Studeren met subsidie

#1

Starten met een nieuwe studie?

Check dan deze subsidies voor jouw opleiding. De overheid heeft namelijk een aantal regelingen opgesteld om een Leven Lang Ontwikkelen te promoten. En daar haal jij je voordeel uit! 

Levenlanglerenkrediet

Volg je een hbo-deeltijd opleiding bij NTI? Dan kun je misschien wel gebruik maken van het Levenlanglerenkrediet (LLLK).  Als je een wettelijk erkende opleiding HBO Associate Degree, HBO Bachelor* of Master bij NTI volgt kun je je les-, examen- en inschrijfgeld lenen via DUO. Zo hoef je niet krap bij kas te zitten en kun je voordelig studeren met een studielening. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je op moment van aanvragen jonger dan 56 jaar oud bent én je het collegegeld zelf betaalt.

Meer over het LLLK

*Ook voor een aantal hbo- en masterprogramma's kan je het LLLK aanvragen. Dit staat altijd vermeld bij de opleiding.

Studeren op kosten van je werk

Combineer je jouw opleiding met een baan? Vraag dan bij je werkgever na of jij een persoonlijk opleidingsbudget hebt. Veel werkgevers stellen een bepaald budget beschikbaar voor het opleiden en trainen van hun werknemers. De werkgever heeft namelijk veel profijt van de nieuwe kennis en vaardigheden die jij opdoet. Het is dus altijd de moeite waard om dit na te vragen. Check ook de vernieuwde wetgeving over werkgerelateerde studiekosten.

Lerarenbeurs

Ben jij leraar en wil je jouw vakkennis uitbreiden of je ergens in specialiseren? Vraag dan de Lerarenbeurs aan bij DUO en volg extra voordelig een NTI-opleiding!

Meer over de Lerarenbeurs

Rotterdamse Scholingsvoucher

Woon jij in de gemeente Rotterdam en wil je jouw positie op de arbeidsmarkt versterken? Dan is de scholingsvoucher010 iets voor jou! Hiermee krijg je tot maar liefst € 2.500,- subsidie voor een opleiding. 

Lees meer

Het all-in concept van NTI

Kies je voor een opleiding of cursus van NTI, dan betaal je alleen lesgeld en eventuele examenkosten. Je hoeft dus geen extra kosten te maken voor studiemateriaal, studieboeken, afstuderen, diplomering, reprorecht en praktijkdagen! Ook mag je jouw cursus of opleiding gratis verlengen, mocht je meer tijd nodig hebben. 

Oud-studentenkorting

Heb je al een opleiding bij NTI gevolgd? Dan profiteer je van 15% oud-studentenkorting. Meer informatie? Neem contact op met één van onze studieadviseurs via 071 - 750 10 10.

>> Lees meer over de oud-studentenkorting

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 - 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest