Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Volg de cursus Zweeds voor beginners van het NTI!

Wil je je niet alleen in Zweden, maar ook in Finland verstaanbaar maken? Dan is de cursus Zweeds van het NTI perfect geschikt voor jou. Kenmerkend voor het Zweeds is de zangerige klank, die wordt veroorzaakt door het tweede (muzikaal) accent. Het is vooral die uitspraak waaraan we bij deze NTI-cursus Zweeds veel aandacht besteden.

Na afloop van de cursus Zweeds zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1500 Zweedse woorden. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Schrijf je dus snel in voor de cursus Zweeds!

Inhoud

Wat leer je in de cursus Zweeds voor beginners?

Je leert tijdens de cursus Zweeds in betrekkelijk korte tijd deze taal in de praktijk te gebruiken. Vanaf het begin ga je namelijk gesprekken volgen en zelf voeren. Al na een paar weken ben je in staat je op eenvoudige wijze uit te drukken in alledaagse situaties. De volledige tekst van de lessen staat op cd's. Het geluidsmateriaal is ingesproken door mensen die Zweeds als moedertaal hebben, zodat je de uitspraak perfect kunt horen zo vaak je maar wilt. Bovendien kun je zelf mee oefenen tijdens de cursus Zweeds.

Direct zelf aan de slag met de Zweedse taal

De cursus Zweeds bestaat uit 40 lessen. Je leert tijdens de Zweedse lessen de taal zowel mondeling als schriftelijk te gebruiken. De cursus Zweeds bevat ook veel wetenswaardigheden over het Zweedse landschap, de geschiedenis en de gewoonten en gebruiken van de bevolking. Je kunt behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je docent voorziet eventuele onjuistheden of onvolkomenheden in je uitspraak direct van commentaar. Kortom: deze cursus Zweeds is zeer praktijkgericht!

Toelating

Je hebt geen vooropleiding nodig voor de cursus Zweeds

Om Zweedse lessen te volgen bij het NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Zweeds.

Examen

Vraag na afloop van de cursus Zweeds voor beginners het certificaat aan

Wanneer je deze cursus hebt afgerond, kun je een waardevol certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

Studieduur & lesgeld

Zweeds voor beginners 8140

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 55,00 € 36,67 € 27,50
Nu met 50% korting € 27,50 € 18,34 € 13,75
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 3 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Zweeds voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Zweeds voor beginners
3.5 sterren - gebaseerd op 4 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik vind het een fijne cursus. De lessen zijn net lang genoeg om je aandacht vast te houden. De opbouw zit naar mijn mening goed.

Een klein minpuntje aan de cursus is dat de gesproken tekst op niet altijd perfect overeen komt met wat er in de cursusboek staat. Ik heb intussen drie keer ervaring (op twaalf lessen) dat als er gevraagd wordt om een Zweedse zin uit te spreken, de ingesproken tekst in het Zweeds (ter controle) te snel komt, zodat je geen tijd heb t om de zin rustig uit te spreken.

Ervaring is goed, materiaal is duidelijk en gericht op het vak.

Bekijk alle ervaringen