Top Interieuropleidingen

Vakopleiding Interieurstylist »
Dé opleiding voor wie binnen een jaar professioneel interieurstylist wil worden! Je gaat o.a. aan de slag met het opstellen van een stylingplan, ruimten (re)stylen, decoratieve en psychologische effecten, kleur en kunst. Lees meer.


Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur »
Leer zowel bestaande interieurs opnieuw inrichten als nieuwe ruimtes te ontwerpen. Je richt ruimtes in naar de wensen van je klanten en zorgt ervoor dat het interieur functioneel is. Je kunt kiezen voor een examentraining onder begeleiding van interieurdesigner Cristy Brandriet. Lees meer.

 

Binnenhuisarchitectuur »
Speel jij graag met de inrichting van je huis en werk je graag met kleur en vorm? Deze cursus is voor iedereen die (niet-professioneel) aan de slag wil met interieurontwerpen. Leer alles over meubelplanning, verlichting, sfeer en werken met plattegronden. Lees meer.


MBO Interieuradviseur »
Deze wettelijk erkende MBO-opleiding (niveau 4) leert je hoe je klanten het best kunt adviseren over hun woning, kantoorgebouw of winkel. Je leert over woontrends, het bouwen van maquettes, totaaladvies geven, stijl en kleur en wordt klaargestoomd tot volwaardig interieuradviseur. Lees meer.


Start je eigen interieurontwerpbureau »
Deze opleiding is voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen als interieurstylist. Je leert over zowel interieurstyling als ondernemerschap. Met het erkende diploma vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Lees meer.

 

Aan de slag als interieurstylist

Hoe is het om je eigen interieurwinkel te hebben? En hoe ziet het vak van interieurstylist eruit?

Vakopleiding Interieurstylist

Aan de slag met de Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur

Wat krijg je precies als je de Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur bij NTI gaat volgen?

Vakopleiding Binnenhuisarchitectuur

Profiteer tijdelijk van 25-50% korting én een cadeau naar keuze

Als jij je inschrijft voor een interieuropleiding krijg je nu tot 50% korting en een leuk cadeau. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? Bekijk een greep uit het aanbod.