MBA

 • Dé oplossing voor het nieuwe leenstelsel

  datum: 20 januari 2015 Geplaatst in: HBO, MBA

  Als je na 1 september 2015 een hbo- of masteropleiding wilt volgen, heb je geen recht op een basisbeurs. Het geld wat je nodig hebt om je studie en de boeken te bekostigen, kun je lenen van de overheid. Dit betekent dat je na het behalen van je diploma met een torenhoge studieschuld zit. Wanneer jij begint aan je carrière, moet je ook meteen aflossen. 

 • Hogeschool NTI: goed rapport Onderwijsinspectie

  datum: 6 januari 2013 Geplaatst in: Algemeen, MBA, HBO, Algemeen

  Hogeschool NTI heeft van de Onderwijsinspectie een goed rapport gekregen in het kader van een onderzoek naar Hbo-deeltijdopleidingen. Van de 16 onderzochte items werden er 13 met een goed en 3 met een gedeeltelijk goed gewaardeerd. Er zijn geen onvoldoendes gegeven. Hogeschool NTI is daarmee de enige deeltijdopleider die geen enkele onvoldoende heeft gekregen.

 • Managers met een MBA weer in trek!

  datum: 19 augustus 2012 Geplaatst in: MBA, MBA

  Langzaamaan is er een positieve verbetering in het arbeidsperspectief voor managers met een Master of Business Administration (MBA) op zak. Waren er de afgelopen jaren door de financiële crisis bedrijven minder geïnteresseerd in nieuwe managers met een MBA, inmiddels lijkt het tij gekeerd en kiezen steeds meer bedrijven voor managers met kwaliteit!

 • Nederlandstalig studiemateriaal bij jouw MBA

  datum: 4 juli 2012 Geplaatst in: MBA

  De Master of Business Administration van het NTI kent zeven vakgebieden (core courses). Voor iedere core course bestaat het studiemateriaal uit een studiewijzer, een aantal artikelen en één of twee literatuurboeken.

 • Breng theorie direct in de praktijk

  datum: 1 juli 2012 Geplaatst in: MBA

  Wanneer je kiest voor de Master of Business Administration van het NTI werk je volgens de methode van Action learning. Dit houdt in dat je de geleerde theorie direct in de praktijk brengt. Het materiaal, de opdrachten en de praktijkdagen zijn zo opgezet, dat je het geleerde eenvoudig in je werkomgeving kunt toepassen.