ElisabethStudent Elisabeth is besmet met het huwelijksvirus en wil als trouwambtenaar de bruidsparen graag een volledig trouwpakket kunnen aanbieden. Om dat professioneel te doen volgt ze nu een opleiding bij NTI die haar daar bij helpt.  

Welke opleiding volg je?
Ik volg de vakopleiding weddingplanner.

Hoe ver ben je nu met de opleiding?
Ik ben bijna aan het einde van de opleiding.

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?
Ik ben beëdigd trouwambtenaar in de Gemeente Velsen. Ik mag aanstaande bruidsparen in Velsen trouwen maar ook in de rest van Nederland en daar buiten. Nadat ik aardig wat huwelijken had gesloten, begon bij mij het idee te groeien dat het mij ontzettend leuk lijkt om het aanstaande bruidspaar een volledig trouwpakket van A tot Z te kunnen aanbieden met mijn bedrijf The Happy Babs. Een huwelijk organiseren is niet zomaar iets wat je doet en daarom wilde ik het professioneel en goed aanpakken en heb ik voor de Vakopleiding Weddingplanner van de NTI gekozen. Deze opleiding wordt gegeven door Vivian ter Huurne van het Bruidsmeisje, iemand uit de praktijk en dat is handig bij zo’n opleiding. 

Wat vind jij zo mooi aan trouwerijen?
Ik was vroeger nooit van het trouwen, maar sinds ik trouwambtenaar ben, ben ik besmet met het huwelijksvirus. Ik geniet van het aanstaande bruidspaar en de liefde die zij uitstralen, de familieleden die deze vreugde delen. Het gehele plaatje vind ik mooi.

Wat voor soort bruiloft zou je het liefst willen organiseren?
Ik zou heel graag een Toscaanse bruiloft willen organiseren. Ik spreek vloeiend Italiaans en geniet graag van het Italiaanse leven. La Dolce Vita, een prachtige ontspannen huwelijksceremonie ergens op een heuvel en aansluitend lekker uitgebreid eten in de schaduw onder de druivenranken aan lange tafels met heerlijke gerechten, lekkere wijn en mooie muziek.

Wat ga je doen met je opleiding als je klaar bent?
Als ik klaar ben met de opleiding ga ik mij nog meer bezig houden met het promoten van mijn bedrijf, The Happy Babs.

Hoe ziet jouw ideale baan eruit?
Mijn ideale baan...is de baan waar ik mijn ziel en zaligheid in kan leggen.

Volg ons op Instagram

Klik hier

Heb je een vaste plek waar je aan het studeren bent? Hoe ziet jouw studeerplek eruit?
Ik studeer graag in een ruimte waar wel wat gebeurd, bij ons is dat de huiskamer. De ene keer zit ik aan de eettafel en de andere keer op de bank. Mij studeerplek is netjes en geordend.

Heb je een vast dagritme, of ziet bij jou iedere dag er anders uit?
Ik heb een vaste fulltime baan en daardoor ook een vast dagritme.

Hoe motiveer jij jezelf om te gaan studeren?
Voor deze studie is het niet nodig om mezelf te motiveren. Het is zo een ontzettende leuke opleiding dat het helemaal geen opgave is om er mee bezig te zijn.

Hoe ervaar je het flexibel studeren van NTI?
Fantastisch! Je doet het waar en wanneer je wilt, en dat is erg prettig als je fulltime werkt.

Zitten er voordelen aan dat je nu (tijdens corona) bij NTI studeert?
Nee in mijn geval niet, eerder nadelen. De praktijkdagen zijn hierdoor digitaal.

Welk van de volgende types ben jij? Chaoot, Ochtendmens, Nachtbraker, Carrièretijger, Master, Dromer, Boekenwurm of Party animal?
Ik ben niet echt één van deze types, ik ben in ieder geval een ochtendmens, heerlijk lekker vroeg opstaan en dan lekker genieten van de ochtendrust en de opkomende zon. Ik ben ook een dromer die op zijn tijd van een knalfuif houdt.


 


Benieuwd naar de opleiding van Elisabeth?

Bekijk de vakopleiding Weddingplanner