Vacaturediensten

Niet alleen het aanbieden van opleidingen aan uw medewerkers of klanten behoort tot de mogelijkheden bij NTI Zakelijk. Tevens kan NTI Zakelijk u Vacaturediensten aanbieden. NTI Zakelijk werkt dan met u samen voor het werven van personeel of stagiaires.  

Neem contact op met NTI Zakelijk.

Deze samenwerking kan plaatsvinden op twee manieren. Ten eerste door het aanbieden van vacatures en stageplaatsen aan studenten, potentiële studenten en afgestudeerden van NTI-opleidingen waar u interesse in heeft. Ten tweede door het aanbieden van personeel met behulp van NTI Re-integratiediensten.

NTI Vacaturediensten biedt vacatures en stageplaatsen aan, aan studenten, potentiële studenten en afgestudeerden. Het is mogelijk een selectie te maken op een zeer gerichte groepen, bijvoorbeeld alle studenten van NTI IT-opleidingen. Het NTI kent de volgende mogelijkheden:

  • Vermelding in de vacaturebank op de Digitale Leeromgeving van het NTI (voor 1 jaar).
  • Vermelding in de stagebank op de Digitale Leeromgeving van het NTI (voor 1 jaar).
  • Een maandelijkse e-mail nieuwsbrief naar (een selectie van) studenten, potentiële studenten en afgestudeerden van het NTI die aangegeven hebben hierin geïnteresseerd te zijn.
  • Een mailing per post.