 opleidingen en cursussen
1 2