Omschrijving

Stap voor stap door het Modern Standaardarabisch

Altijd al Arabisch willen leren, maar dacht je 'nee, te moeilijk' of 'nee, geen tijd voor'? Stel niet langer uit en start met de online beginnerscursus Arabisch van NTI. Stap voor stap begeleiden we je door het Modern Standaardarabisch; het Arabisch dat tegenwoordig wordt gebruikt in de media, literatuur, in formele situaties en dat op school wordt onderwezen. Je bepaalt je eigen tempo en studeert wanneer het jou uitkomt. Met behulp van een ervaren docent en handige studietools leer je de basis van deze fascinerende taal. Na afloop van de cursus kun je jezelf voorstellen, iemand begroeten en op basisniveau gesprekken voeren.

Nu 25% korting

Nu 25% korting op het lesgeld

NTI helpt jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je profiteert nu van maar liefst 25% korting!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-17:00)

Bij NTI studeer je erg makkelijk en overzichtelijk. Daarbij hebben ze een ideale prijs. Ze zijn totaal niet duur. De kwaliteit is prima. Bij NTI studeer je erg makkelijk en overzichtelijk. Daarbij hebben ze een ideale prijs. Ze zijn totaal niet duur. De kwaliteit is prima.

Inhoud

Aan de slag met de cursus Arabisch

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt mooie lesboeken, een overzichtelijke online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

In de cursus Arabisch voor beginners wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: 

Studieprogramma

 • Achtergronden en kenmerken van de Arabische taal
 • Zonneletters en maanletters
 • Schrijfwijze van het Arabische alfabet
 • De hamza
 • Telwoorden
 • Dagen van de week
 • Seizoenen
 • Hulptekens
 • Accenten
 • Eenletterige woorden
 • Leestekens
 • Grammatica
 • Kleuren

Modern Standaardarabisch

Arabieren uit verschillende landen gebruiken het Modern Standaardarabisch om met elkaar te communiceren. Het is gebaseerd op het Klassiek Arabisch, waarin de Koran is geschreven. Het Arabisch heeft een alfabet van 28 letters en wordt van rechts naar links geschreven. Je leert in deze cursus stap voor stap de schrijfwijze van het alfabet en zal daarna snel jouw eerste zinnetjes Arabisch kunnen lezen en schrijven!

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden; als je ze verkeerd uitspreekt, begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Tijdens de cursus Arabisch ligt de nadruk op het ontwikkelen van je spreekvaardigheid. In de online omgeving luister je naar teksten van mensen die Arabisch als moedertaal hebben. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt vervolgens snel feedback.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Arabisch voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus Arabisch voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Arabisch voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie!

Korting voor snelle beslissers

Geef bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wilt ontvangen en krijg € 10,- korting!

Studieduur & lesgeld

Profiteer nu van 25% korting

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt nu 25% korting. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Vraag een offerte aan

Kosten Arabisch voor beginners 1444

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Arabisch voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,75    (eenmalig)

NTI Premium

NTI introduceert NTI Premium. Een maandabonnement met meer dan vijfhonderd online trainingen. Krijg toegang tot podcasts, webinars en cursussen vol actuele thema’s. Een compleet aanbod voor elk type student, flexibel te volgen en elke maand opzegbaar. Ontdek hier alle voordelen.

€ 14,95    (Maandelijks)

Ervaringen

Arabisch voor beginners

5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Bij NTI studeer je erg makkelijk en overzichtelijk. Daarbij hebben ze een ideale prijs. Ze zijn totaal niet duur. De kwaliteit is prima.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.