Voordelig een tweede studie doen

Wil je graag nog een hbo-opleiding volgen, maar vind je een tweede studie wel erg duur? Kies dan voor Hogeschool NTI en profiteer van het aantrekkelijke lesgeld. Het volgen van een tweede studie wordt bij reguliere hogescholen steeds duurder. Universiteiten en hogescholen mogen namelijk een extra toeslag vragen (instellingscollegegeld) voor een tweede studie. Dit betekent dat het collegegeld kan oplopen tot wel € 15.000 per jaar. NTI doet niet mee aan deze regeling. Een tweede studie volg je bij NTI dus extra voordelig!

Student Lily studeert op de bankStuderen zonder extra toeslagen

Kies je voor een hbo-opleiding van Hogeschool NTI, dan is er geen sprake van instellingscollegeld. Je betaalt geen extra toeslag. Wanneer je al een andere opleiding bij NTI hebt gevolgd, krijg je zelfs 15% korting op het lesgeld.

Gratis studieverlenging bij NTI

Bovendien heb je bij het NTI de mogelijkheid om een 4-jarige hbo-bacheloropleiding in 3 tot 6 jaar af te ronden. Je betaalt altijd maar 3 jaar lesgeld, en je krijgt 6 jaar de tijd om jouw opleiding af te ronden. Dat is nog eens voordelig studeren! Bij reguliere hoge scholen is het zo dat je voor ieder extra jaar opnieuw collegegeld moet betalen. Gelukkig is deze regeling niet van toepassing op NTI.

Voordelig studeren

Weer gaan studeren is een grote stap en kan je leven veranderen. Om dit nog makkelijker te maken bestaan er verschillende subsidies en regelingen waarmee studeren voordeliger wordt. Denk aan het Levenlanglerenkrediet of je persoonlijke opleidingsbudget vanuit je werkgever.

Check de mogelijkheden