Omschrijving

Internationale ambities? Verbeter je Engelse skills!

Ben je van plan te werken of studeren in het buitenland? Of zie jij een toekomst in een internationale omgeving in Nederland wel zitten? Met deze compacte online cursus leer je in relatief korte tijd jouw Engels te verbeteren. De cursus is een uitstekende voorbereiding voor het Cambridge examen. Als je met vlag en wimpel slaagt, ontvang je het Cambridge Certificate. Dit papiertje wordt overal ter wereld door universiteiten en werkgevers erkend als bewijs van jouw Engelse skills.

Niveau A1, A2 of B1
De cursus Engels wordt op drie verschillende niveaus aangeboden: A1, A2 en B1. Kijk voor meer informatie over de verschillende niveaus bij het tabblad 'Toelating'. 

50% korting + Cadeau naar keuze

Cadeau naar keuze: pak jouw moment

Je profiteert nu van een cadeau naar keuze bij jouw inschrijving. Kies uit ruim 70 producten en uitjes!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

NTI en corona: starten gewoon mogelijk

NTI is de uitvinder van FlexibelStuderen®, dat betekent dat wij veel ervaring hebben in het geven van erkende online opleidingen. Je studeert in een handige online leeromgeving met een combinatie van zelfstudie, online lessen en opdrachten. Eventuele praktijkdagen zijn tijdelijk vervangen door virtual classrooms. Zo loop je geen enkel risico en kun je met een gerust hart blijven werken aan een betere toekomst. Starten is dus gewoon mogelijk. Wil je meer weten? Lees meer over FlexibelStuderen® in de coronaperiode.

De behandeling en het materiaal zag er keurig uit! Ik heb het opgezegd i.v.m. het feit dat ik een cursus krijg via het werk. Maar de behandeling en het materiaal zag er keurig uit!! Indien ik ooit zelf ga studeren, zal ik zeker terugkomen!

Inhoud

Wat leer je?

We gaan aan de slag met de vijf deelgebieden: lezen, schrijven, luisteren, gesprekken voeren en spreken (monologen en presenteren). Je leert een hoop nieuwe woorden en uitdrukkingen, ook is er aandacht voor grammatica. De inhoud van de cursus hangt af van het niveau dat je kiest. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld kennismaken, buitenlandse tradities, hobby's, reizen, het weer en actualiteiten. 

Aan de slag

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt een overzichtelijke online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Welke cursus is geschikt voor mij?

De cursus Engels A1, A2, B1 voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld door de Raad van Europa in het Europees Referentiekader (ERK). Je kunt deze cursus volgen op niveau A1, A2 of B1. Lees hier meer over de ERK-niveaus. Kies welke het beste bij jou past: 

Engels op niveau A1
Engels voor beginners. Deze cursus is geschikt voor iedereen. Je hebt geen voorkennis nodig. Weet je toch al het een en ander van de Engelse taal, dan kun je de cursus versneld afronden.

 

Engels op niveau A2
Je hebt al een kleine woordenschat en kent de primaire grammatica. Je kunt bijvoorbeeld een notitie schrijven en een alledaags gesprek voeren op een langzaam spreektempo. Je beheerst de Engelse taal al op niveau A1.

Engels op niveau B1
Je beschikt over basiskennis van de Engelse taal (A2-niveau). De kennis van de grammatica heb je onder de knie en je kunt, zonder veel problemen, een alledaags gesprek voeren.

Examen

Rond de cursus af met een erkend Cambridge examen

Wanneer je de cursus succesvol op A1 niveau hebt doorlopen, kun je een Linguaskill-certificaat behalen. De toets is gemaakt door Cambridge Assessment English, een afdeling van de Universiteit van Cambridge. Voor een bewijs op A2-niveau kun je deelnemen aan het Cambridge KEY-examen (KET). Voor een bewijs op B1-niveau, doe je het PET-examen. Als je slaagt voor het KEY- of PET-examen, ontvang je een internationaal diploma dat erkend wordt door 12.000 instanties.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Het is ook mogelijk om bij NTI een certificaat aan te vragen waarop staat dat je aan de cursus Engels A1, A2 of B1 hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35 inclusief administratie- en portokosten.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

 

Vraag een offerte aan

Kosten Engels A2 1984

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 96,75 6 maanden
Nu met 50% korting € 48,38 6 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 58,00 10 maanden
Nu met 50% korting € 29,00 10 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Kosten Engels B1 3853

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 92,00 6 maanden
Nu met 50% korting € 46,00 6 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 55,20 10 maanden
Nu met 50% korting € 27,60 10 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Kosten Engels A1 1985

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 96,75 6 maanden
Nu met 50% korting € 48,38 6 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 58,00 10 maanden
Nu met 50% korting € 29,00 10 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

 

50% korting + Cadeau naar keuze

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of breid je liever je keukenset uit? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ervaringen

Engels A1, A2, B1

4 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Ik heb het opgezegd i.v.m. het feit dat ik een cursus krijg via het werk. Maar de behandeling en het materiaal zag er keurig uit!! Indien ik ooit zelf ga studeren, zal ik zeker terugkomen!

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.