Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Groei door in je werk als beveiliger

Heb je het diploma beveiliger op zak en wil je een stapje hoger? Als coördinator beveiliging stuur jij een team beveiligers aan, los je problemen op en ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en opdrachtgevers. Tijdens de opleiding word je klaargestoomd voor de vier examens Coördinator beveiliging van de SVPB. Je maakt kennis met wetten waarmee je als coördinator beveiliging te maken kunt krijgen en doet kennis op over risico’s en risicobeperking. Enthousiast? Lees snel verder!

Voor wie?

Wil jij doorgroeien in je werk als beveiliger? Heb jij het diploma beveiliger gehaald, maar wil of kan je niet direct de volledige MBO-opleiding Coördinator beveiliging (niveau 3) volgen? Dan is Certificaat Beveiliging C perfect voor jou. Na afloop van de opleiding heb je de theoretische kennis in huis die je als coördinator beveiliging nodig hebt. Na succesvolle afronding van de SVPB-examens ontvang je het branchecertificaat en kan je vrijstellingen krijgen voor de volledige MBO Coördinator beveiliging.

Online leeromgeving

Bij NTI studeer je in een online leeromgeving. Hierin kun je onder andere oefenopgaven maken en een actueel overzicht zien van je cijfers, examens en eventuele praktijkdagen. Je vindt er alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren.

Inclusief lesmateriaal

Bij de opleiding Certificaat Beveiliging C is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken. Je ontvangt ook een studiehandleiding, waarin precies staat wat je moet doen. Gemakkelijker kan niet!

Inhoud

Wat leer ik tijdens Certificaat Beveiliging C?

Tijdens de vakopleiding Certificaat Beveiliging C leer je alle theoretische kennis die een coördinator beveiliging nodig heeft in zijn werk. Je leert hoe je onveilige en ongezonde situaties kunt herkennen en kunt handelen naar aanleiding hiervan. Je maakt kennis met de wetten die van belang zijn voor een coördinator beveiliging. Ook leer je risico’s herkennen en beperken. Met alle kennis die je opdoet kun jij ervoor zorgen dat een object goed beveiligd wordt. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

 • Security & digital awareness
 • Vormen van agressie en conflicten
 • Veiligheidsplan
 • Reële risico’s formuleren

Voorbereiding op de theorie-examens

De vakopleiding Certificaat Beveiliging C is een theoretische opleiding. De benodigde vakkennis wordt behandeld om je optimaal voor te bereiden op de vier theorie-examens van SVPB:

 • Wettelijke kaders 3
 • Beveiliging van gebouwen 3
 • Veilig werken en dienstplanning 3
 • Rapportage

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de vakopleiding Certificaat Beveiliging C te volgen, heb je het diploma Beveiliger nodig of een door de SVPB daaraan gelijkgesteld diploma. 

Vragen? Bel ons gerust!

Heb je vragen over de opleiding Certificaat Beveiliging C? Heb je hulp nodig bij je studiekeuze of wil je graag persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact op met een van onze studieadviseurs.

Examen

Hoe rond ik de vakopleiding af?

Je rondt de vakopleiding Certificaat Beveiliging C af met 4 theorie-examens, die afgenomen worden door de SVPB. Als je de examens met een voldoende hebt afgesloten, ontvang je het branche-erkende certificaat Beveiliging C van de SVPB. Voor meer informatie over de examenkosten verwijzen wij je graag naar de website van de SVPB.

Doorstromen na de vakopleiding

De MBO-opleiding Coördinator beveiliging sluit goed aan op deze vakopleiding. Heb je het certificaat Beveiliging C gehaald, dan kun je doorstromen naar deze MBO-opleiding. Je krijgt dan vrijstelling voor de theorie-examens die je al hebt behaald.

Beroepen

Wat doet een coördinator beveiliging?

Tijdens de vakopleiding Certificaat Beveiliging C wordt alle vakinhoudelijke theorie behandeld die je als toekomstig coördinator beveiliging nodig hebt. Als coördinator stuur je een team beveiligers aan en rapporteer je aan je leidinggevende. Je controleert veiligheidsplannen en meldt veranderingen die gevolgen hebben voor de wijze van beveiligen. Als coördinator moet je goed kunnen organiseren. Je zal regelmatig oplossingen moeten bedenken en snelle beslissingen nemen. 

Studieduur & lesgeld

Je betaalt alleen lesgeld en examenkosten

Bij NTI betaal je geen kosten voor studiemateriaal, afstuderen en reprorecht. Wij hanteren een all-in concept. Hierdoor ben jij bij ons een stuk voordeliger uit dan bij reguliere mbo-instellingen. Vergelijk de totale kosten van onze erkende opleidingen maar eens met die van andere opleiders. Dan zie je dat het NTI MBO-College ook financieel de beste keuze is.

Certificaat Beveiliging C 5463

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 83,50
Nu met 25% korting € 62,63
 • Inschrijfgeld en dossiervorming € 50,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is het aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij Rituals producten, een blender, grill, of liever kaartjes voor de bioscoop

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2018 ontvang je € 91,39 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.2