Leer door in de Metaal & Techniek

Ben jij werkzaam in de bedrijfstak Metaal & Techniek? Dan kun jij binnenkort beginnen aan een nieuwe, uitdagende cursus of opleiding! Werknemers in de Metaal & Techniek kunnen een scholingsvoucher aanvragen bij de FNV. Het kost jou dus helemaal niets! De vouchers hebben een waarde van €1.500 en je kunt er direct zelf een aanvragen, zolang de voorraad strekt.

Wat kun je met de voucher?

Met de scholingsvoucher kun je een cursus, training of opleiding volgen. Dit kan beroepsgerelateerd zijn maar dat hoeft niet. Je kunt ook een cursus Engels, Excel of Webdesign volgen. Of je kunt aan de slag met technisch tekenen of AutoCAD. En het leuke aan deze voucher is dat het echt voor jou persoonlijk is. Dit betekent dat je helemaal zelf kunt bepalen wat je gaat leren.

Voor wie is de voucher?

Iedereen die werkzaam is in de Metaal & Techniek kan de voucher aanvragen. Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een vakbond. Bovendien hebben ook uitzendkrachten in de sector recht op de scholingsvoucher. Zou jij graag iets nieuws willen leren? Kijk dan op de website van FNV Metaal voor meer informatie en voor het aanvragen van de voucher.

FlexibelStuderen® bij NTI

Een cursus of opleiding kan goed gecombineerd worden met een baan en gezin. NTI biedt een flexibel onderwijsconcept waardoor je zelf kunt bepalen waar en wanneer je studeert. Zo kun jij in je eigen tijd en tempo werken aan je nieuwe cursus of opleiding. Wil jij ontdekken welke opleiding perfect bij jou past? Doe de gratis studietest!

Doe de studietest