Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Omgaan met stress dankzij de cursus Stressmanagement

Heb jij last van stress of vind je het moeilijk om onder stress te functioneren? Kies dan voor de cursus Stressmanagement van NTI. Je ontvangt praktische handvatten om met stressvolle situaties om te gaan. Want voorkomen is beter dan genezen!

Is deze cursus iets voor mij?

Stress kent vele vormen. Of je nu onder zeer hoge druk staat of misschien in mindere mate stress ervaart, stress kan je dagelijks leven in de weg staan. Tijdens deze praktische cursus van NTI komen diverse methoden aan bod, waarbij je leert hoe je met stress om kunt gaan. Dus heb je last van stress en vind je het tijd om er wat aan te doen en je leven in balans te krijgen? Schrijf je dan in voor de cursus Stressmanagement van NTI!

Inhoud

Wat leer ik?

Je omgeving kan ervoor zorgen dat stress ontstaat of zelfs verergert. Denk hierbij aan privé- of werksituaties. Je leert tijdens de NTI-cursus Stressmanagement af te rekenen met onnodige stress. Pak je stress direct aan en beheers je stress ook op lange termijn met deze leerzame cursus. Na afloop van deze cursus kun je met stressvolle situaties omgaan. Je kunt stress uit de omgeving beter herkennen, stress verminderen en ontspannen leven!

Om optimaal resultaat te boeken krijg je bij deze cursus de gelegenheid om huiswerk in te sturen. Huiswerk insturen is niet verplicht, het is echter wel aan te raden. Je docent is een ervaringsdeskundige op het gebied van stress en behandelt het huiswerk vertrouwelijk. Als huiswerk stuur je twee tussenevaluaties en een eindevaluatie naar je docent. Door het maken en insturen van deze evaluaties word je bewuster van je eigen ik-persoon en de stress die je ervaart. Je leert stress in balans te brengen!

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus Stressmanagement bij NTI te volgen is er geen bepaalde vooropleiding of specifieke voorkennis vereist. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bovendien word je begeleid door ervaren docenten. En via het forum van de cursus kun je veel persoonlijk contact hebben met je medestudenten.

Examen

Studieduur & lesgeld

Stressmanagement 1420

Studietempo in maanden 2 Maanden 3 Maanden * 6 Maanden
Uren per week 6 4 2
Lesgeld per maand € 218,25 € 145,50 € 72,80
Nu met 50% korting € 109,13 € 72,75 € 36,40
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Stressmanagement, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company