Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Praktijkgerichte cursus Engels

Engels wordt door bijna 400 miljoen mensen wereldwijd gesproken! Tijdens deze praktijkgerichte cursus Engels voor beginners leer je de basis van de Engelse taal. Natuurlijk komen de Engelse woordenschat en grammatica aan bod, maar ook spreekvaardigheid krijgt veel aandacht. Boodschappen doen en mensen begroeten in het Engels? Dat is geen probleem meer voor jou na afloop van de cursus Engels voor beginners!

Voor wie?

Wil jij Engels leren spreken, schrijven en lezen? Dan is de cursus Engels voor beginners geschikt voor jou. Je leert in woord en geschrift de belangrijkste aspecten van de wereldtaal Engels. Wil jij je HAVO- of VWO-diploma compleet maken en je goed voorbereiden op het staatsexamen HAVO of VWO Engels? Volg dan de cursus HAVO Engels of VWO Engels

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Engels voor beginners?

De cursus Engels voor beginners bestaat uit 60 lessen en 15 cd’s. Je kunt behalve schriftelijke uitwerkingen van de opgaven ook gesproken oefeningen ter controle naar je docent opsturen. Die kan zo je uitspraak goed controleren en bijsturen. Tijdens de cursus Engels voor beginners komen onder andere deze onderwerpen aan bod:

  • mensen begroeten
  • boodschappen doen
  • woordenschat
  • grammatica
  • geschiedenis

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Engels voor beginners

Om de cursus Engels voor beginners te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Engels voor beginners.

Examen

Examen van de cursus Engels voor beginners

Aan het eind van de cursus Engels voor beginners kun je deelnemen aan het NTI-examen. Het examen is schriftelijk en wordt twee keer per jaar afgenomen, in maart en september. Het examengeld bedraagt € 99,-. Alle informatie over het examen ontvang je bij het studiepakket. Je kunt ook een certificaat aanvragen waarop vermeld staat dat je de cursus Engels voor beginners hebt gevolgd. Dit kost € 35,- (incl. administratie- en portokosten).

Nóg beter Engels leren?

Na het afronden van de cursus Engels voor beginners heb je alle basiskennis in huis. Wil je de taal nog beter onder de knie krijgen? Start dan met de cursus Engels voor gevorderden. Als oud-student van het NTI ontvang je 15% korting op het lesgeld van deze gevorderdencursus! Heb je in je werk regelmatig te maken met buitenlandse of Engelssprekende relaties? Dan kun je ervoor kiezen om de Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels van 2 maanden te volgen of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Engels van 6 maanden. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld. 

Studieduur & lesgeld

Engels voor beginners 8150

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 57,12 € 38,08 € 28,56
Nu met 50% korting € 28,56 € 19,04 € 14,28
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 4 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Bekijk hier de actievoorwaarden

Ervaringen

Engels voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Een cursus waarbij je duidelijke uitleg krijgt over wat de docenten verwachten. Daarnaast nog gebeld door de mentoren of alles lukt. Ik weet dat ik met vragen bij de mentoren terecht kan. Top!

Ik vind het een goede en leuke cursus.

Bekijk alle ervaringen