Omschrijving

Op weg naar een ontspannen leven

Stress kent vele vormen. Of je nu onder zeer hoge druk staat of misschien in mindere mate stress ervaart, stress kan je dagelijks leven in de weg staan. Gelukkig kun je leren om hiermee om te gaan. Tijdens de cursus Stressmanagement van NTI ontvang je praktische handvatten om met stressvolle situaties om te gaan. Zo kun jij stress beter herkennen, verminderen en ontspannen leven. Dus heb je last van stress en vind je het tijd om er wat aan te doen en je leven in balans te krijgen? Schrijf je dan in voor de cursus Stressmanagement van NTI!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

De cursus bevalt me goed. Snelle reactie van de docent na het insturen van de opdrachten. Top De cursus bevalt me goed. Snelle reactie van de docent na het insturen van de opdrachten. Top

Inhoud

Wat leer je

Je leert tijdens de NTI-cursus Stressmanagement af te rekenen met onnodige stress, die bijvoorbeeld ontstaat door privé- of werksituaties. Maar ook als je nog geen last hebt van stress, helpt deze cursus je het ontstaan van stress te voorkomen. Met handige zelfhulptips en methodes pak je stress direct aan en beheers je stress ook op lange termijn. Om optimaal resultaat te boeken krijg je bij deze cursus de gelegenheid om huiswerk in te sturen naar je docent, een ervaringsdeskundige op het gebied van stress. Door het maken van deze evaluaties word je bewuster van je eigen ik-persoon en de stress die je ervaart. Je leert stress in balans te brengen!

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Psychologie van stress
  • Fysiologie van stress
  • Stresssituaties
  • Werkomgeving en stress
  • Privé en stress
  • Persoonlijke eigenschappen

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen toelatingseisen

Je kunt meteen beginnen met de cursus Stressmanagement. Iedereen kan meedoen! 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Stressmanagement afgerond? Dan kun je een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! 

Korting voor snelle beslissers

Geef bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen en krijg € 10,- korting!

Studieduur & lesgeld

Kosten Stressmanagement 1420

Profiteer nu van 25% korting

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt nu 25% korting op de cursus Stressmanagement. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Vraag een offerte aan

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Stressmanagement, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,75    (eenmalig)

Ervaringen

Stressmanagement

4,5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Docent
Studiemateriaal

 

De cursus bevalt me goed. Snelle reactie van de docent na het insturen van de opdrachten. Top

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.