Onderwijs en Kinderen

Ben jij geïnteresseerd in onderwijs en opvoeding? Neem dan eens een kijkje bij alle opleidingen die wij aanbieden op dat gebied. Misschien ben je op zoek naar een cursus om je kinderen beter te leren begrijpen of misschien wil je van onderwijs en opvoeding je werk maken. Hoe dan ook: bij het NTI vind je de onderwijs-opleiding die je zoekt. Start vandaag nog!

29 opleidingen en cursussen gevonden in Onderwijs en Kinderen
Snel naar: Masters (1) HBO Bachelor opleidingen (3) HBO Associate degrees (2) HBO-programma's (3) Korte HBO-programma's (5) Volledige MBO-opleidingen (3) Basisopleidingen (2) Beroepsopleidingen (3) Cursussen (3) Staatsexamens (2)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master Onderwijskunde nvao Nieuw
Volg de opleiding Onderwijskunde en behaal in 2 jaar de erkende mastertitel: Master of Education (MEd). Lees snel verder en vraag gratis de studiegids aan!
24 maanden Vanaf € 269,50 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Pedagogiek nvao ook Klassikaal
Pedagogiek studeren? Schrijf je in voor HBO Pedagogiek van NTI. Deze opleiding kun jij volgen waar en wanneer jij wilt! Een gratis Studiegids of Proefles?
36 maanden Vanaf € 179,50 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao ook Klassikaal
HBO SPH - Jeugdzorgwerker leidt jou op tot een professional in de jeugdzorg. Je behaalt een bachelordiploma in 3/4 jaar. Vraag nu de gratis studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugd nvao ook Klassikaal
HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening - Jeugd: schrijf je nu in en profiteer van aantrekkelijke acties en kortingen! Je kunt elke dag beginnen.
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Jeugdwerker nvao
Bij Hogeschool NTI word je opgeleid voor diverse beroepsgroepen binnen het werkveld van de jeugdzorg. Enthousiast? Ontvang de gratis studiegids of proefles
24 maanden Vanaf € 179,50 p/m
Associate degree Kinderopvang nvao
De Associate degree Kinderopvang leert je kinderen, jeugdigen en opvoeders begeleiden. Je hebt daarnaast een adviserende rol bij opvoedingsvraagstukken.
24 maanden Vanaf € 179,50 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Pedagogiek
Wil jij je in 6 maanden oriënteren op pedagogiek? Volg dan het HBO-programma Pedagogiek van Hogeschool NTI!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders
HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders: help kinderen en ouders in probleemsituaties. Inclusief leuke praktijkbijeenkomsten!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Opleidingskunde
Opleidingskunde studeren? In het HBO-programma Opleidingskunde leer je in 6 maanden alles over dit vakgebied, waaronder opleidingsadvies, ontwerpen en HRD.
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m

Korte HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
Leer in 3 maanden meer over de belangrijkste pedagogische stromingen! Volg het korte HBO-programma Inleiding in de pedagogiek. Vraag de studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind
Heb jij interesse in pedagogiek? Dan is het korte HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Waarnemen en observeren in Social Work
Wil jij als hulpverlener jouw observatievaardigheden verbeteren? Vol dan het korte HBO-programma Waarnemen en observeren in Social Work van NTI!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Signaleren en preventie in Social Work
Wil jij je verdiepen in signaleren en preventie? Volg het korte HBO-programma Signaleren en preventie in Social Work. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Kort HBO-programma Opvoedingsondersteuning
Wil jij mensen helpen bij het opvoeden van kinderen? Volg dan het korte hbo-programma Opvoedingsondersteuning van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Onderwijsassistent ook Klassikaal
Wil jij kinderen graag iets bijleren? Volg dan de MBO-opleiding Onderwijsassistent. Bekijk het studieprogramma en profiteer van een hoge korting!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 46,50 p/m
MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang
Wil jij dagelijkse opvang, opvoeding en verzorging aan een groep kinderen bieden? Start dan de MBO-opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang van NTI!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 39,50 p/m
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
Met de erkende diploma 'MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4' op zak kun je aan de slag bij o.a. een kinderdagverblijf. Je kunt elke dag starten! Nu met korting!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 43,34 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
Met de Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker leer je de basis van het werken bij een kinderopvang! Schrijf je nu in!
6 maanden Vanaf € 162,50 p/m
Basisopleiding Onderwijsassistent
Werk jij graag met kinderen en wil je een docent bijstaan in de les? Start dan de Basisopleiding Onderwijsassistent van het NTI MBO-College! Gratis Gids?
6 maanden Vanaf € 162,50 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Begeleiden
Wil jij mensen helpen? Ervoor zorgen dat ze zelfstandig worden? Leer hoe je kinderen en volwassenen kunt begeleiden in deze korte cursus van het NTI!
3 maanden Vanaf € 38,90 p/m
Kinderopvang
Wil jij werken in een kinderdagverblijf of in de buitenschoolse of naschoolse opvang? Dan is deze cursus van het NTI de perfecte plek om te starten!
3 maanden Vanaf € 37,43 p/m
Didactische ondersteuning
Lesgeven aan kinderen met oog voor hun individuele ontwikkeling? Je leert het in de korte en leerzame cursus Didactische ondersteuning van het NTI.
3 maanden Vanaf € 37,23 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Opvoeden
Wit je weten hoe je eventuele opvoedproblemen kunt aanpakken? De cursus Opvoeden van het NTI leert je hoe je kunt omgaan met het gedrag van je kinderen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 37,95 p/m
Communicatie en organisatie in het basisonderwijs
Leer alles over organisatie en communicatie in het basisonderwijs met de cursus Basisonderwijs van het NTI. Schrijf je nu in!
3 maanden Vanaf € 37,43 p/m
Pedagogiek voor de onderwijsassistent
Pedagogiek voor de onderwijsassistent is een onderdeel uit de opleiding Onderwijsassistent. De theorie kun je toepassen op je werk of thuis. Lees meer.
3 maanden Vanaf € 37,23 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
VWO (losse vakken)
Volg de VWO vakken Aardrijkskunde, Biologie, Economie, Engels, Management & Organisatie, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A of Wiskunde B bij het NTI!
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m
HAVO (losse vakken)
Volg de HAVO vakken Aardrijkskunde, Biologie, Economie, Engels, Management en Organisatie, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A of Wiskunde B bij het NTI!
3 of 8 maanden Vanaf € 29,00 p/m