Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Leer werken met Microsoft Office

Wil jij leren werken met de programma’s van Microsoft Office? Wil je in een handomdraai een mooie presentatie in PowerPoint maken? Of een foutloos artikel tikken in Word? Dan is de cursus Office jou op het lijf geschreven. Tijdens de cursus Office leer jij alles wat je moet weten van de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De online leeromgeving en begeleidende oefenboeken helpen jou bij het maken van je opdrachten. De cursus zal je gegarandeerd plezier, nut en gemak opleveren. Na afronding kun jij zelfstandig aan de slag met Microsoft Office. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Is deze cursus iets voor mij?

Wil jij je Microsoft Office eigen maken? Dan zit je hier goed. Tijdens de cursus Office leer jij werken met de opties en tools in de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. 

Inhoud

Wat leer ik?

In de praktijkgerichte cursus Office ga jij direct aan de slag met de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. In de online leeromgeving zie je wat je per les moet lezen en oefenen. Je oefent zelfstandig in je eigen tempo, met behulp van praktische boeken volgens de Visual Steps-methode: je krijgt stapsgewijze instructies met bijbehorende schermafbeelding bij iedere stap. Daarnaast bevat het lesmateriaal de nodige achtergrondinformatie en uitgebreide uitleg in begrijpelijke taal. Je leert moeiteloos hoe je in Word een tekst kunt opmaken. Met behulp van Excel leer je hoe jij gemakkelijk een database maakt. Je leert in een handomdraai een mooie presentatie in PowerPoint maken. Daarnaast leer je jouw agenda eenvoudig beheren in Outlook. Wil je na afloop van de cursus Office nog eens opzoeken hoe je een tabel maakt in Word of een formule invoert in Excel bijvoorbeeld? Dan dient het lesmateriaal meteen als handig naslagwerk.

Studieprogramma

Het studieprogramma bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Word: tekstverwerking en opmaak, figuren, tabellen, brieven, sjablonen en wizards
  • Outlook: e-mail, bijlagen, agenda en taken
  • Excel: cellen, formules, grafieken, database, begrotingen en budgetten
  • PowerPoint: dia's, tekst, afbeeldingen, organigrammen, mediafragmenten en presentaties

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de cursus Office heb je geen vooropleiding of voorkennis nodig. De cursus is zowel geschikt voor wie nog helemaal geen kennis heeft over Microsoft Office als wie zijn kennis over de programma's wil uitbreiden. Wel dien je te beschikken over een computer met de Nederlandse versie van Microsoft Office 2013 of 2016 voor Windows. Deze cursus is geschikt voor Office 2016 én 2013.

Examen

Doorstuderen?

Heb je de cursus met plezier afgerond, neem dan ook eens een kijkje bij de cursus Blind typen. Dit zou een nuttige vervolgopleiding zijn. Bij NTI krijg je bovendien 15% korting op je tweede cursus of opleiding! 

Studieduur & lesgeld

Office 2016 en 2013 1302

Studietempo in maanden 3 Maanden 6 Maanden * 9 Maanden
Uren per week 10 5 3
Lesgeld per maand € 157,20 € 78,60 € 52,40
Nu met 50% korting € 78,60 € 39,30 € 26,20
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 6 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Office, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Office
4.5 sterren - gebaseerd op 7 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Niveau
Studiemateriaal

Heel erg tevreden. Echt een aanrader!
Duidelijk geïllustreerd, verwoord en makkelijk door te lezen.

Heerlijk werken op je eigen tempo. Lesboeken erg duidelijk en overzichtelijk. een echte aanrader!!!!!

Bekijk alle ervaringen