Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Leer sierletters maken in een handomdraai

Handlettering is helemaal hip! Van posters en kaarten met quotes tot de krijtborden bij de plaatselijke winkeliers en de menu’s in restaurants: overal zijn de sierlijke letters terug te vinden. Handletteren is een combinatie van schrijven en tekenen met de bedoeling woorden, quotes of gerechten zo mooi mogelijk weer te geven. In deze cursus Handlettering leer jij de fijne kneepjes van het vak. Met pen en papier creëer jij binnen no time een uniek, vrolijk en persoonlijk ontwerp! Lees snel verder en kom alles te weten over de cursus Handlettering.

Is deze cursus iets voor mij?

Ben jij graag creatief bezig? Wil jij zelf kaarten met mooie quotes creëren of uitnodigingen en menukaarten met sierletters maken? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Na afloop van de cursus weet jij vrienden en familie te verrassen met de mooiste creaties.

In samenwerking met Letterhand

Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met Letterhand, de studio voor ontwerp en handmatige belettering. Letterhand ontwerpt onder andere voor Dille&Kamille, Flow Magazine en beletterde de muren en ramen van onder andere de Kunsthal Rotterdam en Taalunie. 

Inhoud

Wat leer ik?

Tijdens de cursus Handlettering leer je alles over het maken van sierletters en is er genoeg ruimte om te oefenen. Je gaat letters tekenen met potlood en fineliner. Ook maak je kleine illustraties ter decoratie zoals banners, bloemen en frames. Daarnaast experimenteer je met letters en kleuren.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • De materialen
  • Vingeroefeningen
  • Alles over letters
  • Hoe maak je letters
  • Woordbeelden
  • Decoratie
  • Compositie

Inclusief praktijkdag

Tijdens deze cursus volg jij een gratis praktijkbijeenkomst. Tijdens de praktijkbijeenkomst ontmoet je je medestudenten en krijg je les van een expert. Je leert de fijne kneepjes van het handletteren. Waar ben je thuis tegenaan gelopen en zou je nog eens extra willen oefenen? Inspireer jezelf en je medestudenten tijdens deze creatieve dag!

Inclusief werkboek

Geweldig natuurlijk, zo’n online leeromgeving, maar je wilt soms ook gewoon met pen en papier aan de slag. Bij NTI is je lesgeld inclusief een inspirerend werkboek. Je betaalt dus niets extra en bespaart hierdoor veel geld. 

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de cursus Handlettering is geen speciale voorkennis of vooropleiding nodig. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Gedurende je cursus sta je er ook niet alleen voor. Een ervaren docent beantwoordt al jouw vragen.

Examen

Studieduur & lesgeld

Handlettering 1494

Studietempo in maanden 2 Maanden 4 Maanden * 6 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 238,00 € 119,00 € 79,50
Nu met 50% korting € 119,00 € 59,50 € 39,75
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Handlettering, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.3