Omschrijving

Zweedse cursus van å-kwaliteit

Of je nu Scandinaviëfan bent of binnenkort naar het noorden vertrekt voor baan of studie: met deze online cursus leer je Zweeds met plezier! Als je eenmaal die eerste melodieuze klanken uitspreekt, ben je vast niet meer te stoppen! Je leert veel nieuwe woorden, zinnen en uitdrukkingen uit het dagelijks leven. Tijdens de lessen ga je flink oefenen met spreken, luisteren, lezen en schrijven. Na afloop beheers je ruim 1500 worden, je begrijpt teksten over allerlei onderwerpen, kunt eenvoudige brieven schrijven en alledaagse gesprekken voeren.

Verstaanbaar in heel Scandinavië
Met een aardig woordje Zweeds kom je al een heel eind in Scandinavië. In Noorwegen kun je zonder problemen communiceren en in Finland hebben veel mensen Zweeds als tweede taal. Deens is wel moeilijk te verstaan, maar de Denen begrijpen jou wel weer. 

Nu 25% korting

Nu 25% korting op het lesgeld

NTI helpt jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je profiteert nu van maar liefst 25% korting!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-17:00)

Ervaring is goed, materiaal is duidelijk en gericht op het vak. Ervaring is goed, materiaal is duidelijk en gericht op het vak.

Inhoud

Wat leer je?

In betrekkelijk korte tijd kun je de taal in de praktijk gebruiken. Vanaf het begin ga je namelijk gesprekken volgen en zelf voeren. Al na een paar weken ben je in staat je op eenvoudige wijze uit te drukken in alledaagse situaties.

Tijdens de cursus Zweeds voor beginners komen de volgende onderwerpen aan bod: 

Studieprogramma

 • Woordenschat
 • Telwoorden
 • Zinnen vragend maken
 • Maanden, klokkijken en rangtelwoorden
 • Op het station
 • Zweedse cultuur
 • Landen en nationaliteiten
 • Activiteiten en bezigheden
 • Beleefdheidsvormen
 • Vakantieplannen
 • Boodschappen doen
 • Een restaurant bezoeken
 • Vervoersmiddelen 
 

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je ze verkeerd uitspreekt begrijpen mensen je nog niet. Dat is zonde! Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In je online omgeving vind je allerlei gesproken teksten van mensen met Zweeds als moedertaal. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Het lesmateriaal. Voor Zweeds voor beginners krijg je een vergelijkbaar lespakket.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Zweeds voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus Zweeds voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Zweeds voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie!

Korting voor snelle beslissers

Geef bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wilt ontvangen en krijg € 10,- korting!

Studieduur & lesgeld

Profiteer nu van 25% korting

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt nu 25% korting. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Vraag een offerte aan

Kosten Zweeds voor beginners 1504

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Zweeds voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,75    (eenmalig)

NTI Premium

NTI introduceert NTI Premium. Een maandabonnement met meer dan vijfhonderd online trainingen. Krijg toegang tot podcasts, webinars en cursussen vol actuele thema’s. Een compleet aanbod voor elk type student, flexibel te volgen en elke maand opzegbaar. Ontdek hier alle voordelen.

€ 14,95    (Maandelijks)

Ervaringen

Zweeds voor beginners

4 sterren - gebaseerd op 4 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Ervaring is goed, materiaal is duidelijk en gericht op het vak.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.