De snelste weg naar een baan in de kinderopvang

Binnen de kinderopvang is een nieuwe wet, de wet IKK, van kracht. Doel hiervan is om de kwaliteit binnen de kinderopvang te verhogen en meer aandacht te hebben voor de ontwikkeling van kinderen.

Onderdeel van de wet zijn nieuwe opleidingseisen voor medewerkers in de kinderopvang en een nieuwe verplichte functie: de Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach. NTI speelt in op de actuele ontwikkelingen met een passende, branche-erkende, opleiding voor deze nieuwe functie: Kort HBO-programma Pedagogisch Beleidsmedewerker en Coach

basisopleiding pedagogische medewerker kinderopvangDit voordelige programma kun je al in 6 maanden afronden en is specifiek ontwikkeld op basis van de vereisten vastgesteld door het Overleg Arbeidsvoorwaarden Kinderopvang (OAK) en is door het OAK erkend. Zo voldoe je in korte tijd aan de kwalificatie-eis voor deze veelgevraagde functie in de kinderopvang. Je wordt tijdens de opleiding perfect voorbereid om in de praktijk aan de slag te gaan.

Wil je aan de slag in de kinderopvang en ben je geïnteresseerd in pedagogisch beleid en coaching? En wil je je studie kunnen combineren met een drukke baan of privéleven? Dan is het Kort HBO-programma Pedagogisch Beleidsmedewerker en Coach van NTI een echte must!

Lees meer over de opleiding