Aanmelden kan ook na 1 mei!

Alle studenten die komend collegejaar (2014 – 2015) willen starten met een wettelijk erkende bacheloropleiding bij een reguliere hogeschool zijn verplicht zich vóór 1 mei 2014 aan te melden via Studielink. Studenten die zich na 1 mei 2014 aanmelden kunnen door de onderwijsinstelling worden geweigerd.

Vanaf dit jaar hebben onderwijsinstellingen de mogelijkheid om studenten verplicht deel te laten nemen aan de studiekeuzecheck, evenals het stellen van aanvullende toelatingseisen. Deze twee maatregelen zijn door de overheid ingevoerd om studenten te stimuleren op tijd na te denken over het maken van de juiste studiekeuze.

Elke dag starten bij Hogeschool NTI

Bij het NTI ben je niet gebonden aan de aanmeldingsdeadline van 1 mei. Je kunt namelijk elke dag starten met de opleiding van jouw keuze. Ook bij de bacheloropleidingen van Hogeschool NTI gelden er toelatingseisen, deze vind je op de opleidingspagina van jouw keuze. Voldoe je niet aan de toelatingseisen? Je kunt dan deelnemen aan de toelatingstoets of starten met het oriëntatietraject van de opleiding.

Op de website van het NTI vind je een gratis studiekeuzetest waarmee je een indicatie voor een passende studie kunt vinden. Wil je na het maken van de test jouw studiemogelijkheden bespreken? Onze studieadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze!

Studiekeuzetest maken Persoonlijk studieadvies aanvragen