Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Snel en goed Portugees leren? Volg Portugese les bij het NTI!

Wil je je in Portugal of Brazilië verstaanbaar maken? Schrijf je dan nu in voor de cursus Portugees voor beginners van het NTI! Veel West-Europese ondernemers richten hun aandacht op Portugal waardoor de Portugese taal steeds belangrijker wordt. Ook het reusachtige Zuid-Amerikaanse land Brazilië (waar Portugees de voertaal is), wint in economisch opzicht voor West-Europa steeds meer belang. Reden genoeg om te starten met de praktijkgerichte cursus Portugees voor beginners!

Na afloop van de cursus Portugees zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1.500 Portugese woorden. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Wacht niet langer: schrijf je nu in voor Portugees voor beginners!

Inhoud

“Verder dan ‘olá’ kom ik na al die jaren nog steeds niet”

Hoe gaaf is het als je op vakantie bent en de taal kunt spreken? Hoe handig is het als je de locals kunt verstaan en zelf uit kunt leggen wat je wilt hebben?

Klik hier voor de blog over het volgen van een cursus Portugees

Snel de taal onder de knie met Portugees voor beginners

De cursus Portugees voor beginners bestaat uit 50 lessen. In de lessen leer je nieuwe woorden, zinnen en begrippen. Bovendien leer je in de lessen steeds iets over het land en over de bewoners, de geschiedenis, de gebruiken en gewoonten en andere bijzonderheden. Het Braziliaans-Portugees wijkt in enkele opzichten iets af van het Europees-Portugees. In de cursus Portugees worden die verschillen uiteraard toegelicht.

Stuur je huiswerk op naar je docent

Tijdens de cursus Portugees kun je behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je docent voorziet eventuele onjuistheden of onvolkomenheden in je uitspraak direct van commentaar. De volledige tekst van de lessen staat op cd’s. Je kunt de cursus Portugees dus volgen waar je maar wilt!

Toelating

Volg de cursus Portugees zonder vooropleiding

Om Portugees te leren bij het NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Portugees.

Examen

Certificaat na afronding van de cursus Portugees

Wanneer je deze cursus hebt afgerond, kun je een waardevol certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

Studieduur & lesgeld

Portugees voor beginners 8124

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 54,40 € 36,27 € 27,50
Nu met 50% korting € 27,20 € 18,14 € 13,75
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 3 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Portugees voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Portugees voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Studie zit goed in elkaar, veel herhaling zodat alles er zo goed mogelijk in blijft zitten. Diepgaande grammatica, gaat soms wat ver voor een taal die je hoofdzakelijk zult gaan spreken, maar hoort er wel bij. Enige jammere is dat in de schriftelijke materialen euro's worden gebruikt en op de cd's nog steeds escudo's met andere getallen, zodat dat soms wat verwarrend is. Verder een prima studie, duidelijke lesstof en een zeer snelle responstijd van mijn docente.

Erg prettige methode om mee te werken. Het wordt stapsgewijs opgebouwd en door het huiswerk dat je erg snel retour ontvangt, kan je jezelf constant controleren. Hierdoor pak je alle stof goed op. Er wordt veel aandacht besteed aan de uitspraak, waardoor je ook daadwerkelijk iets hebt aan je geleerde stof.

Bekijk alle ervaringen