HBO

  • Let op: 15 november laatste kans op het STAP-budget!

    datum: 18 september 2023 Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBO

    De STAP-regeling is veranderd: alleen erkende opleidingen komen in aanmerking voor de €1000 subsidie. Misschien heb jij hierdoor wel meer kans op het krijgen van het STAP-budget. De eerstvolgende en laatste aanvraagronde is op 15 november.

     

     

     

  • 15 november laatste kans op €1.000 STAP-subsidie voor jouw opleiding!

    datum: 18 september 2023 Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBO

    Op 15 november start de laatste ronde van het STAP-budget. Na 2023 stopt het STAP-budget, wil jij je laten om- of bijscholen? Zorg dan dat jij op 15 november klaar zit met je STAP-bewijs!

  • Ruim 30 nieuwe opleidingen in ons aanbod

    datum: 23 juni 2022 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Zoek je een opleiding die je helpt aan een beter cv, meer kennis of de juiste skills voor je carrière? Bij NTI heb je nu nog meer keus, want we hebben ruim 30 nieuwe hbo-programma's toegevoegd! Van Social media en Human dynamics tot Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Sociale psychologie. Ook kun je je alvast voorinschrijven voor de nieuwe erkende HBO Bachelor Social work! Check de nieuwe opleidingen en studeer in je eigen tempo!

  • Steeds meer studenten kiezen voor een Associate degree

    datum: 1 april 2022 Geplaatst in: Algemeen, HBO, Algemeen

    Steeds meer studenten kiezen voor tweejarige hbo-opleidingen, meldt Vereniging Hogescholen (8 oktober 2021). Ook bij NTI is deze trend duidelijk zichtbaar. Het aantal aanmeldingen voor Associate degrees is bij NTI zelfs met 50% gestegen het afgelopen jaar!

  • Voordelig een tweede studie doen

    datum: 6 juli 2021 Geplaatst in: HBO, HBO

    Wil je graag nog een hbo-opleiding volgen, maar vind je een tweede studie wel erg duur? Kies dan voor Hogeschool NTI en profiteer van het aantrekkelijke lesgeld. Het volgen van een tweede studie wordt bij reguliere hogescholen steeds duurder. Universiteiten en hogescholen mogen namelijk een extra toeslag vragen (instellingscollegegeld) voor een tweede studie.

  • De snelste weg naar een baan in de kinderopvang

    datum: 1 augustus 2018 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Wil je aan de slag in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd in pedagogisch beleid en coaching? Dan is het Kort HBO-programma Pedagogisch Beleidsmedewerker en Coach een echte must!

  • HBO Voeding en Diëtiek: een student vertelt

    datum: 9 april 2018 Geplaatst in: HBO

    Eén van onze studenten van de opleiding Voeding en Diëtiek is geïnterviewd door het Voeding magazine. Femke vertelt over haar ervaring.

  • Beoordeling HBO Integrale Veiligheid door de NVAO

    datum: 16 januari 2018 Geplaatst in: HBO

    Recentelijk heeft de NVAO de HBO Bacheloropleiding Integrale Veiligheid van Hogeschool NTI onder de loep genomen. Met trots kunnen wij mededelen dat het eindoordeel van de NVAO zeer positief is.

  • Afgestudeerde hbo’ers van deeltijd en duaal snel aan een baan

    datum: 19 juni 2017 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Wil jij een hbo-opleiding volgen? Goed nieuws! De arbeidsmarktpositie van hbo’ers is steeds beter.

  • Beoordelingen Hogeschool NTI in de Nationale Studenten Enquête 2017

    datum: 16 juni 2017 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    De Nationale Studenten Enquête (NSE) is het grootste onafhankelijke studenttevredenheidsonderzoek onder hogescholen en universiteiten. Ook in 2017 heeft Hogeschool NTI hieraan meegedaan. 

  • Vergeten in te schrijven voor een hbo-opleiding?

    datum: 6 mei 2015 Geplaatst in: HBO, Algemeen

    Bij reguliere hogescholen is de deadline verstreken om je in te schrijven voor een hbo-opleiding. Ben jij je vergeten in te schrijven voor 1 mei? Geen probleem! Bij Hogeschool NTI kun elke dag starten met een hbo-opleiding!

  • Doe de gratis beroepskeuzetest/studiekeuzetest

    datum: 10 februari 2015 Geplaatst in: HBO

    Weet je al welke opleiding bij je past? Of twijfel je nog ergens over? Wij begrijpen dat een studiekeuze een moeilijke beslissing kan zijn. Daarom willen we je graag helpen!

  • Dé oplossing voor het nieuwe leenstelsel

    datum: 20 januari 2015 Geplaatst in: HBO, MBA

    Als je na 1 september 2015 een hbo- of masteropleiding wilt volgen, heb je geen recht op een basisbeurs. Het geld wat je nodig hebt om je studie en de boeken te bekostigen, kun je lenen van de overheid. Dit betekent dat je na het behalen van je diploma met een torenhoge studieschuld zit. Wanneer jij begint aan je carrière, moet je ook meteen aflossen. 

  • Aanmelden kan ook na 1 mei!

    datum: 8 mei 2014 Geplaatst in: HBO

    Alle studenten die komend collegejaar (2014 – 2015) willen starten met een wettelijk erkende bacheloropleiding bij een reguliere hogeschool zijn verplicht zich vóór 1 mei 2014 aan te melden via Studielink. Studenten die zich na 1 mei 2014 aanmelden kunnen door de onderwijsinstelling worden geweigerd.

  • Overheid moet niet de opleider, maar de deeltijdstudent financieel ondersteunen

    datum: 29 oktober 2013 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Nu verschillende hogescholen hun deeltijdopleidingen stoppen door de afname van het aantal eerstejaars studenten in het bekostigd deeltijdonderwijs, zou de overheid de student financieel moeten ondersteunen in plaats van de onderwijsinstelling. Op deze manier kan de student kiezen voor de opleider die het best aansluit bij zijn specifieke wensen.

  • Wilfred Rubens aangesteld als lector E-learning van Hogeschool NTI

    datum: 21 oktober 2013 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Hogeschool NTI is zeer actief bezig met de verdere ontwikkeling van het online leerconcept. Om hier verder vorm aan te geven heeft Hogeschool NTI de absolute expert in Nederland op het gebied van E-learning weten te binden als lector E-learning: Wilfred Rubens.

  • Managementopleidingen NTI derde van Nederland

    datum: 5 september 2013 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    In het jaarlijkse onderzoek van Management Team naar de kwaliteit van managementopleidingen in Nederland zijn de opleidingen van Hogeschool NTI als derde beoordeeld.

    Het managementtijdschrift MT voert jaarlijks een onderzoek uit onder managers over hun laatste managementopleiding. In totaal werden er dit jaar 22 opleidingen getoetst. Als best scoorde Rotterdam Business School met een gemiddelde van 8,62 op de voet gevolgd door TSM met een 8,54 en Hogeschool NTI met een 8,50.

  • HBO Pedagogiek NVAO geaccrediteerd

    datum: 3 juni 2013 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO

    De Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie, de NVAO, heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan Hogeschool NTI. Het panel heeft de bacheloropleiding Pedagogiek positief gevisiteerd. Dit betekent dat het NTI de komende zes jaar erkende diploma’s mag afgeven voor de opleiding Pedagogiek.

  • De toekomst van onderwijs

    datum: 7 maart 2013 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Op 1 maart jl. lanceerden Boom uitgevers Den Haag (BuDH) en het NTI de online bibliotheek NTI Library. Met de NTI Library is studiemateriaal altijd en overal bij de hand. Studeren tijdens het reizen, op vakantie of in de sportschool, dat is de toekomst. De moderne student gaat optimaal om met digitale leermiddelen en zoekt naar de perfecte mix tussen online en klassikaal onderwijs. Alles om ervoor te zorgen dat de afstand tussen privé, werk en studie zo klein mogelijk wordt.

  • NVAO keurt 5 Associate Degrees van Hogeschool NTI goed

    datum: 21 februari 2013 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO, MBO

    Sinds kort bestaat in Nederland de Associate Degree (Ad). Deze opleidingen zijn door NVAO goedgekeurde opleidingen. Ad-opleidingen zijn opleidingen die tussen MBO-niveau 4 en het bachelor HBO-diploma inzitten. Ad-opleidingen zijn vooral bestemd voor MBO-niveau 4 -instromers die zich verder willen ontwikkelen, maar zich niet direct willen vastleggen aan een vierjarige opleiding.

  • Hogeschool NTI: goed rapport Onderwijsinspectie

    datum: 6 januari 2013 Geplaatst in: Algemeen, MBA, HBO, Algemeen

    Hogeschool NTI heeft van de Onderwijsinspectie een goed rapport gekregen in het kader van een onderzoek naar Hbo-deeltijdopleidingen. Van de 16 onderzochte items werden er 13 met een goed en 3 met een gedeeltelijk goed gewaardeerd. Er zijn geen onvoldoendes gegeven. Hogeschool NTI is daarmee de enige deeltijdopleider die geen enkele onvoldoende heeft gekregen.