Omschrijving

Engels leren? Hier zet je de eerste stap!

Als je een aardig woordje Engels spreekt, kom je al een heel eind in het buitenland. Maar ook in Nederland kom je regelmatig in aanraking met het Engels. Deze online cursus Engels voor beginners is dus altijd mooi meegenomen! Tijdens de cursus leer je veel nieuwe woorden en zinnen uit het dagelijks leven. In de boeiende lessen leer je Engels spreken, schrijven en lezen op beginnersniveau A1 of A2 (lees meer over de niveaus bij Toelating). Na afloop kun je eenvoudige teksten schrijven, teksten over allerlei onderwerpen begrijpen en alledaagse gesprekken voeren. Of je nu Engels wilt leren voor op vakantie of om aan jouw carrière te werken, met de cursus Engels van NTI haal jij zeker jouw doel!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)

Leuke cursus en altijd snel mijn huiswerk gecorrigeerd terug. Leuke cursus en altijd snel mijn huiswerk gecorrigeerd terug.

Inhoud

Inhoud

Wat leer je

Tijdens deze cursus Engels oefen je in jouw persoonlijke online leeromgeving, met handige studietools. Het leerpad past zich aan jou aan, zodat je extra oefeningen krijgt over de onderwerpen waar je moeite mee hebt. Net zo lang tot je het perfect onder de knie hebt. Tijdens de lessen krijg jij de vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven steeds beter onder controle. Je bent steeds met meerdere vaardigheden tegelijk bezig, zodat je snel beter wordt op elk vlak en in relatief korte tijd jouw Engels verbetert. Dit doe je aan de hand van verschillende thema's, die je in het studieprogramma hieronder vindt.

Studieprogramma

In de cursus komen de volgende thema's aan bod:

Engels A1

 • Jezelf en anderen voorstellen
 • Verschillende soorten eten
 • Vervoersmiddelen en routebeschrijvingen
 • Vertellen over je dag
 • Vrijetijdsbesteding
 • Winkelen


Engels A2

 • (Toekomst)plannen maken
 • Reizen en dagtrips/openbaar vervoer
 • Omgangsvormen in Engeland
 • Café en restaurant
 • Zakelijke (telefoon)gesprekken
 • Socialiseren/small talk
 • Ziek zijn
 • Verschillende soorten feesten en sociale bijeenkomsten

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt, begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In je online omgeving vind je allerlei gesproken teksten van mensen met Engels als moedertaal. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Kies jouw niveau: A1 of A2

De cursus Engels voor beginners voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld door de Raad van Europa in het Europees Referentiekader (ERK). Je kunt deze cursus volgen op niveau A1 of A2. Lees hier meer over de ERK-niveaus. Kies welke het beste bij jou past:

Engels op niveau A1
Deze cursus is geschikt voor iedereen die begint met Engels leren. Je hebt geen voorkennis nodig.

Engels op niveau A2
Hiervoor is het handig dat je niveau A1 beheerst. Je hebt al een kleine woordenschat en kent de primaire grammatica. Je kunt basiszinnen begrijpen en gebruiken en kunt je bijvoorbeeld voorstellen aan anderen.

Vragen?
Heb je nog vragen over het niveau of de inhoud van de cursus Engels voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Afronding

Voor een mooi bewijs van jouw Engelse skills kun je een extern examen afleggen. Meer informatie over de examenmogelijkheden vind je in jouw online leeromgeving.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Het is ook mogelijk om een certificaat aan te vragen waarop staat dat je aan de cursus Engels voor beginners hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,75 inclusief administratie- en portokosten.

Verder?

Ben je klaar en smaakt het naar meer? Dan is de cursus Engels voor gevorderden iets voor jou. Als oud-student van het NTI krijg je 15% korting op het lesgeld! Heb je Engels nodig voor het werk? Dan kun je de Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels volgen of de studie Zakelijke communicatie Engels. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Engels A1 1985

Kosten Engels A2 1984

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Veelgestelde vragen

Welke cursus heb je nodig om Engels te leren?

Om Engels te leren kun je een cursus volgen op A1 of A2 niveau, afhankelijk van jouw voorkennis. Bij NTI volg je een cursus Engels voor beginners in jouw eigen tempo. Ben je klaar met de cursus en wil je graag meer leren? Dan is de cursus Engels voor gevorderden een goede vervolgstap.

Hoe lang duurt het om Engels te leren?

Hoe lang het duurt om Engels te leren hangt af van meerdere factoren. Het is vooral van belang dat je consistent bent. Rond je de online cursus Engels voor beginners bij NTI af, dan kun je in ieder geval al eenvoudige teksten schrijven, teksten begrijpen en alledaagse gesprekken voeren. De cursus duurt 8 maanden. Zet die eerste stap en schrijf je vandaag nog in!

Is het moeilijk om Engels te leren?

Engels leren kan best moeilijk zijn: de taal heeft een relatief grote woordenschat en zit vol met onlogische constructies. Met een beginnerscursus Engels wordt het leren van deze taal al een stuk makkelijker!

Kan ik de taalcursus Engels voor beginners in deeltijd volgen?

De cursus Engels voor beginners van NTI volg je flexibel, dus ook naast je baan of gezin. Je studeert waar en wanneer het jou uitkomt, en je krijgt persoonlijke begeleiding via jouw digitale leeromgeving. Bekijk alle voordelen van FlexibelStuderen bij NTI.

 

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Engels voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Engels voor beginners

4.5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Een cursus waarbij je duidelijke uitleg krijgt over wat de docenten verwachten. Daarnaast nog gebeld door de mentoren of alles lukt. Ik weet dat ik met vragen bij de mentoren terecht kan. Top!

Ik vind het een goede en leuke cursus.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame