Wall of Fame: de succesverhalen van onze studenten

Pssst, heb je al een kijkje genomen op onze Wall of Fame? De Wall of Fame is een verzamelplaats voor succesverhalen van NTI-studenten. Wij zetten onze studenten graag in de spotlight, omdat het échte doorzetters zijn, vol motivatie. Zij volgen hun dromen, zetten stappen, en nemen de regie in eigen handen. En dat mag gevierd worden!

Wij zijn trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn alles behalve doorsnee studenten. Integendeel, het zijn gedreven duizendpoten die een studie volgen naast hun volle leven; hun baan, hobby, gezin en vrienden. Ze bewandelen hun eigen weg en studeren op buitengewone momenten en plekken, zoals in de sportkleedkamer of in het buitenland. Op onze Wall of Fame kun je hun inspirerende verhalen lezen. Nieuwsgierig?

Bekijk de Wall of Fame

Nieuw op de Wall of Fame: Wij zijn trots op Sara

Geïnspireerd door haar vriend die werkt als beveiliger, volgt Sara de opleiding Beveiliging. Deze stoere dame is constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze is een bezige bij en wilt blijven leren en groeien. In de toekomst hoopt ze haar functie in het onderwijs te kunnen verenigen met het beveiligingswerk. Wat een mooi doel!

Wil jij ook op onze Wall of Fame?

Wij zijn altijd opzoek naar studenten die het leuk vinden om hun verhaal te vertellen op onze Wall of Fame. Wil jij ook graag jouw studieverhaal met ons delen? Deze plaatsen we dan op onze website en social media kanalen (uiteraard in overleg), samen met een leuke foto van jou. Als bedankje ontvang je een bol.com cadeaubon ter waarde van 25 euro!

Enthousiast? Stuur een mailtje naar influencer@nti.nl en beantwoord de volgende vragen!

• Kan je kort wat over jezelf vertellen?

• Welke opleiding volg je?

• Waarom heb jij deze opleiding gekozen?

• Wat motiveert jou om te blijven leren?

• Hoe zie jij jouw toekomst voor je?

• Hoe ziet jouw leven eruit naast jouw opleiding?

• Kun je twee foto's van jezelf meesturen?