Welkom bij NTI

#1

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Lees meer over NTI

Daarom FlexibelStuderen®

Studeren bij NTI betekent:

  1. Erkende opleidingen, bekende naam
  2. Studeren met veel persoonlijk contact
  3. Voordelig studeren, transparant over kosten

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo, je hebt de regie zelf in handen. Maar er is meer.

Bekijk alle voordelen van FlexibelStuderen®

Ruim aanbod

NTI heeft een ruim aanbod aan opleidingen. Van master, hbo en mbo tot cursussen en talen. Er zit altijd wel iets voor je tussen!

Bekijk het aanbod

FlexibelStuderen® bij NTI

Bij NTI studeer je wanneer het jou uitkomt. Zo kun jij een opleiding goed combineren met een drukke baan, hobby’s en gezinsleven.

Lees alles over FlexibelStuderen®

Demo Online Leeromgeving

Bij NTI studeer je met een online leeromgeving. Ben je benieuwd hoe de online leeromgeving eruit ziet?

Bekijk hier de gratis demo

Voordeliger studeren

Ook met andere subsidies kun je voordeliger studeren, zoals met het Levenlanglerenkrediet (LLLK).Wil jij hier alles over weten?

Bekijk de mogelijkheden

Wij zijn trots op onze studenten

Grondwerkster Iris bouwt aan een toekomst in de zorg

Studente Iris werkt in een typische ‘mannenwereld’: de bouw. Daarnaast laat ze zich omscholen tot Verzorgende IG, een groter contrast bestaat haast niet!

Lees meer

Inspirator Lily weet wat ze wil en maakt het waar

Student Lily combineert haar IT-baan en werk als schrijfster met een opleiding tot Counselor.

Lees meer

Johnny: Van achterstandswijk naar twee diploma's op zak

Van opgroeien in een probleemgezin en wonen in een achterstandswijk naar het behalen van twee diploma's. Johnny is een echte doorzetter!

Lees meer

Erkende opleidingen

Bij NTI ben je verzekerd van erkende, waardevolle opleidingen. De opleidingen van NTI zijn wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel diploma krijgt als je de opleiding afrondt. NTI is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO heeft in overleg met de Consumentenbond de inschrijfvoorwaarden samengesteld die gelden bij de opleidingen van NTI.

Lees meer over erkende opleidingen