Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Stoom jezelf klaar voor het Cambridge examen

Wil jij Engels leren spreken, lezen, schrijven en verstaan, bijvoorbeeld omdat je Engels nodig hebt voor je opleiding of voor een visumaanvraag? Met deze cursus Engels van NTI kun jij internationaal aantonen dat je over een bepaald niveau Engels beschikt (A1, A2 of B1). Na het volgen van deze cursus heeft de Engelse taal voor jou geen geheimen meer. Dankzij deze Engels cursus leer je de meest voorkomende woorden, zinnen en mededelingen zodat jij je goed kunt redden in het Engels. Je kunt de cursus afronden met het erkende Cambridge examen, waarna je een internationaal erkend diploma ontvangt.

Niveau A1, A2, B1

De cursus Engels wordt op drie verschillende niveaus aangeboden: A1, A2 en B1. Kijk voor meer informatie over de verschillende niveaus bij het tabblad Toelating en kies het niveau dat het beste bij jou past.

Leer de Engelse taal op ERK-niveau

De cursus Engels van NTI voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld door de Raad van Europa in het Europees Referentie Kader (ERK). De cursus is verplicht als je een visumaanvraag wilt doen. Na afloop kun je deelnemen aan het Cambridge examen KEY (KET) of PET, waarna je een erkend diploma ontvangt. Dit diploma wordt erkend door meer dan 12.000 instanties over de hele wereld.

Inhoud

De vijf deelgebieden van de Engelse taal

In de cursus Engels ga je aan de slag met de vijf deelgebieden die er samen voor zorgen dat jij de Engelse taal machtig bent:

 • Lezen
 • Schrijven
 • Luisteren
 • Spreken (monologen en presenteren)
 • Gesprekken voeren

Toelating

Engels leren. Welke niveau past bij mij?

De cursus Engels wordt aangeboden op verschillende niveaus. Voordat je met de cursus start, kies je welk niveau het best bij jou past.

 • Engels op niveau A1: Je hebt geen voorkennis nodig om te kunnen starten met de cursus Engels op A1 niveau. Weet je toch al het een en ander van de Engelse taal, dan kun je de cursus versneld afronden.
 • Engels op niveau A2: Deze cursus past het beste bij je wanneer je beschikt over een kleine woordenschat en je de primaire grammatica beheerst. Je beheerst de Engelse taal al op niveau A1.
 • Engels op niveau B1: Je beschikt over basiskennis van de Engelse taal (A2-niveau). De kennis van de grammatica heb je onder de knie en je kunt, zonder veel problemen, een alledaags gesprek voeren.

Examen

Rond de cursus Engels af met een erkend Cambridge examen

Wanneer je de cursus afsluit met een Cambridge examen, ontvang je een erkend diploma. Wanneer je de cursus succesvol op A1 niveau hebt doorlopen, kun je deelnemen aan het Cambridge examen. Je ontvangt vervolgens een internationaal erkend diploma. Voor een bewijs op A2-niveau kun je deelnemen aan het KEY-examen (KET). Voor een bewijs op B1-niveau, doe je het PET-examen.

Studieduur & lesgeld

Engels A1 1448

Studietempo in maanden 6 Maanden 8 Maanden * 10 Maanden
Uren per week 7 5 4
Lesgeld per maand € 92,00 € 69,00 € 55,20
Nu met 50% korting € 46,00 € 34,50 € 27,60
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 7 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Engels B1 3853

Studietempo in maanden 6 Maanden 8 Maanden * 10 Maanden
Uren per week 7 5 4
Lesgeld per maand € 92,00 € 69,00 € 55,20
Nu met 50% korting € 46,00 € 34,50 € 27,60

Engels A2 1449

Studietempo in maanden 6 Maanden 8 Maanden * 10 Maanden
Uren per week 7 5 4
Lesgeld per maand € 92,00 € 69,00 € 55,20
Nu met 50% korting € 46,00 € 34,50 € 27,60

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Engels A1, A2, B1, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Engels A1, A2, B1
4 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik heb het opgezegd i.v.m. het feit dat ik een cursus krijg via het werk. Maar de behandeling en het materiaal zag er keurig uit!! Indien ik ooit zelf ga studeren, zal ik zeker terugkomen!

Goed lesmateriaal. Alleen jammer dat er fouten in het antwoordenboek zitten.

Bekijk alle ervaringen