Start jouw interieuropleiding

#1

Is jouw interieur toe aan een nieuwe look? Wil jij je creativiteit benutten of is het jouw droom om aan de slag te gaan als professioneel interieurstylist? Start dan nu een interieuropleiding bij NTI!

Top Interieuropleidingen

   

Vakopleiding Interieurstylist »
Dé opleiding voor wie binnen een jaar professioneel interieurstylist wil worden! Je gaat o.a. aan de slag met het opstellen van een stylingplan, ruimten (re)stylen, decoratieve en psychologische effecten, kleur en kunst. Lees meer.


Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur »
Leer zowel bestaande interieurs opnieuw inrichten als nieuwe ruimtes te ontwerpen. Je richt ruimtes in naar de wensen van je klanten en zorgt ervoor dat het interieur functioneel is. Je kunt kiezen voor een examentraining onder begeleiding van interieurdesigner Cristy Brandriet. Lees meer.

 

MBO Interieuradviseur »
Deze wettelijk erkende MBO-opleiding (niveau 4) leert je hoe je klanten het best kunt adviseren over hun woning, kantoorgebouw of winkel. Je leert over woontrends, het bouwen van maquettes, totaaladvies geven, stijl en kleur en wordt klaargestoomd tot volwaardig interieuradviseur. Lees meer.


Aan de slag met de Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur

Wat krijg je precies als je de Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur bij NTI gaat volgen?

Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur

Aan de slag als interieurstylist

Hoe is het om je eigen interieurwinkel te hebben? En hoe ziet het vak van interieurstylist eruit?

Vakopleiding Interieurstylist

NTI scoort een 8.1

En daar zijn we heel erg blij mee!

Bij NTI streven we naar kwalitatief goed onderwijs dat voor iedereen bereikbaar is. En wie kan dit beter beoordelen dan onze eigen studenten?

4 sterren Feedback Company

1588 reviews op Feedback Company

LEES MEER