Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Wil je snel Indonesisch leren? Volg dan nu de cursus Indonesisch!

De Indonesische taal wordt door meer dan 250 miljoen inwoners gesproken. Indonesië staat daarmee op nummer 3 van de wereldlijst qua meeste inwoners. Wanneer je een rondreis naar Indonesië maakt is het fijn als je de Indonesische taal kunt verstaan. Het NTI helpt jou hierbij met een cursus Indonesisch voor beginners. Na afloop van deze taalcursus Indonesisch kun je de Indonesische taal met gemak verstaan. Je bent in staat om gesprekken in je naaste omgeving te begrijpen en in het Indonesisch te voeren.

Na afloop van de taalcursus Indonesisch van het NTI heb je jouw spreek- en luistervaardigheden op ruim voldoende niveau ontwikkeld. Je bent in staat om op redelijk niveau te corresponderen en boeken en tijdschriften te lezen. De cursus Indonesisch voor beginners van het NTI is voor iedereen die snel de Indonesische taal wilt leren.

Bahasa Indonesia leren

Bahasa Indonesia betekent letterlijk ‘’de taal van Indonesië’’. Bahasa Indonesia is de voertaal van het Indonesische archipel. Het Archipel is al eeuwen lang een zeer belangrijke handelsregio waar diverse landen hun zaken doen. In het bedrijfsleven kan Bahasa Indonesia leren dus goed van pas komen.

Inhoud

Stapsgewijs Indonesisch leren met onze cursus Indonesisch

Tijdens deze cursus Indonesisch maak je stapsgewijs kennis met de Indonesische taal. In deze cursus ligt de nadruk op het verwerven van taalvaardigheid in gewone, dagelijkse situaties. De lessen zijn ingedeeld in:

  • Een leesstuk
  • De grammatica
  • De uitspraak
  • De opdrachten

Daarin komen de woordenschat, de grammaticaregels en de idiomatische uitdrukkingen aan de orde. Je krijgt de gelegenheid stap voor stap de taal onder de knie te krijgen. De kennis die je met deze cursus Indonesisch opdoet, stelt je in staat zowel mondeling als schriftelijk de taal te gebruiken.

Stuur je huiswerk op naar je docent

Tijdens de cursus Indonesisch kun je behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. De docent voorziet eventuele onjuistheden of onvolkomenheden in je uitspraak direct van commentaar. De volledige tekst van de lessen staat op cd’s. Je kunt dus de cursus Indonesisch volgen waar je maar wilt!

Complete woordenlijst

De cursus Indonesisch bestaat uit 17 lessen en 2 cd’s. Daarnaast ontvang je een complete woordenlijst van alle woorden die in de cursus voorkomen in Nederlands-Indonesisch en Indonesisch-Nederlands.

Toelating

Een vooropleiding is niet noodzakelijk voor de cursus Indonesisch

Om de cursus Indonesisch te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Indonesisch.

Examen

Certificaat na afronding van de cursus Indonesisch

Na voltooiing van deze cursus kun je een waardevol certificaat aanvragen waarop vermeld staat dat je de cursus Indonesisch hebt gevolgd. Dit kost € 35,- (incl. administratie- en portokosten).

Studieduur & lesgeld

Indonesisch voor beginners 8108

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 55,01 € 36,68 € 27,51
Nu met 50% korting € 27,51 € 18,34 € 13,76
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 3 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Indonesisch voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Indonesisch voor beginners
3.5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik ben nog niet zo lang begonnen maar ik vind het erg leuk. Ik krijg veel feedback van mijn mentor en ik snap wat er van mij verwacht wordt.

Goede ervaring. Het lesmateriaal is overzichtelijk; de stof wordt goed uitgelegd; het contact met de docent is goed en het lesmateriaal is van goede kwaliteit.

Bekijk alle ervaringen