Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Praktijkgerichte cursus Engels

Engels wordt door bijna 400 miljoen mensen wereldwijd gesproken! Tijdens deze praktijkgerichte cursus Engels voor beginners leer je de basis van de Engelse taal. Natuurlijk komen de Engelse woordenschat en grammatica aan bod, maar ook spreekvaardigheid krijgt veel aandacht. Boodschappen doen en mensen begroeten in het Engels? Dat is geen probleem meer voor jou na afloop van de cursus Engels voor beginners!

Voor wie?

Wil jij Engels leren spreken, schrijven en lezen? Dan is de cursus Engels voor beginners geschikt voor jou. Je leert in woord en geschrift de belangrijkste aspecten van de wereldtaal Engels. Wil jij je HAVO- of VWO-diploma compleet maken en je goed voorbereiden op het staatsexamen HAVO of VWO Engels? Volg dan de cursus HAVO Engels of VWO Engels

Inhoud

Wat leer ik?

De cursus Engels voor beginners bestaat uit 60 lessen. Je leert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Tijdens de cursus Engels voor beginners leer je in woord en geschrift de belangrijkste aspecten van de Engelse taal. Nieuwe woorden, zinnen en begrippen heb jij aan het eind onder de knie. Bovendien kom je meer te weten over de Engelse cultuur, geschiedenis en gewoonten. Verder komen in de cursus Engels voor beginners onder andere deze onderwerpen aan bod:

 • mensen begroeten
 • boodschappen doen
 • woordenschat
 • grammatica
 • telwoorden

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Engels voor beginners

Om de cursus Engels voor beginners te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Engels voor beginners.

Examen

Examen van de cursus Engels voor beginners

Aan het eind van de cursus Engels voor beginners kun je deelnemen aan het NTI-examen. Het examen is schriftelijk en wordt twee keer per jaar afgenomen, in maart en september. Het examengeld bedraagt € 105,-. Alle informatie over het examen ontvang je bij het studiepakket.

Nóg beter Engels leren?

Na het afronden van de cursus Engels voor beginners heb je alle basiskennis in huis. Wil je de taal nog beter onder de knie krijgen? Start dan met de cursus Engels voor gevorderden. Als oud-student van het NTI ontvang je 15% korting op het lesgeld van deze gevorderdencursus! Heb je in je werk regelmatig te maken met buitenlandse of Engelssprekende relaties? Dan kun je ervoor kiezen om de Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels van 2 maanden te volgen of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Engels van 6 maanden. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld. 

Studieduur & lesgeld

Engels voor beginners 1430

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 63,90 € 42,60 € 31,95
Nu met 50% korting € 31,95 € 21,30 € 15,98
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 7 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Wij geloven in onze opleidingen en we zijn ervan overtuigd dat iedereen bij ons kan slagen. Daarom heb je bij deze cursus zelfs examengarantie:

 • Heb je al je huiswerkopdrachten ingezonden?
 • Heb je 2 keer examen gedaan, maar ben je niet geslaagd?
 • Heb je de cursus afgerond en betaald?
 • Dan krijg je het lesgeld terug!

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Engels voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Engels voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Een cursus waarbij je duidelijke uitleg krijgt over wat de docenten verwachten. Daarnaast nog gebeld door de mentoren of alles lukt. Ik weet dat ik met vragen bij de mentoren terecht kan. Top!

Ik vind het een goede en leuke cursus.

Bekijk alle ervaringen