Onderwijs en Kinderen

Ben jij geïnteresseerd in onderwijs en opvoeding? Neem dan eens een kijkje bij alle opleidingen die wij aanbieden op dat gebied. Misschien ben je op zoek naar een cursus om je kinderen beter te leren begrijpen of misschien wil je van onderwijs en opvoeding je werk maken. Hoe dan ook: bij het NTI vind je de onderwijs-opleiding die je zoekt. Start vandaag nog!

42 opleidingen en cursussen gevonden in Onderwijs en Kinderen
Snel naar: Masters (1) Masterprogramma's (1) HBO Bachelor opleidingen (2) HBO Associate degrees (2) HBO-programma's (2) Post HBO (1) Volledige MBO-opleidingen (3) MBO Basisopleidingen (3) MBO Keuzedelen (5) Cursussen (4) Staatsexamens (18)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master Onderwijskunde nvao
Volg de opleiding Onderwijskunde en behaal in 2 jaar de erkende mastertitel: Master of Education (MEd). Lees snel verder en vraag gratis de studiegids aan!
24 maanden Vanaf € 425,00 p/m

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Onderwijskunde
Verdiep je in een jaar op masterniveau in Onderwijskunde. Leer over didactiek, onderwijsmanagement en meer. Studeer in je eigen tempo bij NTI. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 390,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Pedagogiek nvao
Opleiding HBO Pedagogiek studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma.
36 maanden Vanaf € 219,00 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao
Opleiding HBO SPH - Jeugdzorgwerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma.
36 maanden Vanaf € 189,00 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Kinderopvang nvao
HBO Kinderopvang studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Start vandaag nog en verdien je Associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Associate degree Jeugdwerker nvao
HBO Associate degree Jeugdwerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je associate degree met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 239,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Pedagogisch coach
Leer in 3 maanden de skills om pedagogisch medewerkers te coachen en de kwaliteit van de kinderopvang te waarborgen. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 299,00 p/m
Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker
Leer in 3 maanden de skills om een waardevol beleidsmedewerker te worden in de kinderopvang. Studeer in je eigen tempo bij NTI en haal je certificaat!
3 maanden Vanaf € 299,00 p/m

Post HBO

Studieduur Lesgeld
Post HBO Remedial teaching Nieuw
Post hbo-opleiding remedial teaching volgen in deeltijd? Wil jij je verdiepen op hbo-niveau? Ervaar FlexibelStuderen® en ga voor een post-hbo opleiding.
8 maanden Vanaf € 259,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker wettelijk erkend
MBO Opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma.
24 maanden Vanaf € 88,00 p/m
MBO Onderwijsassistent wettelijk erkend
MBO Opleiding Onderwijsassistent niveau 4 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma.
24 maanden Vanaf € 89,00 p/m
MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang wettelijk erkend
MBO Opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma.
24 maanden Vanaf € 74,00 p/m

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Onderwijsassistent
MBO Onderwijsassistent studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen met jouw basisopleiding.
6 maanden Vanaf € 131,00 p/m
MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang
MBO Basisopleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
6 maanden Vanaf € 143,00 p/m
MBO Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
De opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI. Start vandaag nog met deze MBO Basisopleiding!
6 maanden Vanaf € 133,00 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering
Met dit erkende keuzedeel help je kinderen van 0 tot 12 jaar in hun leesontwikkeling. Maak kinderen enthousiast over lezen! Haal in 3 mnd. je certificaat.
3 maanden Vanaf € 209,48 p/m
MBO Keuzedeel Werken met baby’s
Met het erkende keuzedeel Werken met baby’s leer je in 3 maanden alles over de ontwikkeling en verzorging van 0- tot 2-jarigen. Studeer in je eigen tempo!
3 maanden Vanaf € 125,00 p/m
MBO Keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp
Met het erkende keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp leer je alles over het werken in een jeugd- en opvoedhulpinstelling. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
6 of 9 maanden Vanaf € 60,00 p/m
MBO Keuzedeel BSO 8 tot 12 jaar
Met deze cursus BSO leer jij in 3 maanden kinderen van 8 tot 12 jaar begeleiden op de BSO. Een mooie aanvulling op je cv. Start vandaag nog!
3 maanden Vanaf € 157,65 p/m
MBO Keuzedeel Gekwalificeerd nanny
Met de erkende MBO cursus Gekwalificeerd nanny leer je alles over het zorg dragen voor de dagelijkse gang van zaken rondom de kinderen binnen het gezin.
6 maanden Vanaf € 98,65 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kinderpsychologie
Wil jij inzicht krijgen in het gedrag van kinderen? Volg dan de cursus Kinderpsychologie van NTI. Je kunt elke dag starten en studeert in je eigen tempo!
8 maanden Vanaf € 31,70 p/m
Kindercoach
Met de opleiding Kindercoach kun je aan de slag als counselor of jongerenbegeleider. Jij helpt kinderen op weg! Waardevol voor wie met kinderen werkt.
6 maanden Vanaf € 93,62 p/m
Opvoeden
De cursus Opvoeden leert je hoe je kunt omgaan met het gedrag van kinderen. Wil je weten hoe je eventuele opvoedproblemen kunt aanpakken? Start bij NTI.
6 maanden Vanaf € 63,35 p/m
Pedagogiek voor de onderwijsassistent
Pedagogiek voor de onderwijsassistent is een onderdeel uit de opleiding Onderwijsassistent. De theorie kun je toepassen op je werk of thuis. Lees meer.
3 maanden Vanaf € 70,46 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
VWO Wiskunde B
De VWO Wiskunde B cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 76,67 p/m
VWO Wiskunde A
De VWO Wiskunde A cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 76,67 p/m
VWO Natuurkunde
De examentraining Natuurkunde VWO stoomt je klaar voor het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 76,67 p/m
HAVO Wiskunde A
De HAVO Wiskunde A cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 77,40 p/m
HAVO Wiskunde B
De examentraining Wiskunde B HAVO stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de examenvakken in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 77,40 p/m
Toon nog 13  Staatsexamens