Hoge korting voor NTI-studenten op software, hardware en meer via Surfspot!

Als student van NTI krijg jij nu hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld 80% korting op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-. Ook heeft Surfspot gratis software die jij als student kunt gebruiken. Wanneer jij je inschrijft voor een opleiding of cursus bij NTI krijg jij nu toegang tot deze exclusieve aanbiedingen!

Wat is Surfspot?
Surfspot.nl is een ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. Surfspot is een exclusieve website; alleen studenten en medewerkers in het onderwijs mogen producten op Surfspot kopen.

Hoe werkt het?
Wanneer je bij NTI gaat studeren krijg je een online omgeving: Mijn NTI. Je studentnummer en wachtwoord van Mijn NTI kun je gebruiken om in te loggen op Surfspot. Ga naar inloggen op Surfspot.nl, zoek de onderwijsinstelling NTI en log in. Als jij al een student bent bij NTI kun je dit dus direct gaan gebruiken.

Schrijf je nu in!
Schrijf je nu in voor een opleiding of cursus van NTI en krijg toegang tot Surfspot. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Direct inschrijven    ... of kies jouw opleiding

surfspot klein