MBA

 • Dé oplossing voor het nieuwe leenstelsel

  datum: 20 januari 2015 Geplaatst in: HBO, MBA

  Als je na 1 september 2015 een hbo- of masteropleiding wilt volgen, heb je geen recht op een basisbeurs. Het geld wat je nodig hebt om je studie en de boeken te bekostigen, kun je lenen van de overheid. Dit betekent dat je na het behalen van je diploma met een torenhoge studieschuld zit. Wanneer jij begint aan je carrière, moet je ook meteen aflossen. 

 • Belastingvoordeel en Studiekosten

  datum: 7 maart 2014 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO, MBA, MBO

  Wist je dat studiekosten in veel gevallen aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting? Onder studiekosten vallen onder andere lesgeld, examenkosten en studieboeken. Op deze manier wordt studeren pas echt voordelig!

 • MBA met lerarenbeurs

  datum: 25 april 2013 Geplaatst in: Algemeen, MBA

  Werk je als docent in het voortgezet of hoger onderwijs en wil je gebruik maken van de lerarenbeurs? Vraag dan vóór 31 mei 2019 de lerarenbeurs voor de MBA van Hogeschool NTI aan. De Master of Business Administration biedt een brede scope op management, ondernemen en ondernemingen. Het is dé masteropleiding waarmee je zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven uitermate goed aan de slag kunt.

 • Hogeschool NTI: goed rapport Onderwijsinspectie

  datum: 6 januari 2013 Geplaatst in: Algemeen, MBA, HBO, Algemeen

  Hogeschool NTI heeft van de Onderwijsinspectie een goed rapport gekregen in het kader van een onderzoek naar Hbo-deeltijdopleidingen. Van de 16 onderzochte items werden er 13 met een goed en 3 met een gedeeltelijk goed gewaardeerd. Er zijn geen onvoldoendes gegeven. Hogeschool NTI is daarmee de enige deeltijdopleider die geen enkele onvoldoende heeft gekregen.

 • Managers met een MBA weer in trek!

  datum: 19 augustus 2012 Geplaatst in: MBA, MBA

  Langzaamaan is er een positieve verbetering in het arbeidsperspectief voor managers met een Master of Business Administration (MBA) op zak. Waren er de afgelopen jaren door de financiële crisis bedrijven minder geïnteresseerd in nieuwe managers met een MBA, inmiddels lijkt het tij gekeerd en kiezen steeds meer bedrijven voor managers met kwaliteit!

 • Nederlandstalig studiemateriaal bij jouw MBA

  datum: 4 juli 2012 Geplaatst in: MBA

  De Master of Business Administration van het NTI kent zeven vakgebieden (core courses). Voor iedere core course bestaat het studiemateriaal uit een studiewijzer, een aantal artikelen en één of twee literatuurboeken.

 • Breng theorie direct in de praktijk

  datum: 1 juli 2012 Geplaatst in: MBA

  Wanneer je kiest voor de Master of Business Administration van het NTI werk je volgens de methode van Action learning. Dit houdt in dat je de geleerde theorie direct in de praktijk brengt. Het materiaal, de opdrachten en de praktijkdagen zijn zo opgezet, dat je het geleerde eenvoudig in je werkomgeving kunt toepassen.