Gedrag en Maatschappij

86 opleidingen en cursussen gevonden in Gedrag en Maatschappij
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (14) HBO Associate degrees (2) HBO-programma's (8) Korte HBO-programma's (34) Post-HBO (2) Volledige MBO-opleidingen (3) Basisopleidingen (3) Beroepsopleidingen (5) Cursussen (4) Staatsexamens (6)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Toegepaste psychologie nvao ook Klassikaal
Wil jij HBO Toegepaste Psychologie studeren? Dat kan op jouw moment bij NTI! Waar en wanneer jij wilt. Wil je een gratis studiegids of proefles ontvangen?
36 maanden Vanaf € 139,05 p/m
HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) nvao ook Klassikaal
Haal je bachelor of Social Work bij NTI en kies voor de NVAO-geaccrediteerde HBO-Maatschappelijk Werk en Dienstverlening! Start vandaag nog!
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie voltijd nvao ook Klassikaal
Psycholoog worden? Schrijf je dan in voor de NTI HBO-opleiding Psychologie Voltijd. Bij NTI kun jij studeren op jouw moment. Gratis studiegids ontvangen?
48 maanden Vanaf € 259,50 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) nvao ook Klassikaal
Met de HBO SPH opleiding bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Het is makkelijk te combineren met je werk. Behaal je Bachelor of Social Work!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao ook Klassikaal
HBO SPH - Jeugdzorgwerker leidt jou op tot een professional in de jeugdzorg. Je behaalt een bachelordiploma in 3/4 jaar. Vraag nu de gratis studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
Toon nog 9 HBO Bachelor opleidingen

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Jeugdwerker nvao
Bij Hogeschool NTI word je opgeleid voor diverse beroepsgroepen binnen het werkveld van de jeugdzorg. Enthousiast? Ontvang de gratis studiegids of proefles
24 maanden Vanaf € 179,50 p/m
Associate degree Kinderopvang nvao
De Associate degree Kinderopvang leert je kinderen, jeugdigen en opvoeders begeleiden. Je hebt daarnaast een adviserende rol bij opvoedingsvraagstukken.
24 maanden Vanaf € 179,50 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Pedagogiek
Wil jij je in 6 maanden oriënteren op pedagogiek? Volg dan het HBO-programma Pedagogiek van Hogeschool NTI!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Social work
Wil jij je verdiepen in het beroep van social worker? Volg dan het HBO-programma Social Work van NTI. Al binnen 6 maanden behaal jij een certificaat!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Psychologie op de werkvloer
Wil jij meer weten over organisatiepsychologie, gedragsverandering en gezondheidspsychologie? Volg het HBO-programma Psychologie op de werkvloer van NTI!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders
HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders: help kinderen en ouders in probleemsituaties. Inclusief leuke praktijkbijeenkomsten!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Jeugdwerker
Wil jij je verdiepen in de jeugdzorg? Volg het HBO-programma Jeugdwerker van NTI. In 6 maanden behaal jij een certificaat!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Toon nog 3 HBO-programma's

Korte HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Counseling en diversiteit Nieuw
Geïnteresseerd in hoe je mensen met verschillende achtergronden coacht? Start dan het korte hbo-programma (3 maanden) Counseling en diversiteit – NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Groepsdynamica
Wil jij je verdiepen in het gedrag van groepen? Dan is het korte HBO-programma Groepsdynamica van NTI iets voor jou! Behaal in 3 maanden je certificaat!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding in de counseling
Wil je werkzaam zijn als counselor, coach of hulpverlener? Start vandaag met de HBO-module Inleiding in de Counseling van Hogeschool NTI!
3 maanden Vanaf € 175,00 p/m
Kort HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
Leer in 3 maanden meer over de belangrijkste pedagogische stromingen! Volg het korte HBO-programma Inleiding in de pedagogiek. Vraag de studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind
Heb jij interesse in pedagogiek? Dan is het korte HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Toon nog 29 Korte HBO-programma's

Post-HBO

Studieduur Lesgeld
Post HBO Filosofie
Ben jij geïnteresseerd in Filosofie? Dan is Post HBO Filosofie van NTI iets voor jou! Vraag de gratis studiegids aan.
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Post HBO Verlies en rouwbegeleiding
Wil jij rouwenden leren begeleiden? Dan is Post HBO Verlies en rouwbegeleiding van NTI iets voor jou. Schrijf je vandaag nog in en start morgen al!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener
Wil je een sociaal maatschappelijke dienstverlener opleiding volgen? Dat kan bij NTI! Binnen 2 jaar heb jij je MBO-diploma. Geen vooropleiding vereist.
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 34,17 p/m
MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) ook Klassikaal
Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Volg dan de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 64,50 p/m
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
Met de erkende diploma 'MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4' op zak kun je aan de slag bij o.a. een kinderdagverblijf. Je kunt elke dag starten! Nu met korting!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 43,34 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang
Met de Basisopleiding SPW Kinderopvang leer je alle theorie van de volledige MBO-opleiding van het NTI. Start vandaag nog en studeer op je eigen manier.
6 maanden Vanaf € 162,50 p/m
Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
Wil je persoonlijk begeleider van specifieke doelgroepen worden? Start met deze opleiding. Geen stage en geen vooropleiding nodig! Lees meer.
6 maanden Vanaf € 162,50 p/m
Basisopleiding Sociaal maatschappelijk dienstverlener
Na de basisopleiding Sociaal maatschappelijk dienstverlener kun jij anderen helpen. Je kunt elke dag starten en er is geen vooropleiding vereist.
6 maanden Vanaf € 131,25 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Stresscounseling
Met de opleiding Stress counseling word je professioneel stresscounselor. Je kunt elke dag starten. Bekijk het programma of vraag de gratis studiegids aan.
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 72,44 p/m
Horecaportier
Wil je graag horecaportier worden bij bijvoorbeeld een discotheek, kroeg of café? Begin dan vandaag nog met de opleiding tot horecaportier bij het NTI!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 31,13 p/m
Bedrijfscounseling
Wil je professioneel bedrijfscounselor worden? Start dan met de opleiding Bedrijfscounseling en haal het branche-erkende diploma. Lees meer!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 72,44 p/m
Relatiecounseling
Help anderen met hun relaties en volg de opleiding Relatiecounseling. Geen vooropleiding vereist, dus schrijf je vandaag nog in met korting!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 72,44 p/m
Personal branding
De cursus Personal branding helpt jou in je loopbaan. Je vindt door Personal branding de juiste baan en je maakt gemakkelijker promotie. Start vandaag nog!
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 66,15 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Filosofie
Stilstaan bij de dingen die vanzelfsprekend zijn staat centraal in de uitgebreide cursus Filosofie van het NTI. Leer meer over filosofie en schrijf je in.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m
Algemene ontwikkeling
De NTI-cursus Algemene Ontwikkeling is voordelig en flexibel. Spijker in korte tijd je algemene kennis bij zodat je overal over mee kunt praten!
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 20,40 p/m
Politieke theorieën
Vind jij de politiek bijzonder interessant en wil je je hierin verdiepen? Kies voor de cursus Politieke theorieën van het NTI! Start vandaag nog.
6 maanden Vanaf € 41,73 p/m
Leren leidinggeven
Wil jij de basis leren van effectief leidinggeven? Start dan nu met de cursus Leren Leiden van het NTI. Vraag de gids aan en start vandaag nog!
6 maanden Vanaf € 73,50 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Scheikunde
Wil jij je goed voorbereiden op het HAVO staatsexamen Scheikunde? Met de cursus HAVO Scheikunde ben je goed voorbereid op het examen! Start vandaag nog!
3 of 8 maanden Vanaf € 29,00 p/m
HAVO Natuurkunde
Volg nu de HAVO Natuurkunde cursus en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt goed voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,00 p/m
HAVO Aardrijkskunde
Volg de cursus HAVO Aardrijkskunde bij NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,00 p/m
VWO Aardrijkskunde
Volg de cursus VWO Aardrijkskunde bij NTI en haal je VWO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m
VWO Natuurkunde
Volg nu de VWO Natuurkunde cursus bij NTI en haal je VWO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m
Toon nog 1 Staatsexamens