Managementopleidingen NTI derde van Nederland

In het jaarlijkse onderzoek van Management Team naar de kwaliteit van managementopleidingen in Nederland zijn de opleidingen van Hogeschool NTI als derde beoordeeld.

Het managementtijdschrift MT voert jaarlijks een onderzoek uit onder managers over hun laatste managementopleiding. In totaal werden er dit jaar 22 opleidingen getoetst. Als best scoorde Rotterdam Business School met een gemiddelde van 8,62 op de voet gevolgd door TSM met een 8,54 en Hogeschool NTI met een 8,50.

NTI trots op mooi resultaat

Hogeschool NTI biedt blended learning aan, een combinatie van e-learning en klassikaal onderwijs. De klassikale managementopleidingen van het NTI scoren beter dan de meeste reguliere aanbieders van klassikaal onderwijs en beter dan alle andere aanbieders van afstandsonderwijs. "Fantastisch dat de Hogeschool NTI zo’n topbeoordeling heeft, we laten bijna alle gerenommeerde en vaak duurdere opleiders achter ons als het gaat om waarderingscijfers van studenten" zegt Jeffrey van Zaalen, Business Unit Manager van Hogeschool NTI.

Lees meer over dit onderzoek op onze Blog-pagina