Managers met een MBA weer in trek!

Langzaamaan is er een positieve verbetering in het arbeidsperspectief voor managers met een Master of Business Administration (MBA) op zak. Waren er de afgelopen jaren door de financiële crisis bedrijven minder geïnteresseerd in nieuwe managers met een MBA, inmiddels lijkt het tij gekeerd en kiezen steeds meer bedrijven voor managers met kwaliteit!

Diploma steeds belangrijker

In Nederland is deze verbetering vooral te merken bij it-consultants, farmaceutische bedrijven en productiebedrijven. Ook verwachten zakelijke dienstverleners dat hun personeelsbestand komend kwartaal groeit met 6 procent. Afgestudeerde MBA’ers zullen hier zeker een rol in gaan spelen. Het bezitten van een relevant diploma wordt namelijk steeds belangrijker in het bedrijfsleven, aangezien bedrijven vooral beter gekwalificeerd personeel willen hebben op managementfuncties.

Haal een MBA-titel bij het NTI

Het halen van een MBA-titel bij het NTI biedt je dus betere kansen in het bedrijfsleven! Niet alleen is onze MBA NVAO-geaccrediteerd, je geniet ook van voordelige studiekosten en van de action learning-methodiek die het NTI hanteert. Hierbij heb je geen standaardexamens, maar praktijkgerichte opdrachten. Bij ons staat zelfstudie centraal, in combinatie met een beperkt aantal collegedagen en een digitale leeromgeving. Bovendien kun je iedere dag starten! Begin dus vandaag nog.

Pré-Master MBA

Twijfel je nog of een MBA wel wat voor je is of voldoe je niet aan de opleidingseisen? Begin dan met een Pré-Master MBA, waarbij je het voortraject van de MBA doorloopt. Je kunt de Pré-Master MBA al binnen vier maanden hebben afgerond!

Meer over de MBA