CEDEO-erkenning NTI Zakelijk met 2 jaar verlengd

 

1Opnieuw is NTI Zakelijk erkend door CEDEO. Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit. Deze week ontvingen wij de zeer positieve uitslag. Van onze klanten geeft 97,8% aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over ons maatwerk. 96,6% geeft aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over onze open inschrijvingen. Onze hoogste score ooit.

Ontwikkeling en groei
De uitslag onderstreept de positieve ontwikkelingen en groei binnen NTI Zakelijk. Een heel mooi compliment van onze klanten én een kers op de taart. Natuurlijk blijven wij de kwaliteit van onze dienstverlening bewaken en proberen we deze stijgende lijn vast te houden.

Over CEDEO
Het is moeilijk om te kiezen uit de meer dan 15.000 opleidingsinstituten, organisatieadviseurs en coachingsinstituten in Nederland en België. Om de keuze op het gebied van kwaliteit wat makkelijker te maken, voert de onafhankelijke keuringsinstantie CEDEO klanttevredenheidsonderzoeken uit. CEDEO is in Nederland en België uitgegroeid tot het standaard keurmerk voor kwaliteit van opleidingen. Met de keuze voor een CEDEO-erkende leverancier weet u zeker dat u een keuze maakt voor een van de betere opleidingsinstituten.

Lees meer over de CEDEO aanpak.