Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Wil je de taal van de Antillen leren? Volg dan de cursus Papiamento!

Wil je je verstaanbaar maken tijdens een reis naar de Antillen? Dan is de cursus Papiamento voor beginners ideaal! Ook met Antilliaanse mensen in je naaste omgeving spreek je binnenkort in hun eigen taal. Na afloop van de cursus Papiamento zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Schrijf je nu in voor de cursus Papiamento en verruim je horizon!

Inhoud

Stap voor stap de taal leren met de cursus Papiamento

In de praktijkgerichte NTI-cursus Papiamento voor beginners zijn niet alleen alle belangrijke aspecten van de taal verwerkt, maar tegelijkertijd ook verschillende facetten van de Antilliaanse cultuur waarvoor taalgebruik essentieel is. Stap voor stap leer je nieuwe woorden en uitdrukkingen met behulp van korte verhalen. Alle geleerde woorden verwerk je vervolgens in lees-, spreek- en schrijfoefeningen. Je leert deze woorden vanzelf in zinsverband, waardoor je steeds langere verhalen kunt lezen. Uiteraard wordt hierbij ook steeds het schrijven en uitspreken geoefend. Dankzij deze combinatie leer je de taal sneller en beter met deze cursus Papiamento.

Met complete woordenlijst

De cursus Papiamento bestaat uit 12 lessen en 2 cd’s. Daarnaast ontvang je een complete woordenlijst van alle woorden die in de cursus voorkomen in Nederlands-Papiamento en Papiamento-Nederlands. Je studeert met behulp van een handige online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren.

Toelating

Volg de cursus Papiamento zonder vooropleiding

Om de cursus Papiamento voor beginners te volgen bij het NTI is een speciale vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Papiamento.

Examen

Studieduur & lesgeld

Papiamento voor beginners 1501

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 58,75 € 39,25 € 29,50
Nu met 50% korting € 29,38 € 19,63 € 14,75
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Papiamento voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Papiamento voor beginners
4 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Super geen op of aanmerkingen

595.JPG

Ik vind het cursus boek erg onduidelijk voor een thuisstudie. Ook in de handleiding werd me niet duidelijk hoe wat en waar ik moest gaan starten. Dat vind ik erg jammer. Verder is de begeleiding wel erg goed en hoop ik de cursus zsm af te kunnen ronden. Heb niks aan te merken op de NTI!

Bekijk alle ervaringen