Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Omgaan met stress dankzij de cursus Stressmanagement

Heb jij last van stress of vind je het moeilijk om onder stress te functioneren? Kies dan voor de cursus Stressmanagement van NTI. Je ontvangt praktische handvatten om met stressvolle situaties om te gaan. Want voorkomen is beter dan genezen!

Is deze cursus iets voor mij?

Stress kent vele vormen. Of je nu onder zeer hoge druk staat of misschien in mindere mate stress ervaart, stress kan je dagelijks leven in de weg staan. Tijdens deze praktische cursus van NTI komen diverse methoden aan bod, waarbij je leert hoe je met stress om kunt gaan. Dus heb je last van stress en vind je het tijd om er wat aan te doen en je leven in balans te krijgen? Schrijf je dan in voor de cursus Stressmanagement van NTI!

Inhoud

Wat leer ik?

Je omgeving kan ervoor zorgen dat stress ontstaat of zelfs verergert. Denk hierbij aan privé- of werksituaties. Je leert tijdens de NTI-cursus Stressmanagement af te rekenen met onnodige stress. Pak je stress direct aan en beheers je stress ook op lange termijn met deze leerzame cursus. Na afloop van deze cursus kun je met stressvolle situaties omgaan. Je kunt stress uit de omgeving beter herkennen, stress verminderen en ontspannen leven!

Om optimaal resultaat te boeken krijg je bij deze cursus de gelegenheid om huiswerk in te sturen. Huiswerk insturen is niet verplicht, het is echter wel aan te raden. Je docent is een ervaringsdeskundige op het gebied van stress en behandelt het huiswerk vertrouwelijk. Als huiswerk stuur je twee tussenevaluaties en een eindevaluatie naar je docent. Door het maken en insturen van deze evaluaties word je bewuster van je eigen ik-persoon en de stress die je ervaart. Je leert stress in balans te brengen!

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Psychologie van stress
  • Fysiologie van stress
  • Stresssituaties
  • Werkomgeving en stress
  • Privé en stress
  • Persoonlijke eigenschappen

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus Stressmanagement bij NTI te volgen is er geen bepaalde vooropleiding of specifieke voorkennis vereist. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bovendien word je begeleid door ervaren docenten. En via het forum van de cursus kun je veel persoonlijk contact hebben met je medestudenten.

Examen

Studieduur & lesgeld

Stressmanagement 1420

Studietempo in maanden 2 Maanden 3 Maanden * 6 Maanden
Uren per week 6 4 2
Lesgeld per maand € 252,50 € 168,25 € 84,25
Nu met 50% korting € 126,25 € 84,13 € 42,13
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Stressmanagement, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Stressmanagement
4.5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Docent
Studiemateriaal

De cursus bevalt me goed. Snelle reactie van de docent na het insturen van de opdrachten. Top

Bekijk alle ervaringen