Onderwijs en Kinderen

Ben jij geïnteresseerd in onderwijs en opvoeding? Neem dan eens een kijkje bij alle opleidingen die wij aanbieden op dat gebied. Misschien ben je op zoek naar een cursus om je kinderen beter te leren begrijpen of misschien wil je van onderwijs en opvoeding je werk maken. Hoe dan ook: bij NTI vind je de onderwijs-opleiding die je zoekt. Ook omscholing naar het onderwijs is goed mogelijk bij ons. Start vandaag nog! 

51 opleidingen en cursussen gevonden in Onderwijs en Kinderen
Snel naar: HBO Masters (1) Masterprogramma's (1) HBO Bachelor opleidingen (1) HBO Associate degrees (2) HBO-programma's (11) Post HBO (1) HBO 21+ toets (1) Volledige MBO-opleidingen (3) MBO Basisopleidingen (3) MBO Keuzedelen (4) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (2) Cursussen (2) Staatsexamens (18)

HBO Masters

Studieduur Lesgeld
Master Onderwijskunde nvao
Volg de opleiding Onderwijskunde en behaal in 2 jaar de erkende mastertitel: Master of Education (MEd). Lees snel verder en vraag gratis de studiegids aan!
24 maanden Vanaf € 444,95 p/m

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Onderwijskunde
Verdiep je in een jaar op masterniveau in Onderwijskunde. Leer over didactiek, onderwijsmanagement en meer. Studeer in je eigen tempo bij NTI. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 409,95 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Pedagogiek nvao
Tijdens de opleiding Pedagogiek leer je kinderen en ouders adviseren, begeleiden en coachen. Interesse in deze verantwoordelijke rol? Doe de proefles!
36 maanden Vanaf € 224,95 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Jeugdwerker nvao
HBO Associate degree Jeugdwerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 249,95 p/m
Associate degree Kinderopvang nvao
HBO Kinderopvang studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Start vandaag nog en verdien je Associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 195,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders
De opleiding Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders, op hbo-niveau, geeft jou de kennis en skills om kinderen en hun verzorgers beter te helpen.
9 maanden Vanaf € 259,95 p/m
HBO-programma Begeleiden van kinderen en jongeren
Tijdens de korte opleiding Begeleiden van kinderen en jongeren ontwikkel je jouw kennis en skills om kinderen en jongeren optimaal te gaan begeleiden.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Pedagogiek en Ontwikkelingspsychologie in de kinderopvang Nieuw
Opleiding Pedagogiek en Ontwikkelingspsychologie in de kinderopvang, op hbo-niveau en te volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Doe ook mee!
6 maanden Vanaf € 269,95 p/m
HBO-programma Spelenderwijs leren Nieuw
Volg het programma HBO Spelenderwijs leren van NTI en ontdek alles over spelen en ontwikkelen. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Observeren en rapporteren Nieuw
Volg het programma HBO Observeren en rapporteren voor de pedagoog en ontdek alles over professioneel observeren in de pedagogiek. Op hbo-niveau!
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 6  HBO-programma's

Post HBO

Studieduur Lesgeld
Post HBO Remedial teaching
Post hbo-opleiding remedial teaching volgen in deeltijd? Wil jij je verdiepen op hbo-niveau? Ervaar FlexibelStuderen® en ga voor een post-hbo opleiding.
12 maanden Vanaf € 259,95 p/m

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 79,95

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Onderwijsassistent wettelijk erkend
Met de opleiding Onderwijsassistent leer je hoe je leerkrachten en kinderen het beste ondersteunt en ben je breed inzetbaar. Benieuwd? Doe een proefles!
24 maanden Vanaf € 94,95 p/m
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker wettelijk erkend
Wil jij als gespecialiseerd pedagogisch medewerker hét aanspreekpunt voor ouders zijn? Haal in 2 jaar een erkend MBO diploma. Doe snel onze proefles!
24 maanden Vanaf € 94,95 p/m
MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang wettelijk erkend
Ben jij van alle markten thuis en breng je kinderen graag iets bij? Volg dan de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang MBO 3. Volg een proefles!
24 maanden Vanaf € 79,95 p/m

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Onderwijsassistent
Op zoek naar een afwisselende baan, waarbij je met kinderen werkt? Ontdek de MBO Basisopleiding Onderwijsassistent. Vraag nu de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 124,95 p/m
MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang
Verdiep je met deze opleiding in slechts 6 tot 9 maanden in het beroep pedagogisch medewerker.
6 maanden Vanaf € 129,95 p/m
MBO Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
De opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI. Start vandaag nog met deze MBO Basisopleiding!
6 maanden Vanaf € 129,95 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering
Met dit erkende keuzedeel help je kinderen van 0 tot 12 jaar in hun leesontwikkeling. Maak kinderen enthousiast over lezen! Haal in 3 mnd. je certificaat.
3 maanden Vanaf € 224,95 p/m
MBO Keuzedeel Werken met baby’s
Met het erkende keuzedeel Werken met baby’s leer je in 3 maanden alles over de ontwikkeling en verzorging van 0- tot 2-jarigen. Studeer in je eigen tempo!
3 maanden Vanaf € 134,95 p/m
MBO Keuzedeel BSO 8 tot 12 jaar
Met deze cursus BSO leer jij in 3 maanden kinderen van 8 tot 12 jaar begeleiden op de BSO. Een mooie aanvulling op je cv. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 169,95 p/m
MBO Keuzedeel Gekwalificeerd nanny
Met de erkende MBO cursus Gekwalificeerd nanny leer je alles over het zorg dragen voor de dagelijkse gang van zaken rondom de kinderen binnen het gezin.
6 maanden Vanaf € 104,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 79,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Kindercoach
Wil jij als counselor of jongerenbegeleider graag kinderen helpen? Bij NTI volg je de opleiding Kindercoach geheel kosteloos met het STAP-budget!
6 maanden Vanaf € 104,95 p/m
E-learning
E-learning ontwikkelen op hbo-niveau. Het praktijkgerichte cursus E-learning leert je de verschillende aspecten van een kwalitatieve e-learning.
3 maanden Vanaf € 199,95 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kinderpsychologie
Krijg met de cursus Kinderpsychologie inzicht in het gedrag van kinderen. Bij NTI volg je deze cursus geheel kosteloos met het STAP-budget!
8 maanden Vanaf € 34,95 p/m
Opvoeden
De cursus Opvoeden leert je hoe je kunt omgaan met het gedrag van kinderen. Wil je weten hoe je eventuele opvoedproblemen kunt aanpakken? Start bij NTI.
6 maanden Vanaf € 69,95 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
VWO (losse vakken)
De VWO (losse vakken) cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 79,95 p/m
HAVO (losse vakken)
De HAVO (losse vakken) cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
HAVO Biologie
De examentraining Biologie HAVO stoomt je klaar voor het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
HAVO Scheikunde
De HAVO Scheikunde cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
HAVO Wiskunde B
De examentraining Wiskunde B HAVO stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de examenvakken in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 84,95 p/m
Toon nog 13  Staatsexamens