Algemeen

  • Wil je jouw eigen bedrijf starten? Dat kan!

    datum: 7 maart 2024 Geplaatst in: Algemeen

    Droom jij ervan om een creatieve kapperszaak te beginnen? Of ambieer je misschien een carrière als zelfstandig life coach? Wij zijn er om je te begeleiden bij het opzetten van jouw eigen onderneming, waarin jij je hart kwijt kan. Met onze opleidingen vergroot je jouw vakkennis en verwerf je tegelijkertijd alle benodigde vaardigheden om een bloeiend bedrijf op te bouwen.

  • Schrikkeldag actie! Profiteer van 10% korting op alle beroepsopleidingen, cursussen en talen

    datum: 28 februari 2024 Geplaatst in: Algemeen

    Wist je dat een jaar geen 365 dagen heeft, maar 365 dagen en een kwart? Om de vier jaar wordt die kwartdag gecompenseerd door een schrikkeldag toe te voegen: 29 februari. Ter ere van deze speciale extra dag , hebben wij een cadeautje voor jou!

  • Nieuwe opleiding: AI voor beginners

    datum: 15 januari 2024 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Overal om ons heen worden computersystemen zoals ChatGPT ingezet om talloze teksten en afbeeldingen te generen. Wil jij alles te weten komen over AI? Dan zit je helemaal goed met onze nieuwe opleiding AI voor beginners!

  • 2024: hét jaar om jouw dromen waar te maken!

    datum: 3 januari 2024 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    2024 is aangebroken. Wil jij dit jaar een sterke start maken door je te verdiepen in een nieuw vakgebied? Of wil je graag als goede voornemen eindelijk dat erkend diploma halen? Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen!

  • Dit zijn de 23 populairste opleidingen van 2023

    datum: 14 december 2023 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Het einde van 2023 nadert, een jaar gevuld met talloze succesverhalen van ambitieuze NTI-studenten. Maar het jaar wordt ook gekenmerkt door onze flexibele opleidingen, die je de vrijheid geven om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Benieuwd naar welke thuisstudies dit jaar het meest populair waren? We hebben de 23 meest succesvolle opleidingen voor je op een rijtje gezet! ✨

  • Wall of Fame: de succesverhalen van onze studenten

    datum: 20 november 2023 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Pssst, heb je al een kijkje genomen op onze Wall of Fame? De Wall of Fame is een verzamelplaats voor succesverhalen van NTI-studenten. Wij zetten onze studenten graag in de spotlight, omdat het échte doorzetters zijn, vol motivatie. Zij volgen hun dromen, zetten stappen, en nemen de regie in eigen handen. En dat mag gevierd worden!

  • Let op: 15 november laatste kans op het STAP-budget!

    datum: 18 september 2023 Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBO

    De STAP-regeling is veranderd: alleen erkende opleidingen komen in aanmerking voor de €1000 subsidie. Misschien heb jij hierdoor wel meer kans op het krijgen van het STAP-budget. De eerstvolgende en laatste aanvraagronde is op 15 november.

     

     

     

  • 15 november laatste kans op €1.000 STAP-subsidie voor jouw opleiding!

    datum: 18 september 2023 Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBO

    Op 15 november start de laatste ronde van het STAP-budget. Na 2023 stopt het STAP-budget, wil jij je laten om- of bijscholen? Zorg dan dat jij op 15 november klaar zit met je STAP-bewijs!

  • Vraag dit jaar weer de SLIM-subsidie aan!

    datum: 4 september 2023 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Werkgevers in het mkb kunnen gebruikmaken van de SLIM-regeling. Wil jij investeren in de groei en ontwikkeling van je werknemers? Kijk dan hier wat de SLIM-subsidie voor jou kan betekenen!

  • CEDEO-erkenning NTI Zakelijk opnieuw verlengd!

    datum: 16 juni 2023 Geplaatst in: Algemeen

    De CEDEO-erkenning van NTI Zakelijk is opnieuw verlengd! Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit.

  • Verbeter jouw Nederlands met deze nieuwe cursussen

    datum: 5 juni 2023 Geplaatst in: Algemeen

    Heb jij moeite met de Nederlandse spelling en grammatica? Of wil je jouw schrijfvaardigheid verbeteren? Volg één van de vier nieuwe cursussen en word een kei in Nederlands!

  • Nieuw! Erkende mbo-opleidingen in de commercie.

    datum: 5 mei 2023 Geplaatst in: MBO, Algemeen

    Zie jij jezelf wel werken in de commerciële sector? Met onze vier gloednieuwe mbo-opleidingen kun je in september al van start met jouw dromen! Word e-commerce specialist, ga aan de slag als junior accountmanager, laat je breed opleiden als commercieel medewerker of combineer het met hr als consulent commerciële arbeidsbemiddeling. De erkende opleidingen van het NTI MBO-College helpen jou naar een erkend mbo-diploma!

  • MBO Sociaal werker meest gezochte mbo-opleiding van dit jaar

    datum: 27 maart 2023 Geplaatst in: MBO, Algemeen

    In het afgelopen studiejaar zochten toekomstige mbo-studenten het vaakst op de opleiding MBO Sociaal werker. Dat blijkt uit de cijfers van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Vorig studiejaar stond MBO verpleegkundige nog bovenaan. Deze is een plaatsje gezakt naar de tweede plek. De populariteit van MBO Sociaal werker is in lijn met de alsmaar groeiende vraag naar hulpverleners in het sociale domein.

  • Een opleiding volgen onder werktijd | Nieuwe wetgeving

    datum: 4 augustus 2022 Geplaatst in: Algemeen

    Een nieuwe Europese richtlijn binnen het arbeidsrecht geeft jou als werknemer meer rechten. Je kunt nu een opleiding volgen onder werktijd én de baas betaalt. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Check hier wat deze verandering inhoudt en wat dit voor jouw opleiding betekent.

  • Ruim 30 nieuwe opleidingen in ons aanbod

    datum: 23 juni 2022 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Zoek je een opleiding die je helpt aan een beter cv, meer kennis of de juiste skills voor je carrière? Bij NTI heb je nu nog meer keus, want we hebben ruim 30 nieuwe hbo-programma's toegevoegd! Van Social media en Human dynamics tot Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Sociale psychologie. Ook kun je je alvast voorinschrijven voor de nieuwe erkende HBO Bachelor Social work! Check de nieuwe opleidingen en studeer in je eigen tempo!

  • Steeds meer studenten kiezen voor een Associate degree

    datum: 1 april 2022 Geplaatst in: Algemeen, HBO, Algemeen

    Steeds meer studenten kiezen voor tweejarige hbo-opleidingen, meldt Vereniging Hogescholen (8 oktober 2021). Ook bij NTI is deze trend duidelijk zichtbaar. Het aantal aanmeldingen voor Associate degrees is bij NTI zelfs met 50% gestegen het afgelopen jaar!

  • Vrouwen zijn steeds vaker hoger opgeleid

    datum: 30 maart 2022 Geplaatst in: Algemeen

    De afgelopen 40 jaar is er veel veranderd in het werk- en opleidingsniveau van vrouwen in Nederland. Daarmee is ook het gemiddelde inkomen van vrouwen enorm gestegen. Dit is sinds 1977 met wel 60% toegenomen. Meer vrouwen hebben een baan en de werkende vrouw maakt ook meer uren. En wat misschien nog wel een veel grotere rol speelt is dat vrouwen hoger opgeleid zijn. Met een hogere opleiding stijgt het salaris namelijk ook.

  • Nieuwe Cursus: Uitgaan voor Beginners

    datum: 30 maart 2022 Geplaatst in: Algemeen

    Onderstaande 1 april grap was een groot succes! Ben jij erin getrapt? Het kan natuurlijk zo zijn dat je oprecht geïnteresseerd bent in deze cursus - die dus helaas niet doorgaat. Lees in dat geval vooral verder en volg de gratis proefles voor wat inspirerende tips voor jou en je vrienden!

    Vanaf eind deze week bieden we een nieuwe cursus aan: Uitgaan voor Beginners. Nu bars en discotheken weer open zijn blijkt uit een rondvraag dat we het uitgaan een beetje zijn verleerd. Voor de jongeren die nog nooit zijn uitgegaan én voor de oude(re) generatie die wel een opfriscursus kan gebruiken lanceren we vrijdag deze compleet nieuwe cursus.

  • Hoge korting voor NTI-studenten op software, hardware en meer via Surfspot!

    datum: 6 januari 2022 Geplaatst in: Algemeen

    Als student van NTI krijg jij nu hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten.

  • Leen je hbo-studiekosten bij DUO tegen gunstige voorwaarden

    datum: 20 september 2021 Geplaatst in: Algemeen

    Wil jij een wettelijk erkende opleiding HBO Associate degreeHBO bachelor of master bij NTI volgen? Goed nieuws! Dankzij een overheidsregeling kun jij onder zeer gunstige voorwaarden een studielening bij DUO krijgen. 

  • MBO studenten volgen speciale vaccinatietraining

    datum: 16 maart 2021 Geplaatst in: Algemeen

    300 NTI studenten van de opleidingen MBO Doktersassistent, Verzorgende IG en Verpleegkundige volgen een speciale vaccinatietraining voor het Covid-19 vaccin.

  • Een kijkje achter de schermen bij de opleiding Interieurstylist

    datum: 6 augustus 2020 Geplaatst in: Algemeen

    De Vakopleiding Interieurstylist van NTI is voor iedereen die in interieurdesign aan de slag wil. Arianne is interieurstylist in wording en doet verslag van haar eerste praktijkopdracht uit deze vakopleiding.

  • Volg een gratis les Spaans op Spotify!

    datum: 23 juni 2020 Geplaatst in: Algemeen

    Onze cursus Spaans voor beginners is helemaal vernieuwd! Om alvast in de stemming te komen en jouw Spaanse uitspraak te oefenen, hebben we voor jou een leuke luisterles op Spotify.

  • Leer door in de Metaal & Techniek

    datum: 6 mei 2020 Geplaatst in: Algemeen

    Werknemers in de Metaal & Techniek kunnen nu gratis een scholingsvoucher ter waarde van €1.500 aanvragen. Wil jij graag een nieuwe cursus of opleiding volgen? Lees dan hier wat de scholingsvoucher voor jou kan betekenen. Wacht niet te lang, er zijn maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar. 

  • In gesprek met CEO Women’s Sports Agency Angela Verdoes

    datum: 11 maart 2020 Geplaatst in: Algemeen

    Over studeren voor topsporters, de opkomst van vrouwenvoetbal en haar werk als manager voor een aantal Oranje Leeuwinnen.

  • Haal alsnog je HAVO- of VWO-diploma

    datum: 1 juli 2019 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Heb jij je havo- of vwo-examen niet gehaald? Geen nood! Bij NTI haal je de vakken die je nodig hebt om jouw diploma compleet te maken. NTI helpt jou om een mooi cijfer te halen voor de vakken die je niet gehaald hebt, zodat je alsnog je diploma in ontvangst kunt nemen.

  • NTI Zakelijk staat in MT Magazine!

    datum: 13 december 2018 Geplaatst in: Algemeen

    NTI Zakelijk staat in MT Magazine: Flexibel onderwijs werkt!

  • 1 op de 5 volwassenen volgt onderwijs

    datum: 7 december 2018 Geplaatst in: Algemeen

    In 2017 volgde bijna 20% van de volwassenen tussen de 25 en 65 jaar in Nederland enige vorm van scholing. Nederland presteert in vergelijking met andere EU-landen goed als het gaat om 'leven lang leren'. 

  • De snelste weg naar een baan in de kinderopvang

    datum: 1 augustus 2018 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Wil je aan de slag in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd in pedagogisch beleid en coaching? Dan is het Kort HBO-programma Pedagogisch Beleidsmedewerker en Coach een echte must!

  • Daarom werkt NTI met het Blended Learning-leerconcept

    datum: 10 juli 2018 Geplaatst in: Algemeen

    Vroeger leerden we op school. In een klas. Uit een boek. Maar nu zijn er veel meer mogelijkheden om kennis tot je te nemen en je vaardigheden te ontwikkelen. NTI maakt gebruik van het unieke Blended Learning-leerconcept.

  • Meer banen in de kinderopvang

    datum: 27 december 2017 Geplaatst in: Algemeen

    Het aantal kinderen dat naar de kinderopvang gaat stijgt en daardoor zijn er meer banen voor Pedagogisch medewerkers. Goed nieuws dus als je graag in de kinderopvang wilt werken.

  • Vind makkelijk een baan als online marketeer of data-analist

    datum: 12 september 2017 Geplaatst in: Algemeen

    Bedrijven in de e-commerce hebben moeite om aan nieuwe werknemers te komen. Vooral de vraag naar hoger opgeleid personeel is groot. Wil jij graag werken in de online marketing en inspelen op deze groeiende vraag? NTI biedt unieke korte programma’s (3-12 maanden) op hbo-niveau in dit vakgebied.

  • Afgestudeerde hbo’ers van deeltijd en duaal snel aan een baan

    datum: 19 juni 2017 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Wil jij een hbo-opleiding volgen? Goed nieuws! De arbeidsmarktpositie van hbo’ers is steeds beter.

  • Beoordelingen Hogeschool NTI in de Nationale Studenten Enquête 2017

    datum: 16 juni 2017 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    De Nationale Studenten Enquête (NSE) is het grootste onafhankelijke studenttevredenheidsonderzoek onder hogescholen en universiteiten. Ook in 2017 heeft Hogeschool NTI hieraan meegedaan. 

  • Speel in op de groeiende woningmarkt met een makelaarsopleiding

    datum: 26 mei 2017 Geplaatst in: Algemeen

    Het gaat goed met de economie, de huizenprijzen stijgen en de woningmarkt is booming. Voor veel mensen reden om een carrière te starten als makelaar. 

  • CEDEO-erkenning NTI Zakelijk met 2 jaar verlengd

    datum: 8 februari 2017 Geplaatst in: Algemeen

    Opnieuw is NTI Zakelijk erkend door CEDEO. Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit. Deze week ontvingen wij de zeer positieve uitslag. Van onze klanten geeft 97,8% aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over ons maatwerk. 96,6% geeft aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over onze open inschrijvingen. Onze hoogste score ooit.

  • Vernieuwde NTI mbo-opleidingen

    datum: 2 augustus 2016 Geplaatst in: Algemeen, MBO

    NTI behaalt een belangrijke mijlpaal: al onze mbo-opleidingen zijn herzien volgens de nieuwe kwalificatie-eisen. Op 1 augustus ging een nieuwe wet in, die regelt dat erkende mbo-opleidingen voldoen aan de nieuwste eisen. Hierdoor sluiten onze mbo-opleidingen nu nog beter aan op het huidige werkveld!

  • Doe een proefles van MBO Bedrijfsadministrateur

    datum: 22 februari 2016 Geplaatst in: Algemeen

    Ben je benieuwd naar het lesmateriaal of het niveau van MBO Bedrijfsadministrateur? Doe een gratis proefles!

  • Video over de HBO Startbijeenkomst

    datum: 19 januari 2016 Geplaatst in: Algemeen

    Ben jij van plan een hbo-opleiding te volgen bij NTI? Elke hbo-student start zijn of haar opleiding met een leuke en leerzame HBO Startbijeenkomst. Bekijk de video en krijg alvast een voorproefje van deze dag!

  • Arbeidsmarkt voor mbo’ers in de lift

    datum: 7 december 2015 Geplaatst in: Algemeen

    Volg jij een mbo-opleiding of ga je er een volgen? Dan hebben we goed nieuws! Het aantal mbo-vacatures is in de periode maart tot en met augustus 2015  gegroeid vergeleken met dezelfde periode in 2014

  • Nieuw: proefles van de master TP

    datum: 3 november 2015 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Sinds kort bieden wij de master Toegepaste psychologie voor professionals aan. Ben je benieuwd naar het lesmateriaal of het niveau van deze opleiding? Doe de gratis proefles!

  • MBO Doktersassistent goed beoordeeld

    datum: 27 oktober 2015 Geplaatst in: Algemeen, MBO

    Twijfel je of je de opleiding MBO Doktersassistent gaat volgen bij het NTI? Misschien helpt deze informatie je over de streep: de Onderwijsinspectie heeft MBO Doktersassistent op meerdere punten als 'goed' beoordeeld.

  • Wat past bij jou? Doe de beroepskeuzetest!

    datum: 6 oktober 2015 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Veel jongeren zijn onzeker over hun beroepskeuze en toekomst op de arbeidsmarkt. NTI biedt graag een helpende hand met de beroepskeuzetest en gratis proeflessen.

  • Er komen meer banen vrij in de kinderopvang!

    datum: 10 september 2015 Geplaatst in: Algemeen, MBO

    Dankzij de kabinetsplannen met de kinderopvangtoeslag gaat een gemiddeld gezin met twee jonge kinderen op de opvang er in 2016 al snel 100 euro per maand op vooruit. Dit betekent dat er meer vraag is naar kinderleidsters en medewerkers in de kinderopvang.

  • HP/De Tijd: "NTI heeft een vrolijk designkantoor"

    datum: 13 augustus 2015 Geplaatst in: Algemeen

    HP/De Tijd heeft een leuk artikel geschreven over het NTI. "Saai, inspiratieloos en grijs. Zo staan de meeste kantoorpanden te boek. Maar niet het hoofdkantoor van het NTI. Twee jaar geleden verhuisde de opleider naar een ander pand, het moment om het interieur flink aan te pakken."

  • Hogeschool NTI heeft inhoudelijk de beste opleidingen!

    datum: 22 juli 2015 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Nationale Studenten Enquête Studenten vinden het belangrijk om kwalitatieve opleidingen te volgen. Om de kwaliteit van de opleidingen van Hogeschool NTI te waarborgen is ook de mening van studenten belangrijk. Daarom doet NTI al jaren mee met de Nationale Studenten Enquête. Jaarlijks doen ruim 700.000 studenten van meer dan 70 hogescholen en universiteiten mee aan de enquête. 

  • Ontdek de stijgers in beroepenland

    datum: 20 juli 2015 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Hoewel we nog niet helemaal uit de economische crisis zijn, zijn er inmiddels een aantal beroepen die weer in de lift zitten. Welke dat zijn? Lees snel verder!

  • Vergeten in te schrijven voor een hbo-opleiding?

    datum: 6 mei 2015 Geplaatst in: HBO, Algemeen

    Bij reguliere hogescholen is de deadline verstreken om je in te schrijven voor een hbo-opleiding. Ben jij je vergeten in te schrijven voor 1 mei? Geen probleem! Bij Hogeschool NTI kun elke dag starten met een hbo-opleiding!

  • Taal leren: work-out voor de hersenen

    datum: 27 november 2014 Geplaatst in: Algemeen

    Ons lichaam wordt sterker wanneer we een sport beoefenen. Dat vinden we de normaalste zaak van de wereld. Waar de één een sportliefhebber is, moet een ander zich er bewust toe zetten. Maar waarom doen we dat niet voor onze hersenen? Uit twee nieuwe onderzoeken blijkt dat onze hersenen groeien en sterker worden wanneer we een nieuwe taal leren.

  • Gewichtsconsulent is het alternatief voor de sportschool

    datum: 21 oktober 2014 Geplaatst in: Algemeen, MBO

    Jaarlijks zeggen meer dan 600.000 mensen hun abonnement bij de sportschool op. De helft daarvan doet dat al in de eerste drie maanden (Bron: Trendrapport Fitnessbranche). Gewichtsconsulenten bieden voor deze honderdduizenden Nederlanders een vangnet.

  • E-learning wint aan populariteit

    datum: 14 juli 2014 Geplaatst in: Algemeen

    Uit het 22e bedrijfsopleidingen- en trainingenonderzoek van NIDAP blijkt dat e-learning aan populariteit wint. Human Resourcemanagers en opleidingsverantwoordelijken kiezen niet langer massaal voor traditionele leervormen zoals ‘klassikaal leren’. Bij organisaties met opleidingsbudgetten boven een miljoen euro wordt minder dan de helft van het opleidingsbudget aan klassikaal leren uitgegeven. Zij combineren klassikaal leren steeds vaker met blended learning (een combinatie van klassikaal en e-learning) en besteden ook een groter deel van het opleidingsbudget aan e-learning.

  • Volwassenonderwijs is gezond

    datum: 11 juli 2014 Geplaatst in: Algemeen

    Onlangs publiceerde de website Nether de resultaten van een onderzoek naar volwassenonderwijs. Uit het gepubliceerde onderzoek blijkt dat studenten in het volwassenonderwijs zich gezonder voelen én het idee hebben dat ze er een gezondere levensstijl op na houden. Ook geven de studenten in het volwassenonderwijs aan dat zij sociale netwerken opbouwen en daarmee hun welzijn daarmee verbeteren. Een klein deel van deze studenten ervaart ook een positieve verandering in de werksfeer, aldus het rapport Benefits of Lifelon Learning (BeLL).

  • Meer werkgelegenheid voor Onderwijsassistenten!

    datum: 20 maart 2014 Geplaatst in: Algemeen, MBO

    De overheid stelt extra geld beschikbaar voor onderwijsassistenten op scholen in Nederland! Kortom: meer werkgelegenheid en stagemogelijkheden! Dit is voor jou hét moment om te starten met de opleiding mbo onderwijsassistent van het NTI!

  • Minister van Onderwijs Jet Bussemaker bij het NTI

    datum: 18 februari 2014 Geplaatst in: Algemeen

    Minister van Onderwijs Jet Bussemaker bracht een bezoek aan het NTI. Onderwerp van het bezoek: 'modern en flexibel onderwijs voor deeltijdstudenten'.

  • Sfeerimpressie NTI

    datum: 17 februari 2014 Geplaatst in: Algemeen

    Onlangs verhuisde het NTI naar een nieuw onderkomen. Al ruim 70 jaar verzorgt het NTI opleidingen voor een zeer brede doelgroep. De afgelopen jaren zijn wij niet alleen gegroeid in aantallen studenten, ook zijn de opleidingsmogelijkheden uitgebreid. Het NTI is niet langer de afstandsopleider, maar de moderne onderwijsinstelling met de ideale combinatie van online en klassikaal onderwijs.

  • RTL4 te gast bij Hogeschool NTI

    datum: 3 januari 2014 Geplaatst in: Algemeen

    Zondag 5 januari 2014 is Winston Post, presentator van Altijd Jong, te gast bij Hogeschool NTI. Winston volgt een klassikale les van de opleiding HBO Toegepaste Psychologie en spreekt daarna met docent/coördinator Anne Lepelaars.

  • Gratis cursus Surprise maken

    datum: 22 november 2013 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Het maken van een surprise brengt bij veel Nederlanders de nodige stress met zich mee. Vorig jaar waagde 18% zich nog aan het maken van surprises, terwijl 12% van de Nederlanders het maken van een surprise als een van de grootste stressfactoren ervaart.

  • Overheid moet niet de opleider, maar de deeltijdstudent financieel ondersteunen

    datum: 29 oktober 2013 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Nu verschillende hogescholen hun deeltijdopleidingen stoppen door de afname van het aantal eerstejaars studenten in het bekostigd deeltijdonderwijs, zou de overheid de student financieel moeten ondersteunen in plaats van de onderwijsinstelling. Op deze manier kan de student kiezen voor de opleider die het best aansluit bij zijn specifieke wensen.

  • Wilfred Rubens aangesteld als lector E-learning van Hogeschool NTI

    datum: 21 oktober 2013 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Hogeschool NTI is zeer actief bezig met de verdere ontwikkeling van het online leerconcept. Om hier verder vorm aan te geven heeft Hogeschool NTI de absolute expert in Nederland op het gebied van E-learning weten te binden als lector E-learning: Wilfred Rubens.

  • Opleidingsniveau Nederlander stijgt

    datum: 9 oktober 2013 Geplaatst in: Algemeen

    Goed nieuws! Nederland telt steeds meer hoogopgeleiden. In 2012 was 28 procent van de Nederlanders tussen de 15 en 65 jaar hoogopgeleid. Dat is zes procent hoger dan in 2003.

  • NTI genomineerd voor de Website van het Jaar 2013!

    datum: 17 september 2013 Geplaatst in: Algemeen

    Het NTI is dit jaar genomineerd voor de Website van het Jaar 2013 in de categorie Educatie & Voorlichting. Zelf zijn wij erg trots op onze vernieuwde website, maar wij zijn heel benieuwd wat jij van onze nieuwe site vindt. Dus, was je al tijden opzoek naar een duidelijk overzicht van opleidingen, of ben jij er via onze site achter gekomen welke opleiding bij jou past? Stem dan snel op de website van het NTI en maak bovendien kans op te gekke prijzen zoals een HP Laptop Touch, een Sony Waterproof Handycam of Jawbone draadloze speakers. 

  • Managementopleidingen NTI derde van Nederland

    datum: 5 september 2013 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    In het jaarlijkse onderzoek van Management Team naar de kwaliteit van managementopleidingen in Nederland zijn de opleidingen van Hogeschool NTI als derde beoordeeld.

    Het managementtijdschrift MT voert jaarlijks een onderzoek uit onder managers over hun laatste managementopleiding. In totaal werden er dit jaar 22 opleidingen getoetst. Als best scoorde Rotterdam Business School met een gemiddelde van 8,62 op de voet gevolgd door TSM met een 8,54 en Hogeschool NTI met een 8,50.

  • HBO Pedagogiek NVAO geaccrediteerd

    datum: 3 juni 2013 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO

    De Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie, de NVAO, heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan Hogeschool NTI. Het panel heeft de bacheloropleiding Pedagogiek positief gevisiteerd. Dit betekent dat het NTI de komende zes jaar erkende diploma’s mag afgeven voor de opleiding Pedagogiek.

  • De toekomst van onderwijs

    datum: 7 maart 2013 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Op 1 maart jl. lanceerden Boom uitgevers Den Haag (BuDH) en het NTI de online bibliotheek NTI Library. Met de NTI Library is studiemateriaal altijd en overal bij de hand. Studeren tijdens het reizen, op vakantie of in de sportschool, dat is de toekomst. De moderne student gaat optimaal om met digitale leermiddelen en zoekt naar de perfecte mix tussen online en klassikaal onderwijs. Alles om ervoor te zorgen dat de afstand tussen privé, werk en studie zo klein mogelijk wordt.

  • NVAO keurt 5 Associate Degrees van Hogeschool NTI goed

    datum: 21 februari 2013 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO, MBO

    Sinds kort bestaat in Nederland de Associate Degree (Ad). Deze opleidingen zijn door NVAO goedgekeurde opleidingen. Ad-opleidingen zijn opleidingen die tussen MBO-niveau 4 en het bachelor HBO-diploma inzitten. Ad-opleidingen zijn vooral bestemd voor MBO-niveau 4 -instromers die zich verder willen ontwikkelen, maar zich niet direct willen vastleggen aan een vierjarige opleiding.

  • Hogeschool NTI: goed rapport Onderwijsinspectie

    datum: 6 januari 2013 Geplaatst in: Algemeen, MBA, HBO, Algemeen

    Hogeschool NTI heeft van de Onderwijsinspectie een goed rapport gekregen in het kader van een onderzoek naar Hbo-deeltijdopleidingen. Van de 16 onderzochte items werden er 13 met een goed en 3 met een gedeeltelijk goed gewaardeerd. Er zijn geen onvoldoendes gegeven. Hogeschool NTI is daarmee de enige deeltijdopleider die geen enkele onvoldoende heeft gekregen.

  • Gewichtsconsulent, erkend door de BGN!

    datum: 17 oktober 2012 Geplaatst in: Algemeen

    De opleiding Gewichtsconsulent van het NTI is nu erkend door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, dé beroepsvereniging voor professionele gewichtsconsulenten! Dit betekent dat je verzekerd bent van een kwalitatief goede opleiding.

  • Testen, trainen en toepassen van talent

    datum: 26 juli 2012 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Stap 1: Test jezelf. Voorafgaand aan de training maak je een vooropdracht, waarmee jouw niveau in kaart wordt gebracht. Je ontvangt gerichte feedback op jouw opdracht.

  • Vaste werknemers waardevol voor werkgever

    datum: 6 juli 2012 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Werk je al enige tijd in dezelfde organisatie en ben je doorgegroeid naar jouw huidige functie? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk productiever dan jouw collega die speciaal voor zijn of haar functie is binnengehaald. Dit blijkt namelijk uit onderzoek van professor Matthew Bidwell van de universiteit van Pennsylvania.