Wall of fame

#1 #2

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken...

Zij gaan er voor

Het zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval. 

Op de Wall of Fame zetten we ze graag in de spotlights.

Grondwerkster Iris bouwt aan een toekomst in de zorg

Studente Iris werkt in een typische ‘mannenwereld’: de bouw. Daarnaast laat ze zich omscholen tot Verzorgende IG, een groter contrast bestaat haast niet!

Lees meer

Moeder, docent én student – doe het Cindy maar eens na!

Cindy is niet alleen docent, maar ook nog eens moeder, coach én student. Ze volgde de hbo master Toegepaste Psychologie bij NTI.

Lees meer

Sven gaat voor goud: in zijn studie én op de atletiekbaan

De Olympische Spelen in Parijs staan voor de deur, naast zijn training zit topsporter Sven met zijn neus in de boeken.

Lees meer

Studeren en ondernemen: een goede combinatie!

Koen wist al op jonge leeftijd dat hij later ondernemer wilde worden. Hij vertelt ons hoe zijn hbo-studie hem hielp bij het starten van zijn bedrijven.

Lees meer

Alewijn – HBO Bachelor Toegepaste Psychologie

Waar een wil is is een weg!

Met de opleiding Toegepaste Psychologie maakt de 62-jarige Alewijn een nieuwe start in zijn, zoals hij het zelf noemt, ‘nieuwe leven’.

Zonder mbo-diploma aan de slag als tandartsassistent

Charlotte kreeg het voor elkaar om vlakbij huis een nieuwe baan inclusief opleiding te vinden. Ze mocht direct aan de slag!

Lees meer

Doorzetter Femke maakt haar eigen succes

Student Femke, ondernemer in spé, heeft haar diploma in de pocket. Wij zijn trots!

Lees meer

De carrièreswitch van student Bo

Bo gooide het roer om en koos voor een nieuwe opleiding. En dat náást haar gezin, een baan én verhuizing.

Lees meer

Valerie - HBO Bachelor Voeding en diëtetiek

Mijn interesse in voeding bleef altijd prikkelen

Valerie besloot de sprong in het diepe te wagen en zich te laten omscholen. Ze is nu op het juiste pad beland.

Inspirator Lily weet wat ze wil en maakt het waar

Student Lily combineert haar IT-baan en werk als schrijfster met een opleiding tot Counselor.

Lees meer

Profvoetbalster Nadine Noordam zit nooit stil

Ze heeft een mooie carrière als profvoetbalster bij Ajax, organiseert kinderfeestjes én ze doet een studie HBO Bachelor ernaast. 

Lees meer

Leonie gaat voor haar droombaan, haar motivatie is enorm

Het leek een onmogelijke opgave om een studie naast mijn al drukke leven te gaan volgen, maar het lukt!

Lees meer

Student Hans: Volg je hart en blijf altijd leren

Van je hobby je beroep maken is een dappere beslissing. Hans waagde de sprong en geniet volop van al het nieuws dat hij leert.

Lees meer

Claudia – Onderwijsassistent Niveau 4

Het is ontzettend leuk om mijn horizon verder te verbreden

Ik vond het best een stap om weer een studie op te pakken, maar ben heel blij dat ik deze genomen heb. Claudia: Ga je dromen achterna en doen wat je echt leuk vindt!

Dennis ging voor zijn eigen geluk en liet zich omscholen

Dennis is bijna klaar met zijn opleiding Interieuradviseur en kan niet wachten om zelf aan de slag te gaan!

Lees meer

Profvoetbalster Jill studeert vanuit het buitenland

Ook buiten Nederland kan je gewoon je hbo-bachelor in het Nederlands behalen. Dat bewijst Jill, hbo-student én profvoetbalster.

Lees meer

‘Ik ben héél erg trots op mezelf.’

Als je lang niet gestudeerd hebt is het best lastig om weer met een studie te starten. Student Fatma, moeder van twee en manager in de kinderopvang, worstelde hier ook mee. Toch waagde ze de sprong.

Lees meer

Heleen - Doktersassistente niveau 4

'Ik ga vol vertrouwen de volgende uitdaging aan!’

Na een hectische periode waagt Heleen de sprong in het diepe. Ze maakt een carrièreswitch naar doktersassistente en is enorm trots op zichzelf: ‘Ik heb echt energie gekregen van de opleiding en de leraren, ik voel dat ik de juiste keuze heb gemaakt.'

Student Wendy weet nu wat haar echt gelukkig maakt

Ze had een drukke agenda en was gefocust op alles en iedereen, maar vergat één ding: zichzelf. Na een burn-out vond ze de cursus Persoonlijke groei en leerde zichzelf kennen.

Lees meer

Apoline over haar carrièremove en studeren met STAP-budget

Student Apoline switchte van office manager naar zelfstandig Loopbaancoach. Met het STAP-budget volgt ze nu voordelig een studie in haar vakgebied.

Lees meer

Dana Foederer: “Ik ben geen psycholoog op het veld hoor”

Topvoetbalster Dana gaat als een speer en kreeg het zelfs voor elkaar om twee jaar studie in anderhalf jaar tijd af te ronden. Een druk leven dus voor deze 19-jarige middenvelder, waarbij ze al snel op eigen benen moest leren staan.

Lees meer

Leon – HBO Bachelor Toegepaste Psychologie

Van waarde zijn voor cliënten vind ik heel fijn

Carrièreman Leon liet zich omscholen van manager naar begeleider in de GGZ. En daar krijgt hij veel positieve reacties op.

Johnny: Van achterstandswijk naar twee diploma's op zak

Van opgroeien in een probleemgezin en wonen in een achterstandswijk naar het behalen van twee diploma's. Johnny is een echte doorzetter!

Lees meer

Danny – Master of Business Administration (MBA)

Danny reist de hele wereld over

Nu woont hij in de VS met zijn gezin. De MBA gaat hem daar helpen om het geleerde in de praktijk te brengen.

Mauwia kiest voor de weg naar de advocatuur

Toen ze erachter kwam dat de politieopleiding toch niet bij haar paste, ging ze opzoek naar iets anders in die hoek. Ze besloot de flexibele HBO Bachelor Rechten te volgen bij NTI, waardoor ze op elk moment kon starten.

Lees meer

'Hogerop komen als je een gezin hebt: het kan gewoon!'

Erin heeft een drukke baan, een uit de hand gelopen hobby en is trotse moeder van 2 kinderen. Voor anderen is het ouderschap misschien een reden om je carrière op een lager pitje te zetten, maar dit geldt zeker niet voor Erin! 

Lees meer

'Een studie is niet echt mijn ding, maar met mijn teamgenoten studeren motiveert echt.'

Als Oranjespeler is Samantha vaak druk in de weer. Maar haar volle agenda weerhoudt haar er niet van om te beginnen met een opleiding HBO Journalistiek! Ze begint opnieuw met studeren en volgt tegelijkertijd haar droom.

Lees meer

Marleen – Opleiding Weddingplanner

Er is niks mooiers dan de liefde vieren! 

Marleen volgt naast haar werkzaamheden als theaterdocent de opleiding Weddingplanner. Als ze straks klaar is met haar opleiding, zal ze haar kennis en ervaring gebruiken om onvergetelijke bruiloften te organiseren.

Thamar - HBO Arbeidspsychologie

Manager in de horeca én student Arbeidspsychologie

Als restaurantmanager geeft ze leiding aan ongeveer 60 mensen. Dit brengt wat uitdagingen met zich mee, maar Thamar weet haar team met veel enthousiasme aan te sturen. Dankzij haar opleiding Arbeidspsychologie begrijpt ze haar team nog beter!

Ines - MBO Dierenverzorging

Werken met dieren, de droom van Ines

Ines heeft een groot hart voor dieren en ziet zichzelf daarom ook in de toekomst werken met dieren. Dierenartsassistente of een eigen dierenpension lijken haar helemaal wat! Ze is van plan na haar opleiding nog verder te leren om zo haar dromen na te jagen.

Claire – HBO Toegepaste Psychologie

Vrijwilligerswerk op de zorgboerderij en studeren voor psycholoog

De 19-jarige Claire werkt als vrijwilligster op een zorgboerderij en combineert dit met haar studie HBO Toegepaste Psychologie. In de toekomst wil ze graag mensen helpen met haar kennis en ervaring.

Senaid – HBO Toegepaste Psychologie

Student Senaid blijft zich ontwikkelen

Senaid heeft voor de opleiding Toegepaste Psychologie gekozen omdat hij mensen super interessant vindt. Vooral ook de vraag: 'Wat motiveert ons, wat maakt ons gelukkig en wat niet?' Naast zijn baan bij het Ministerie van Volksgezondheid en sport wil hij zich door middel van zijn studie ook blijven ontwikkelen.

Amy - HBO Voeding en diëtetiek

Droomt van een eigen diëtistenpraktijk

Amy is een sportieve dame en gaat er graag op uit met een rondje fietsen, wandelen en fitness. Naast haar baan als doktersassistente zit ze al in het derde jaar van haar hbo-opleiding Voeding en diëtetiek. Haar droom is om een eigen praktijk te kunnen beginnen!

Aukje - MBO Onderwijsassistent

De Friese Aukje laat zich omscholen tot Onderwijsassistente!

Elke ochtend om 7.00 uur slaat zij haar studieboeken open en in de middag heeft ze tijd voor andere werkzaamheden. Ze kan niet wachten tot ze straks om 7.00 uur op haar fietsje richting een school zit met de knutselwerkjes van de kinderen in haar tas!

Hosai – Apothekersassistent

Doorzetter Hosai heeft het papiertje op zak.

Ze is ongelofelijk trots op zichzelf en is nu weer een stukje dichter bij haar droom. Niets kan haar tegenhouden, ze wil graag mensen helpen, daar gaat ze voor.

Marien - Webdesign

Ik wil blijven leren, omdat dat me het gevoel geeft dat ik leef!

Marien wil zich als tekstschrijver graag verder ontwikkelen en volgt daarom de studie Webdesign Plus. Ze wil graag leren hoe je websites kan bouwen en vorm kan geven. 'Ik wil blijven leren, omdat dat me het gevoel geeft dat ik leef! Het geeft mij energie, voldoening en zelfvertrouwen.'

Ezra - HBO Pedagogiek

Ambitieuze Ezra duikt dieper in de wereld van kinderen

Ezra heeft een passie voor golfsurfen en schrijven. Ze heeft musicals, kinderliedjes en een boek geschreven. Momenteel studeert ze Pedagogiek op hbo-niveau om haar expertise te verdiepen en toe te passen in haar werk met kinderen. Ezra hoopt in de toekomst een gezinshuis te starten voor pleegkinderen.

 

Wieke – Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Wieke gaat een nieuw avontuur aan

Wieke, een moeder van  twee kinderen met een onstuitbare ambitie, besluit het roer om te gooien na jaren van toewijding in de detailhandel. Ze zet de eerste stappen in de Pedagogiek en straalt van enthousiasme. Wieke: ‘Studeren bij NTI is ideaal in combinatie met mijn drukke gezinsleven. Het voelt geweldig om deze nieuwe uitdaging aan te gaan!

Doe het haar maar na: Yentle is ondernemer én student

Bij het opzetten van een bedrijf komt een heleboel kijken, en daar weet ambitieuze Yentle alles van. Om die reden is ze begonnen met een opleiding bij NTI. Yentle: 'Ik merk nu al dat het nog beter gaat met mijn bedrijf!'

Lees meer

Miranda is nooit uitgeleerd, en blijft zichzelf uitdagen

Hoewel Miranda barst van de juridische kennis en ervaring, is ze nooit uitgeleerd. Integendeel, ze duikt vol enthousiasme opnieuw in de boeken!

Lees meer

Michelle - HBO Toegepaste Psychologie

Michelle: 'Ik houd van mensen en wil ze in hun kracht zetten!'

Michelle heeft één absolute missie: het maatschappelijk taboe rond psychologische stoornissen en beperkingen doorbreken. Met vastberadenheid studeert ze Toegepaste Psychologie bij NTI, en dat terwijl ze al twee MBO-diploma’s op zak heeft. Maar hier houdt het niet op. Voor de toekomst heeft Michelle haar zinnen gezet op een vervolgstudie, het liefst in de richting van criminologie of forensische psychologie. Michelle: "Ik ben dol op thuisstudies, en ik denk dat ik daarom nooit écht ga stoppen met studeren." Of ze gedreven is? Zonder twijfel!

Mahayla - HBO Pedagogiek

Mahayla zet vastberaden koers naar succes

Artistieke Mahayla dicht, tekent, en schildert erop los. Daarnaast heeft ze een grote passie voor kinderen en een diepgaand begrip voor hun leefwereld. Enthousiast studeert ze HBO Pedagogiek. Mahayla: "In de toekomst wil ik kinderen met autisme kunnen ondersteunen en begeleiden. Ik wil onze samenleving toegankelijker voor hen maken, en hun hulp bieden waar nodig!"

Sara - Beveiliger 2

Stoere Sara begint aan Beveiliging

Geïnspireerd door haar vriend die werkt als beveiliger, volgt Sara de opleiding Beveiliging van NTI. Ondanks haar fulltimebaan, is deze stoere dame constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze is een bezige bij en wilt blijven leren en groeien. In de toekomst hoopt ze haar functie in het onderwijs te kunnen verenigen met het beveiligingswerk. Wat een mooi doel!

Marente jaagt op succes: in de boeken én op de tennisbaan

Proftennisser Marente barst van de energie en motivatie. Ondanks haar strakke schema, slaagt ze erin haar studie goed bij te benen.

Lees meer

Derryl werkt vastberaden toe naar zijn stip aan de horizon

Derryl is zonder twijfel een bezige bij. Het ene moment vervult hij zijn rol als toegewijde vader van drie kinderen, het andere moment jongleert hij met een fulltime baan als vuilnisman en zijn opleiding bij NTI. Derryl: 'Ik heb een heldere stip aan de horizon en daar werk ik naartoe.'

Lees meer

Lindsey - HBO Bachelor MWD

Leven lang leren past perfect bij Lindsey

Moeder en net afgestudeerd als HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening duikt ze alweer in de boeken voor een cursus Italiaans!

Een nieuw land, een nieuw hoofdstuk voor Janda

Na haar verhuizing naar Nederland maakt Janda een dappere keuze: ze maakt een radicale carrièreswitch.

Lees meer