Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Leer over de Turkse taal en cultuur

Als je voor je werk of tijdens vakanties veel te maken hebt met Turkije of met Turkse mensen, is het logisch dat je Turks wilt leren. De cursus Turks voor beginners van NTI is in dat geval ideaal voor jou! Om wat meer over de Turkse cultuur te weten te komen, vind je in iedere les aardige wetenswaardigheden over het land en de inwoners van Turkije. Wist je bijvoorbeeld dat tot 1928 de Turkse taal met Arabische letters geschreven werd? Pas daarna voerde Atatürk het Latijnse schrift in, aangevuld met enkele letters voor kenmerkende Turkse klanken. Het Turks is daardoor niet zo moeilijk als je wellicht denkt.

Turks leren; snel en goed

Turks leren lijkt moeilijker dan dat het is. NTI heeft voor jou een praktijkgerichte cursus ontwikkeld waarbij je deze taal in een mum van tijd onder de knie krijgt. Na het afronden van de cursus Turks voor beginners beheers je de Turkse taal en ben je in staat gesprekken te voeren met de lokale bevolking. Je kunt dan vertellen waar je vandaan komt, wie je bent en wat je hobby’s zijn. Je beheerst ruim 1500 Turkse woorden en kunt moeiteloos tijdschriften en kranten lezen. Enthousiast? Schrijf je snel in of vraag de gratis studiegids aan voor meer informatie. 

Inhoud

Turks voor beginners: de Turkse taal leren lezen, spreken en schrijven

De praktijkgerichte cursus Turks voor beginners brengt je van het allereerste begin tot een goede Turkse taalvaardigheid. Tijdens de lessen leer je nieuwe woorden, zinnen en begrippen. Stap voor stap leer je nieuwe woorden en uitdrukkingen met behulp van korte verhalen. Alle geleerde woorden verwerk je vervolgens in lees-, spreek- en schrijfoefeningen. Je leert deze woorden vanzelf in zinsverband, waardoor je steeds langere verhalen kunt lezen. Uiteraard oefen je hierbij ook steeds het schrijven en uitspreken. Dankzij deze combinatie leer je de Turkse taal sneller en beter!

Direct feedback op je uitspraak

Tijdens de cursus Turks voor beginners kun je behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Jouw docent voorziet eventuele onjuistheden of onvolkomenheden in de uitspraak direct van feedback. De volledige tekst van de lessen staat op cd’s. Je kunt de cursus Turks voor beginners dus volgen waar je maar wilt!

Toelating

Turks leren zonder vooropleiding

Om Turkse lessen te volgen bij het NTI is een speciale vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij jouw ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Turks voor beginners.

Examen

Vraag na afloop van de cursus Turks voor beginners een certificaat aan

Wanneer je de cursus Turks voor beginners hebt afgerond, kun je een waardevol certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

Studieduur & lesgeld

Turks voor beginners 8820

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 57,50 € 38,33 € 28,75
Nu met 50% korting € 28,75 € 19,17 € 14,38
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 3 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Turks voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Turks voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 4 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Vooral de flexibiliteit van het indelen van je eigen tijd is erg prettig, de cursus valt zo altijd in te passen tussen mijn andere activiteiten.

Erg informatieve opleiding

Bekijk alle ervaringen